2015 Şubat Anneleri

Bugun ilk defa isten izin alip eve dondum. Uyudum ama sersem gibiyim. Belirtileri azalmaya baslayan eski gunlerine yavastan geri donen kimse yok mu aramizda ya?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

11. haftaya girdim her haftaya girdiğimde artık biter diyorum ama bitmiyor.bazen 1 2 gün geçiyor gibi oluyor sonra kaldığı yerden devam.ne zaman biticek

bende çok merak ediyorum

Bugun ilk defa isten izin alip eve dondum. Uyudum ama sersem gibiyim. Belirtileri azalmaya baslayan eski gunlerine yavastan geri donen kimse yok mu aramizda ya?

İki gündür iyiydim kusmadım bugün yine eskiye döndüm herhalde böyle böyle 12. Haftaya kadar gidecek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim eskiden böyle bir sorunum vardı. her gece yatmadan ayetel kürsi okuyarak olayı çözdüm ve rahat uyku uyudum uuzzuuun aradan sonra. gece yatmaya korkuyordum.:18::18::18:

tatlım Allah dayanma gücü versin. umarım kolay atlatırsın bu durumu ve yeni güzel haberler verirsin bizlere de. Sağlıklı hayırlı evlatların olsun inşallah.

İki gündür iyiydim kusmadım bugün yine eskiye döndüm herhalde böyle böyle 12. Haftaya kadar gidecek

11. haftaya girdim her haftaya girdiğimde artık biter diyorum ama bitmiyor.bazen 1 2 gün geçiyor gibi oluyor sonra kaldığı yerden devam.ne zaman biticek

bende çok merak ediyorum

Aynen tam bitti saniyorum 1 gunde tekrardan yerle bir oluyorum ve bu hep pazartesi-sali gunlerine denk geliyor. Yada ben artik tamamen kafayi yedim gunlere bile anlam yuklemeye basladim.

Teşkkrlr esoba kardeşim de hamile 31. Haftaso doldu karnı kocaman onu gördkçe içim bi tuhaf oluyo çok büyüsün istemem :)))

Bu bebiş çok mutlu gözüküyor maşallah kaçıncı haftadasın sen canım

12 , evet gülüyor dimi :)

benim eskiden böyle bir sorunum vardı. her gece yatmadan ayetel kürsi okuyarak olayı çözdüm ve rahat uyku uyudum uuzzuuun aradan sonra. gece yatmaya korkuyordum.:18::18::18:

Bu araada ümmü sübyanmış adı :) ya dün gece gözlerimi açmak istemedim ama bi kısık gözle baktıgımda kara kara koca tüylü parmaklar gördüm belkide rüya bilmiorum ama elini karnıma koymaya calısıo cok korktum dün gece agzımın içi hep uçuk ben her gece 7 defa okuyorum ayetel kürsü ama o hocanın yazdıgı dua olmadan olmuyor işte

Adı gerçekten komikmiş ama anlattgn şey ürkütücü ben geceleri falan korktğm zamn şöyle düşünürüm kızım gülşah korkma senin korkularından büyük Allahın var :) bunu düşünmek bilmek insanı rahatlatıyor sonçta en güçlü o . O istemezse kimse hiçbişy sana zarar veremez

Ohh ! Ben geri kafalı değilmişim. Varmış böyle birşey . Bende ayetelkürsi okumadan yatınca çok kötü oluyor.

Çokk iyiymiş :) ya bendede normalde hiç böyle seyler olmazdı hamile kaldıktan sonra oldu ilk gördüğüm daha fenaydı :S internetten arastırdım cinsiyeti kız olupta dogurganlık özelliği olmayan adı lazım değil seylermiş. bebişin düşmesini düşüremezlerde 40ı cıkmadan atesten ölmesine neden olurlarmıs ama duasını yazdırıp yanında tasımak bebişinde 2 yasına girene kadar onun yanında tasımasını saglamak gerekliymiş.. Cidden çok korkuyorum
Ohh ! Ben geri kafalı değilmişim. Varmış böyle birşey . Bende ayetelkürsi okumadan yatınca çok kötü oluyor.

bazı yerlerde psikolojik diyollar ama ben bilmediğim bi konuda kendimi psikolojik olarak nası etkileyebilirimki dimi ama kesinlikle olduguna eminim duam yanımda olmadıgı zaman beni rahat bırakmıolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…