Kızlar sizlere birşey sorucam aranızda bilmiyorum kullanan varmı ama ben hergün günde 1 defa kan sulandırıcı iğne yapıyorum kendime. daha önceleri kollarıma yapıyordum ama malesef yanlış yapıyormuşum kolumun alt tarafına yapmam gerekliymiş onuda tek başıma sıkıp yapmam çok zor. neyse ben göbeğime yapmaya başladım göbek deliğimden 3 4 parmak ilerisine dikey şekilde bir elimle sıkıp bir elimle iğne yapıyorum.ama şimdiye kadar morarmayan göbeğim acı verici ve kötü derecede morarmaya başladı. moraran yerlerde baya büyük bir alanı kaplıyor üst üste yapınca da canım acıyor. kullananlarda da böyle bir sıkıntı oluyormu.
Maşallah subhanallah.. ne kadar guzel gorunuyor oyy
Benim icime hic malum olmuyor bu sefer ruyalarim da alakasiz insan nasil meraktan catliyir diymi
Nice mutlu senelere canım sevdiklerin ve kuzucunla inşallah
Eki Görüntüle 1189620
Benim artık karnım için bişey kullanmam gerekiyormu ? Çok çabuk çıkmaya başladı bide bu normal mi ??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yalnız bu seferki fotoğraflar net değil rapor için çekilmiş olan fotoğraflar. Sanırım bir dahakine güzel birşey verir. Yalnız hastanede izlerken zaten herşeyiyle belli bir bebek , hareketli kıpır kıpır maşallah :)
Eki Görüntüle 1189598 Eki Görüntüle 1189601
Bugun benim dogum gunum bebisimle (henuz karnimda olmasina ragmen) kutladigim ilk dogum gunum. Rabbimin bana verdigi enguzel hediyelerden biri. Bu yil bebisi dusunmekten dogum gunumu bile unutmusum. Tabi artik 30 yasina girdigim icin de unutmus olabilirim :)) sizlerle bebislermize ait bu guzellikleri paylasmak cok guzel. Insallah rabbim bebeklerimizin de dogum gunlerini kutlamayi nasip eder hepimize. Ben dun gece esimin surpriz dogum gununde mumu uflerken hepimiz icin dilek diledim. Saglikli sekilde dogumlarimizi yapalim ve saglikli bebisler dunyaya getirelim diye kizlar.
:) benimde aynı canım bende diyordum bendemi sorun var. daha erken henüz ileriki zamanlarda badem yağı sürücem ben benim asıl sorunum göğüs uçlarım fena halde. yara olucak sanki
Kızlar sizlere birşey sorucam aranızda bilmiyorum kullanan varmı ama ben hergün günde 1 defa kan sulandırıcı iğne yapıyorum kendime. daha önceleri kollarıma yapıyordum ama malesef yanlış yapıyormuşum kolumun alt tarafına yapmam gerekliymiş onuda tek başıma sıkıp yapmam çok zor. neyse ben göbeğime yapmaya başladım göbek deliğimden 3 4 parmak ilerisine dikey şekilde bir elimle sıkıp bir elimle iğne yapıyorum.ama şimdiye kadar morarmayan göbeğim acı verici ve kötü derecede morarmaya başladı. moraran yerlerde baya büyük bir alanı kaplıyor üst üste yapınca da canım acıyor. kullananlarda da böyle bir sıkıntı oluyormu.
ne güzel çıkmış maşallah olmuş bebek.
görüntü çok güzel bizim cihaz berbat bir şey görünmüyor cihaz nedeniyle doktoru değiştircem .
Canım bi gün sağa bi gün sola yap ben öyle yapıyorum 3 kutu bitiricem yeni yeni ufak morarmalar başladı bununda nedeni aynı noktalara denk gelmesi iğnenin. Sen her defasında farklı noktalara yap bide göbeğini sıkıp iğne içine girince sıkmayı bırak enjektörü boşalt daha iğne bitincede kolonyalı pamukla biraz o bölgeye bastır morarıp kanamasın diye çok zor iş biliyorum ama artık bebeğim için alıştım bende. Bana koldan yapmayı tavsiye etmediler
merhaba kızlar; yaklaşık bır haftadır kanamam vardı.ctesı dr gıttık bebeğin hıç gelışmedğini ogrendık.ve dun kürtaj oldum.hepimizin hakkına hayırlısı olsun.black canım benı listeden silebilirsin.herkese sağlıklı hamilelikler dilerim..
İğneyi kendiniz mi yapıyosunuz ayyy çok zor valla iyi yapıyosunuz ya becerikli hatunlar gerçi iş başa düşünce mecbur zor olmalı yine de allah yardmcnz olsun
Bende gittim kendime hamile pantolonu aldın lc den karnımçıktı zayflamama rağmen Eki Görüntüle 1189733
Belki söylediklerim pek hoş olmucak ama içinizde bu ebu sübyan denen karabasan sanırım musalat olan korkutulanlarınız varmı
bende ilk hamile oldugumu öğrenmeden önce başlamıstı kayınvalidem bi muska yazdırdı dün gece evde unutmusum o olmadan yattım cok kötü oldum
Belki söylediklerim pek hoş olmucak ama içinizde bu ebu sübyan denen karabasan sanırım musalat olan korkutulanlarınız varmı
bende ilk hamile oldugumu öğrenmeden önce başlamıstı kayınvalidem bi muska yazdırdı dün gece evde unutmusum o olmadan yattım cok kötü oldum
kaçıncı haftandasın yaa :):) bende gaz oldugu dısında hiç cıkmıooooo :)) doktor daha kasıklardan cıkmadı karnın cıkmaz dedi (saf gibi sordumda)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?