2015 Şubat Anneleri

ya benim acımam hiç yok şimdiye kadarda morarmamıştı heralde morarcağı tutu neyse önemli değil artık :)

ben ilk önce kolonya ile temizliyorum iğne yapıcağım bölgeyi. ondan sonra hergün bir sağa bir sola yapıyorum zaten birde canım ne 3 kutusu 12 . haftaya girdim 4. haftada başladım artık aynı yerlere denk gelmesinden dolayı sanırım bu morarmalar başladı. zaten göbek büyüdüğünde malesef yapamıycaz bacak arasına geçicem. koldan kasa enjekte etmediğin sürece sorun olmuyor. ama kasa enjekte edince hem acı dayanılmaz oluyor hemde morarmalar aşırı gözüküyor millet bağımlı zanneder o derece :) bu bebişler doğana kadar bizi çok zorlucaklar nabalım sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil merak ettiğim sadece niye morardığı idi oda zaten sen söyledin aynı noktalara denk gelmesi sanırım

Allaha ne kadar inanıyorsam Duaların gücüne bir o kadar inanırım çünkü Rabbimiz duanız olmazsa kulluğun ne anlamı var der o yüzden dua dilimden düşmez Rabbim düşürmesin de ben çok rüyalar gördüm evlenmeden önce evlendikten sonra ama inanın çoğusu duasız kaldığım ve Rabbimden uzaklaştığım zaman geliyorlar birde biz bu aralar çok sıkıntılıyız onlar bu zamanları çok kollar o yüzden dua dua dua diyorum hep

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canım herşey bebeklerimiz için 🙏 peki senin pıhtılaşma var mı? Ben de aslında yok ama daha önce talihsizlik yaşadık o yüzden doktorum her ihtimalle tedbir amaçlı verdi

dur kız sakin ol :) en düşük dozu önlem amaçlı kulanıyorum ben. ilk kullanışım değil. çok ama çok uzun süredir kullanıyorum. sadece aynı yere yapğtım için oluyor çünkü artık 20 30 kutu falan bitirdim. göbekte :) zaten haftaya doktora gidicem. doktorum her defasoında iğneni bırakmıyacaksın diye uyarıyor canım. en düşük doz olduğu için tedavi amaçlı değil önlem amaçlı verdi zaten açıklamasınıda yaptı bana. annende pıhtılaşma varmış bazı hamile bayanlar biliyorum 0.6 lık ve daha yüksek dozları kullanıyorlar. pıhtılaşma olmadığı halde . haftaya kısmetse sorarım doktora.

Arkadaşlar lütfen böyle endişe verci korkutucu olumsuz dini hurafeleri burdan paylsşmayın ben rahatsız olduğumu tekrar dile getirmek istiyorum ve olumsuz etkileniyorum.???!!!!

Amin canım herşey bebeklerimiz için 🙏 peki senin pıhtılaşma var mı? Ben de aslında yok ama daha önce talihsizlik yaşadık o yüzden doktorum her ihtimalle tedbir amaçlı verdi

benim biraz daha kötü talihsizlik diyelim o zaman bu benim 4. gebeliğim canım ilk 3ü malesef düşük oldular. ilk değil yani riskli gebelik uzmanına gidiyorum üni hastanesinde. ne progestanı bıraktırdı baştan beri nede kan sulandırıcı iğneyi zaten düşük doz 0.2 lik. benim her düşük yapana veriliyor bu iğneler genelde. benimde aynen tedbir amaçlı tedavi amaçlı değil.

Ya sizin iğne işi zormuş Allah yardımcınız olsun. herkesin derdi kendine büyük geliyor başkasını görmüyoruz.İnsan her şeye alışıyor demek.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

yok canım ilk başlarda göğüslerim komple acıyordu ilerleyen zamanlarda kapkara oldular ama göğüs uçlarımın en ucu pembe oldu öyle kıyafet falan değilde dokunmazsam sıkıntı yok. tam tersi südyen takamıyorum evde elbise ile geziyorum ozaman daha rahat oluyor

valla canım ben seve seve yapıyorum iğneyi :) ama tabi allah bu iğneleri kullandıracak durumlar yaşatmasın hiç birinize bazılarımız bu yönden çok şanslıyız maşallah bir hamile kalıyorlar iğne yok ilaç yok. bazıları ise yatak döşek düşük tehlikesiydi kan pıhtılaşmasıydı derken hamileliği böyle geçiyor umarım hiç kimseye böyle acılar yaşatmaz güzel rabbim. evlat çok farklı bir duygu imiş herşeyden önce gelen şey imiş insan kendi canını düşünmüyor . allahım onlara sağlık sıhhat versin hayırlı evlatlar eylesin inşallah

Kan sulandirici igne bn de kullaniyorum. Oglumda da kullandim doguma kadar. Gobekten yapiyorum. Ilk basladigimda morariyordu ama elim alisti sayilir artik. Uzun sureli kullanimlarda kemik erimesine calsiyum eksikligine sebep olabiliyor. Doktorunuz kalsiyum verirse duzenli kullanin.
Yani kan pihtilasmasi cok kadinda varmis toplumumuzda. Igne kullandirmak moda oldu birazda. Moda derken son yillarda benimsenen tedavi yaklasimi. Tipta da moda diye bisey var hakkaten.

Herkese iyi geceler. Yarin konrolum var guzel haberlerle gelirim ins.
Haftasonu yola cikiyoruz. 1 ay evde olmayacagiz. O arada nasil nerde doktora gidicem dertleniyorum

İlki tüp bebek bu normal mi? Küçükmüş bebişinde bu kaç haftalık.hayırlı olsun.

tesekkur ederim canim 11 haftalik olduk 12 haftadan gun aliyoruz oburu evet kucucuk kizim ama ben cok mutluyum

Canim hoşgeldin aramiza benim de kizin var 15 aylik hala emziriyorsundur umarim sen de seninki bayagi ufakmis su mübarek günlerde güzel bir hediye gibi gelmiş yavrun ismini ecrin dusunebilirsin mesela Kiz olursa :)

emzirmeyi biraktim canim malesef kizim zaten cok az emiyordu gunde 2 kere falan 9 aylikken biraktik

Süper valla keşke bende gitsem ama bana izin vermedi dr uçağa.gidemeyince daha kıymetli oluyor.istanbul sıcakta çekilmiyor.

Beni listeden silebilirsiniz bebegin kalp atisini duyamadi doktor. İnsallah hepiniz saglikla kucaginiza alirsiniz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Süper valla keşke bende gitsem ama bana izin vermedi dr uçağa.gidemeyince daha kıymetli oluyor.istanbul sıcakta çekilmiyor.

Kendi arabamizla gidicez. 6-7 saatlik yolculuklar yapicaz. Memleketler ve tatil. Zorlanmam ins. Tatil planini onceden yapmistik hamile kalinca iptal edelim dedi esim ben gerek yok dedim. Bakalim nasil olcak.
Ucaga biniyor aslinda cok kisi ama dr izin vermeyince ici rahat etmez insanin.
Oglumda hamileligin sonuna gelmisti yaz. Hicbiyere gidememistik simdi kucuk diye heveslendik ama araba midemi bulandiriyor :)

Yuzustu yatinca gobegimde bi doluluk hissediyorum portakal kadar fln. Cok guzel bi duygu. Artik yuzustu yatamayiz da zaten.
Kilolu hamile kalmasam sirt ustu yatinca elimle de hissederdim dolulugu. Bu defa 12 kilo fazlayim ilk hamileligimden. Cogu da gobekte. Ayni kiloyla doguma gitmek icin 12-13 kilo daha alma hakkim var. Son iki ayda 10 kilo almistim.
Ayh kilo dusundukce fena oluyorum

Beni listeden silebilirsiniz bebegin kalp atisini duyamadi doktor. İnsallah hepiniz saglikla kucaginiza alirsiniz.

Gecmis olsn canim. Kisa zamanda yine hamile kalirsin ins.

14 ay kadar oldu. Siz ne zaman evlendiniz ?

Benimde 20 ay oldu :) Kasım'da da inşallah 2 yılımızı doldurucaz ve inşallah bu sefer bebeğimizde bizimle olucak :) siz daha yeni kutlamışsınız 1.yılı yani :) ikinci yılda da kucağında bir melek olucak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…