Merhaba ben günde 2 tane iğne kullaniyorum göbegimin çevresinde altindan üstünden sagdan soldan degiserek yapiyorum önce kolonya sıkıyorum sonra iki parmakla sıkıyorum eti ve 45 derecelik açı ile iğnenin daha kısa ucu üstte olacak şekilde batiriyorum dik batirinca aciyor ama böyle az aciyor ve sürekli yeri değiştirince morarmiyor
Canım bi gün sağa bi gün sola yap ben öyle yapıyorum 3 kutu bitiricem yeni yeni ufak morarmalar başladı bununda nedeni aynı noktalara denk gelmesi iğnenin. Sen her defasında farklı noktalara yap bide göbeğini sıkıp iğne içine girince sıkmayı bırak enjektörü boşalt daha iğne bitincede kolonyalı pamukla biraz o bölgeye bastır morarıp kanamasın diye çok zor iş biliyorum ama artık bebeğim için alıştım bende. Bana koldan yapmayı tavsiye etmediler
Çokk iyiymiş :) ya bendede normalde hiç böyle seyler olmazdı hamile kaldıktan sonra oldu ilk gördüğüm daha fenaydı :S internetten arastırdım cinsiyeti kız olupta dogurganlık özelliği olmayan adı lazım değil seylermiş. bebişin düşmesini düşüremezlerde 40ı cıkmadan atesten ölmesine neden olurlarmısama duasını yazdırıp yanında tasımak bebişinde 2 yasına girene kadar onun yanında tasımasını saglamak gerekliymiş.. Cidden çok korkuyorum
bazı yerlerde psikolojik diyollar ama ben bilmediğim bi konuda kendimi psikolojik olarak nası etkileyebilirimki dimi amakesinlikle olduguna eminim duam yanımda olmadıgı zaman beni rahat bırakmıolar
ben ilk önce kolonya ile temizliyorum iğne yapıcağım bölgeyi. ondan sonra hergün bir sağa bir sola yapıyorum zaten birde canım ne 3 kutusu 12 . haftaya girdim 4. haftada başladım artık aynı yerlere denk gelmesinden dolayı sanırım bu morarmalar başladı. zaten göbek büyüdüğünde malesef yapamıycaz bacak arasına geçicem. koldan kasa enjekte etmediğin sürece sorun olmuyor. ama kasa enjekte edince hem acı dayanılmaz oluyor hemde morarmalar aşırı gözüküyor millet bağımlı zanneder o derece :) bu bebişler doğana kadar bizi çok zorlucaklar nabalım sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil merak ettiğim sadece niye morardığı idi oda zaten sen söyledin aynı noktalara denk gelmesi sanırım
Hemen doktora git annemde pıhtılaşma olduğu için vermişti doktor ve kanını fazla sulandırdığı için annemin bacağında aynı acı hissi oldu birgün ayağı bir kalktı taş gibi oldu kan sulandırıcı yapmış onuda p yüzden hemen doktoruna git vakit kaybetme
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin canım herşey bebeklerimiz için 🙏 peki senin pıhtılaşma var mı? Ben de aslında yok ama daha önce talihsizlik yaşadık o yüzden doktorum her ihtimalle tedbir amaçlı verdi
ben ilk önce kolonya ile temizliyorum iğne yapıcağım bölgeyi. ondan sonra hergün bir sağa bir sola yapıyorum zaten birde canım ne 3 kutusu 12 . haftaya girdim 4. haftada başladım artık aynı yerlere denk gelmesinden dolayı sanırım bu morarmalar başladı. zaten göbek büyüdüğünde malesef yapamıycaz bacak arasına geçicem. koldan kasa enjekte etmediğin sürece sorun olmuyor. ama kasa enjekte edince hem acı dayanılmaz oluyor hemde morarmalar aşırı gözüküyor millet bağımlı zanneder o derece :) bu bebişler doğana kadar bizi çok zorlucaklar nabalım sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil merak ettiğim sadece niye morardığı idi oda zaten sen söyledin aynı noktalara denk gelmesi sanırım
Bende ayni soruyu soruyordum kendime demekki normal. Ayrıca çok tatli duruyor gobek değil bebek :) canim bende göğüs uclarina hic dokunamiyorum. Camasirim bizla degse acitiyor daha fazla dikkat etmek lazim. Kiyafetin felan surtunuyorsa ondan olmasin.
Ya sizin iğne işi zormuş Allah yardımcınız olsun. herkesin derdi kendine büyük geliyor başkasını görmüyoruz.İnsan her şeye alışıyor demek.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
İlki tüp bebek bu normal mi? Küçükmüş bebişinde bu kaç haftalık.hayırlı olsun.
Canim hoşgeldin aramiza benim de kizin var 15 aylik hala emziriyorsundur umarim sen de seninki bayagi ufakmis su mübarek günlerde güzel bir hediye gibi gelmiş yavrun ismini ecrin dusunebilirsin mesela Kiz olursa :)
Herkese iyi geceler. Yarin konrolum var guzel haberlerle gelirim ins.
Haftasonu yola cikiyoruz. 1 ay evde olmayacagiz. O arada nasil nerde doktora gidicem dertleniyorum
Süper valla keşke bende gitsem ama bana izin vermedi dr uçağa.gidemeyince daha kıymetli oluyor.istanbul sıcakta çekilmiyor.
Beni listeden silebilirsiniz bebegin kalp atisini duyamadi doktor. İnsallah hepiniz saglikla kucaginiza alirsiniz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet 😊 Rabbim nasip ederse ilk bebeğim olucak. Sen evleneli ne kadar oldu ??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
14 ay kadar oldu. Siz ne zaman evlendiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?