2015 Şubat Anneleri

inş canım. kontrolden sonra yazarsın doktorun soyledıklerını. bneım kontrole daha bır hafta var. bari senın öenerilerini uygularım :)

Şunu anladım kızlar, bu hamilelik olayını çok abartmamak lazım, oluruna bırakınca herşey zaten normal biz anormal görüyoruz.

Kesinlikle katiliyorumabartmamak lazim

Dusuk tehlikesi sorunu olmadigi halde iki gundebi beyaolcturenler var
Hastahane mikroplarin kol gezdigi bi ortam hem bu acidan hemkendone yasattigistresacisindanyamlis buluyorum bu halleri nacizane kendi bakis acimdan

Gereken neyse yapilmali ama herseyinfazlasi zarar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mesaj takrari olmus canlar

Neselenin biraz yahu 😘

Son düzenleme:
Eğer hamile isem sat a göre 10/02/2015'e geliyor doğum. Allah'dan umut kesilmez belki bende gelirim bu topiğe

Ben de çok çabuk yoruluyorum :)

Abik sabuk seylere yukseliyorum agliyorum acayip dengesiz bi ruh halim var bu sefer..
Ben hayatta gunduz uyuyamayan bi bunyeye sahibim buna ragmen koltukta uyuyakaliyorm
İlkinde normal hayatim hic degismedi bu hamileligim acaip geciyo hayirlisi 😁

Var benim gibi abuk sabuk halleri olan

Bende aynen gazman gibi dolasiyorum evde neyse de iş yerindede geliyo nereye kacacagimi şaşırıyorum tam rezillik yuh koca kadın dicekler çok uykum geliyo hele işte ağzım yirtilacak sanki ruh halinde çok tuhaf herkesin her yaptığı batıyor bana sinir oluyorum kendime çocukta bana benzicek diye

merhaba ben de şubat annesi olacağım :) sat 29 nisan.bugun doktora gittim keseyi gördü doktor fakat bebek çok ufak olduğundan görünmüyormuş.Haftaya perşembe tekrar gitmemi söyledi.benim de 2 defa damla şeklinde kahverengi lekelenmem oldu.doktora sordum.bebeği gördükten sonra akibetini bilebiliriz ama şimdilik yapıcak bişey yok kanamanız olursa acile gidin dedi.

Günaydın günaydın günaydın :)

Buradaki pozitif yorumları okuyunca keyfim yerine geliyor. :) ama geçmiş gebeliklerimi düşününce e haliyle paranoya oluyor insan :/

Kalbim çok fazla çarpıyor, iştahım normal de kapandı yoksa negatif düşüne düşüne mi kapandı bilmiyorum..

Bi ateş basıyor bi üşüyorum :) umarım büherşey yolundadır

Kızlar tamam ankara az biraz soğuk ama ben bi kaç gündür çok üşüyorum yaa var mı sizde böyle bir şey

Kızlar tamam ankara az biraz soğuk ama ben bi kaç gündür çok üşüyorum yaa var mı sizde böyle bir şey

canım bende bursadayım ve resmen uzun ince bir montla işe geliyorum. suan uzerımde gomlek ve hırkayla ıcerde oturuyorum ama soyle sıcak bır petek soba falan olsa yanasırım yanına. şansımıza havalrda hıc ısınmadı. üşümemek elde degıl.

Kızlar merhaba, bu sabah testle öğrendim bende, sat 7 mayıs, doktorumla konuştum 15 gün sonra gel dedi. Geç değil mi sizce?

iki gündür fena mide bulantılarım başladı hele yemek yedikten sonra çıkartmamak zor tutuyorum kendimi.

Selam tatlı annişler nasılsınız bakiim bende yeni haberler var bugün keseyi görmeye gittik ve tahminlerimiz doğru çıktı 2 tane kesemiz göründü kalp atışı için haftaya çağırdı şu an tam 5 haftalık lar haftaya. Kalp atışını görmek için erken değilmi sizce? Bilen bilir transferden itibaren benim karnım çok şişmişti şuan 5 aylık hamile gibiyim ben hep gaz zannediyor dum meğerse suymuş karnımda su birikmiş o da şişliğe sebep oluyormuş hamile olduğum için serum vermedi 3 lt su iç her öğün protein al dedi 1 ayı bulurmuş 7 suyu atmam.benim gibi karnı çok şiş olanlar dikkat etsin dr.a bunu bildirsinler bide benim akşamları adet sancısı olurdu hala yumurtalıklarım şişmiş oyüzden ağrı yaparmış normalmiş hamile olupta adet sancısı çekiyorsanız telaş yapmayın yumurta lıkların hala büyük olmasından dolayıymış.şimdilik haberler benden bu kadar. Bu arada listeye beni de ekleyin tabi şubata kadar benimkiler durursa

mrb. bende şubat annesi olacam bi sıkıntı olmazsa tabi daha çok yeni benim sat 11 mayıs tahmini doğum 15 şubat 2. bebeğim olacak inşallah benide eklermisiniz

İstanbul çok sevindim cnm senin adına güzel bilgiler verdin bize pazartesini iple çekiyorum doktor bize neler söyleyecek acaba

mrb. bende şubat annesi olacam bi sıkıntı olmazsa tabi daha çok yeni benim sat 11 mayıs tahmini doğum 15 şubat 2. bebeğim olacak inşallah benide eklermisiniz

dicleberen merhaba. benimde sat 12 mayıs bugün sabah işe gitmeden önce idrar testi yaptım çıkmadı öğle arası yemek için eve gittiğimde silik çizgi gördüm ama bildiğim kadarıyla uzun süre bekleyen kitler yanlış sonuç gösterebiliyor o yüzden kendimi heveslendirmemeye çalışıyorum. sen kanda mı öğrendin yoksa idrarda mı?

Son düzenleme:

maşallah tatlım ne güzel iki tane allah tamamını erdirsin

Kızlar merhaba, bu sabah testle öğrendim bende, sat 7 mayıs, doktorumla konuştum 15 gün sonra gel dedi. Geç değil mi sizce?

merhaba tatlım benimde sat 06 mayıs ,benide 15 gün sonra çağırdılar normal heralde.regl gününün üzerinden en az bir 10 gün geçmesi lazım diyorlar etrafımdan duyduğum kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…