Bugun ilk defa isten izin alip eve dondum. Uyudum ama sersem gibiyim. Belirtileri azalmaya baslayan eski gunlerine yavastan geri donen kimse yok mu aramizda ya?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende gittim kendime hamile pantolonu aldın lc den karnımçıktı zayflamama rağmen Eki Görüntüle 1189733
Bugun ilk defa isten izin alip eve dondum. Uyudum ama sersem gibiyim. Belirtileri azalmaya baslayan eski gunlerine yavastan geri donen kimse yok mu aramizda ya?
Belki söylediklerim pek hoş olmucak ama içinizde bu ebu sübyan denen karabasan sanırım musalat olan korkutulanlarınız varmı
bende ilk hamile oldugumu öğrenmeden önce başlamıstı kayınvalidem bi muska yazdırdı dün gece evde unutmusum o olmadan yattım cok kötü oldum
merhaba kızlar; yaklaşık bır haftadır kanamam vardı.ctesı dr gıttık bebeğin hıç gelışmedğini ogrendık.ve dun kürtaj oldum.hepimizin hakkına hayırlısı olsun.black canım benı listeden silebilirsin.herkese sağlıklı hamilelikler dilerim..
İki gündür iyiydim kusmadım bugün yine eskiye döndüm herhalde böyle böyle 12. Haftaya kadar gidecek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
11. haftaya girdim her haftaya girdiğimde artık biter diyorum ama bitmiyor.bazen 1 2 gün geçiyor gibi oluyor sonra kaldığı yerden devam.ne zaman biticek
bende çok merak ediyorum
AMANN sen ne kadar zayıfsın. yani bırak da çıksın iki bebek var sonuçta bır de sayıf olduğun ıcın daha erken çıkmıştır belkı. şişman gobeklı olanlarda 5.ayda bıle göbekten bebek belli olmuyor. ne güzel hamılesın maşallah dıyım.
oyy benim şimdiki göbeğim senin kadar zatenbizimki belirginleşip büyüdüğünde ne olacak düşünemiyoruuumm
Bu bebiş çok mutlu gözüküyor maşallah kaçıncı haftadasın sen canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aman büyüsün napalım belli olsun içimize çekemeyiz ya:)
Kimsede tüylenme yok mu tek ben miyim kıllı olan :)
Bende gittim kendime hamile pantolonu aldın lc den karnımçıktı zayflamama rağmen Eki Görüntüle 1189733
benim eskiden böyle bir sorunum vardı. her gece yatmadan ayetel kürsi okuyarak olayı çözdüm ve rahat uyku uyudum uuzzuuun aradan sonra. gece yatmaya korkuyordum.:18::18::18:
Ayy ne güzel yapmışsın güle güle kullan. Ne kadar rahattır da o şimdi.
Bu araada ümmü sübyanmış adı :) ya dün gece gözlerimi açmak istemedim ama bi kısık gözle baktıgımda kara kara koca tüylü parmaklar gördüm belkide rüya bilmiorum ama elini karnıma koymaya calısıo cok korktum dün gece agzımın içi hep uçukben her gece 7 defa okuyorum ayetel kürsü ama o hocanın yazdıgı dua olmadan olmuyor işte
Kimsede tüylenme yok mu tek ben miyim kıllı olan :)
Bu araada ümmü sübyanmış adı :) ya dün gece gözlerimi açmak istemedim ama bi kısık gözle baktıgımda kara kara koca tüylü parmaklar gördüm belkide rüya bilmiorum ama elini karnıma koymaya calısıo cok korktum dün gece agzımın içi hep uçukben her gece 7 defa okuyorum ayetel kürsü ama o hocanın yazdıgı dua olmadan olmuyor işte
Adı gerçekten komikmiş ama anlattgn şey ürkütücü ben geceleri falan korktğm zamn şöyle düşünürüm kızım gülşah korkma senin korkularından büyük Allahın var :) bunu düşünmek bilmek insanı rahatlatıyor sonçta en güçlü o . O istemezse kimse hiçbişy sana zarar veremez
bazı yerlerde psikolojik diyollar ama ben bilmediğim bi konuda kendimi psikolojik olarak nası etkileyebilirimki dimi amaOhh ! Ben geri kafalı değilmişim. Varmış böyle birşey . Bende ayetelkürsi okumadan yatınca çok kötü oluyor.
Maşallah subhanallah.. ne kadar guzel gorunuyor oyy
Benim icime hic malum olmuyor bu sefer ruyalarim da alakasiz insan nasil meraktan catliyir diymi
Nice mutlu senelere canım sevdiklerin ve kuzucunla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?