2015 Şubat Anneleri

7 mayıs canım, bat 2 gün sonra idi, testle öğrendim ben bu sabah, tahlil yaptırmadım.

Allah kucagimizda da gosterir insallah
Bence betana bi baktir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah kucagimizda da gosterir insallah
Bence betana bi baktir

Amin canım hepimize inşallah. Pazartesi giderim herhalde, dr uma kalsa 2 hafta sonra diyor ama ben dayanamam herhalde.

Tekrar masallah
Son adet tarihin kilonu yani listedeki bilgileri blackberrye msjla canm
Satin ve ilk betan kacti

Sat 2 mayıs. 12.gün bhcg 330 du cnmben bi msj atmayı deneyecegım bakalım becerebilecekmiyim

Pardon yaa mesajinin oncesi varsa okumadim oyuzden soruyorum adetine kacgun kala test yaptirdin erkenmi ogrenmis oldun yani:44:

Yani bilmiyorumki tatlim brn regl bir hafta kala ogremis oldum dusukte olsa var gebelik dedi doktor iki gun sonrada yukseldi

Bu habere cok sevindim g3rcekten Allah tamamina erdirsin... bende sabir problemi varda biraz hic bi problemim olmamasina ramen klomen kullandim drdan habersiz 3 yumurtam olustu merak ediyorum tutcakmi tutmicakmi kaci tutucak bu ay olmam lazim yoksa tatilde adet olucam :))))

Sagil Darisi basina 😊

Bn oğlumda senın gıbıydımm hep uyurdum karnım acıkmazdı bu sefer karnım acıkıyo kıraz delısı oldum ve uyku sıfır gece uyanır durumdayım mıllet ınanmaz 3 saatlık uykuyla duruyorum ya hayret bısey

Gel bebeğim göbüşüne gel :)

bi fikri olan yokmu kızlar yaaa
başından gebelik geçen bilir belkim
göğüs hassasiyeti günü gününe azalıp çoğalan birşeymi

Cnm benım de yumuşak acı yok ama tombikk oldular :) endıselenme hmn. Bakarsın yrn sıser yıne.

Oluyor cnm bn de aynı cok yorulunca kasıklarım sancılanıyor aşttan bıcak saplanır gıbı oluyor vecarpıntı gelıyor normal hormonlar altust oluyor hamılelıgın son 3 ayı daha cok hıssedeceksın en rahat donem 3-6 ay arasıdır.

KIZLAR EKSİK BİLGİLERİ MESAJ İLE GÖNDERMENİZİ RİCA EDERİM BÖYLELİKLE GÖZDEN KAÇMAMIŞ OLACAKTIR. ÖZEL MESAJ YAZMAK İÇİN BENİM NİCK İMİ TIKLAMANIZ VE ÖZEL MESAJ YAZAN KISMI DA TIKLAYARAK MESAJ GNDERMENİZ RİCA OLUNUR.

SEVGİLER...

istanbullu annisler hangi doktora gideceksiniz?

Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben küçükçekmecedeyim..epey uzağız..

özel mesaj göndermeyenlerin bazılarını yakaladım ve ekledim. Lütfen eksik bilgileri mesajla gönderelim.

çok teşekkür ederim canım. sat 3 mayıs. dün keseyi gördüm.

Hayırlı olsun canım benim sat 4 Mayıs 1 gün var aramızda ama ben daha kese görmeye gitmedim 13 haziran a aldım randevuyu inşallah ikisini birden görürüm hem keseyi hem kalp atışını

bende senin gibi ilginç rüyalar görüyorum hayırlara vesile olsun deyip geçmek lazımmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…