Terslik yoktur yemek yemek duzeni falan etkiliyor iste benim istahim ne guzel acikmisti geri kapandi arkadasim gunde 2 bardak sut 2 tane muz yemeye calis potasyum ve kalsuyum icin dedi sutu iciyorum afedesin gaz yapiyor muzu zaten yemiyordum sorun olusturdugu icin (bagirsak tembeligi var) benim konturol yarin insallah guzel seyler duyariz doktorlarimizdan :))
Şunu anladım kızlar, bu hamilelik olayını çok abartmamak lazım, oluruna bırakınca herşey zaten normal biz anormal görüyoruz.
hayırlı cumalar minik annişler :) allah hepimizin susam tanelerini kocam kocaman bebişler yapsın inş :) kızlar hep endişelerimi paylasıyorum sızınle ama benı başka kım anlar dımı? ya ben 20 metre yol yurusem nefesım kesılıyor. sizde var mı boyle bır durum. normalde koşarak ındıgım cıktıgım merdıvenı suan yavas yavas cıkıyorum buna ragmen sankı saatlerce koşmusum gıbı nefessız kalıyorum.
Kızlar tamam ankara az biraz soğuk ama ben bi kaç gündür çok üşüyorum yaa var mı sizde böyle bir şey
Selam tatlı annişler nasılsınız bakiim bende yeni haberler var bugün keseyi görmeye gittik ve tahminlerimiz doğru çıktı 2 tane kesemiz göründükalp atışı için haftaya çağırdı şu an tam 5 haftalık lar haftaya. Kalp atışını görmek için erken değilmi sizce? Bilen bilir transferden itibaren benim karnım çok şişmişti şuan 5 aylık hamile gibiyim ben hep gaz zannediyor dum meğerse suymuş karnımda su birikmiş o da şişliğe sebep oluyormuş hamile olduğum için serum vermedi 3 lt su iç her öğün protein al dedi 1 ayı bulurmuş 7 suyu atmam.benim gibi karnı çok şiş olanlar dikkat etsin dr.a bunu bildirsinler bide benim akşamları adet sancısı olurdu hala yumurtalıklarım şişmiş oyüzden ağrı yaparmış normalmiş hamile olupta adet sancısı çekiyorsanız telaş yapmayın yumurta lıkların hala büyük olmasından dolayıymış.şimdilik haberler benden bu kadar. Bu arada listeye beni de ekleyin tabi şubata kadar benimkiler durursa
mrb. bende şubat annesi olacam bi sıkıntı olmazsa tabi daha çok yeni benim sat 11 mayıs tahmini doğum 15 şubat 2. bebeğim olacak inşallah benide eklermisiniz
Selam tatlı annişler nasılsınız bakiim bende yeni haberler var bugün keseyi görmeye gittik ve tahminlerimiz doğru çıktı 2 tane kesemiz göründükalp atışı için haftaya çağırdı şu an tam 5 haftalık lar haftaya. Kalp atışını görmek için erken değilmi sizce? Bilen bilir transferden itibaren benim karnım çok şişmişti şuan 5 aylık hamile gibiyim ben hep gaz zannediyor dum meğerse suymuş karnımda su birikmiş o da şişliğe sebep oluyormuş hamile olduğum için serum vermedi 3 lt su iç her öğün protein al dedi 1 ayı bulurmuş 7 suyu atmam.benim gibi karnı çok şiş olanlar dikkat etsin dr.a bunu bildirsinler bide benim akşamları adet sancısı olurdu hala yumurtalıklarım şişmiş oyüzden ağrı yaparmış normalmiş hamile olupta adet sancısı çekiyorsanız telaş yapmayın yumurta lıkların hala büyük olmasından dolayıymış.şimdilik haberler benden bu kadar. Bu arada listeye beni de ekleyin tabi şubata kadar benimkiler durursa
Kızlar merhaba, bu sabah testle öğrendim bende, sat 7 mayıs, doktorumla konuştum 15 gün sonra gel dedi. Geç değil mi sizce?
maşallah tatlım ne güzel iki tane allah tamamını erdirsin
İstanbul çok sevindim cnm senin adına güzel bilgiler verdin bize pazartesini iple çekiyorum doktor bize neler söyleyecek acaba