2015 Şubat Anneleri

Kızlar sizlere birşey sorucam aranızda bilmiyorum kullanan varmı ama ben hergün günde 1 defa kan sulandırıcı iğne yapıyorum kendime. daha önceleri kollarıma yapıyordum ama malesef yanlış yapıyormuşum kolumun alt tarafına yapmam gerekliymiş onuda tek başıma sıkıp yapmam çok zor. neyse ben göbeğime yapmaya başladım göbek deliğimden 3 4 parmak ilerisine dikey şekilde bir elimle sıkıp bir elimle iğne yapıyorum.ama şimdiye kadar morarmayan göbeğim acı verici ve kötü derecede morarmaya başladı. moraran yerlerde baya büyük bir alanı kaplıyor üst üste yapınca da canım acıyor. kullananlarda da böyle bir sıkıntı oluyormu.

Hemen doktora git annemde pıhtılaşma olduğu için vermişti doktor ve kanını fazla sulandırdığı için annemin bacağında aynı acı hissi oldu birgün ayağı bir kalktı taş gibi oldu kan sulandırıcı yapmış onuda p yüzden hemen doktoruna git vakit kaybetme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maşallah subhanallah.. ne kadar guzel gorunuyor oyy

Benim icime hic malum olmuyor bu sefer ruyalarim da alakasiz insan nasil meraktan catliyir diymi

Nice mutlu senelere canım sevdiklerin ve kuzucunla inşallah

Evet merak etmeden duramıyoruz :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eki Görüntüle 1189620
Benim artık karnım için bişey kullanmam gerekiyormu ? Çok çabuk çıkmaya başladı bide bu normal mi ??

Ya benim de böyle göbeğim 1,5 kilo verdim ama göbeğim inmiyor gaz die düşünüyorum ama gaz öıkıncada fazla inmiyo :/ annem hamilelik göbeği bukadr erken olmaz diyo bilemedim

Bu bebiş çok mutlu gözüküyor maşallah kaçıncı haftadasın sen canım

Nice mutlu sağlıklı huzurlu sevgi dolu yıllara canım :) ailene yeni katılacak olan bebişin ile birlikte upuzun sağlıklı yılların olsun :)

:) benimde aynı canım bende diyordum bendemi sorun var. daha erken henüz ileriki zamanlarda badem yağı sürücem ben benim asıl sorunum göğüs uçlarım fena halde. yara olucak sanki

Bende ayni soruyu soruyordum kendime demekki normal. Ayrıca çok tatli duruyor gobek değil bebek :) canim bende göğüs uclarina hic dokunamiyorum. Camasirim bizla degse acitiyor daha fazla dikkat etmek lazim. Kiyafetin felan surtunuyorsa ondan olmasin.

Canım bi gün sağa bi gün sola yap ben öyle yapıyorum 3 kutu bitiricem yeni yeni ufak morarmalar başladı bununda nedeni aynı noktalara denk gelmesi iğnenin. Sen her defasında farklı noktalara yap bide göbeğini sıkıp iğne içine girince sıkmayı bırak enjektörü boşalt daha iğne bitincede kolonyalı pamukla biraz o bölgeye bastır morarıp kanamasın diye çok zor iş biliyorum ama artık bebeğim için alıştım bende. Bana koldan yapmayı tavsiye etmediler

ne güzel çıkmış maşallah olmuş bebek.
görüntü çok güzel bizim cihaz berbat bir şey görünmüyor cihaz nedeniyle doktoru değiştircem .

Bayagı bildiğin bebek olmuş yahu maşallah :) benmde 9+4 acaba benmkilerde büyümüşmğdür bu kadar en son tam sekiz haftalıklen gitmiştim 1.5 mm idi diğeride 1.6 mm şimdi 3 yada4 cm falan olmşlardır dimi

İğneyi kendiniz mi yapıyosunuz ayyy çok zor valla iyi yapıyosunuz ya becerikli hatunlar gerçi iş başa düşünce mecbur zor olmalı yine de allah yardmcnz olsun

merhaba kızlar; yaklaşık bır haftadır kanamam vardı.ctesı dr gıttık bebeğin hıç gelışmedğini ogrendık.ve dun kürtaj oldum.hepimizin hakkına hayırlısı olsun.black canım benı listeden silebilirsin.herkese sağlıklı hamilelikler dilerim..

Belki söylediklerim pek hoş olmucak ama içinizde bu ebu sübyan denen karabasan sanırım musalat olan korkutulanlarınız varmı
bende ilk hamile oldugumu öğrenmeden önce başlamıstı kayınvalidem bi muska yazdırdı dün gece evde unutmusum o olmadan yattım cok kötü oldum

Bende gittim kendime hamile pantolonu aldın lc den karnımçıktı zayflamama rağmen

Çook geçmiş olsun Allah tez zamanda yeni yeni bebişleri kucagına almayı nasip etsin insallaahh cnmm

Sağol cnm inan çok zor gelmişti önce her gün hastaneye gidiyordum özel hastane olduğu için her enjektörde 7.5 tl para veriyorduk hemde feci canım acıyordu! İğne 90 tl içinde 10 tane var iğne vurulma toplam 75 tl tutuyo baktım olacak gibi deil astarı yüzünden pahalı aslında eşim de böle şeylerin hesabını yapan biri değildir sağolsun ama hem de strese giriyordum her iğne saatinde. Dedim ki bu böyle olmaz çünkü bu iğneleri süreklii vurulmam gerekecek. Bigün eşim yokken aldım iğneyi vurdum bi cesaret :) o gündir bu gündür yspıyorum bebeğim için her türlü acıya katlanırım eskiden doğumdan korkardım şimdi o raddeye gelmek iöin dua ediyorum 🙏🙏 😁

O ne yaa onu bilmyrm ama ben hamileliğimdn önce bildğin normal karabasanla çok ugrastım yani gerçekte öyle bişy yok tabi ama herneyse işte o bnle çok uğraştı desem daha doğru olur böyle sürekli sıçrayarak uyanmal ölecek gibi olup tam öleceğin an zorla uyanmak uyanmaya çalşmak dışaryı duymak ama tepki verememel uyanamamak bu tarz şeyler her duayı ederdim ama insanın içinde korkular işte sonra geçti evlenince :)

Öyle şeyleri niye düşünüyorsun ki sen geçen gece benide uyutmazdılar ben dua okuyorum çok rahatlatıyor euzu besmele çek geldikleri anda ben muskaya inanmam kendin oku inşirah suresini oku bol bol

Ayrıca ebu subyan arapçadan çevirirsen çocuk babası demek oluyor komik geldi bak bu bana :)

kaçıncı haftandasın yaa :):) bende gaz oldugu dısında hiç cıkmıooooo :)) doktor daha kasıklardan cıkmadı karnın cıkmaz dedi (saf gibi sordumda )

9+4 hafta benm ikiz oldugu için belki çıkmştr normalde göbeğim yoktu çnkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…