2015 Şubat Anneleri

Teşekkür kızlar darısı sizin başınıza inşallah sizde iyi haberlerle gelirsiniz ben sanırım ocak annesi olucam bu gidişle

olsun sağlıkla gelsinlerde ocak şubat farketmez
ay ne güzel güzel haberler allaım böyle hepimiz kesemizi görelim kalp atışını duyalım işşallah :) kucağımıza almayı nasip etsin allahım işşallah.

canım bende idrarda öğrendim daha doğrusu ovülasyon testiyle erken öğrenenler varmış bende onu yaptım ovülasyondaki gibi koyu çıktı sonra gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı kan testini pazartesi yaptıracam benimde silik çizgi 5 dk sonra çıktı bence çıktıysa sendede gebelik vardır canım çünkü benim diğer aylar test tertemiz çıkardı hayalet çizgi bile olmazdı inşallah hamileyizdir canım

Kızlar merhaba, bu sabah testle öğrendim bende, sat 7 mayıs, doktorumla konuştum 15 gün sonra gel dedi. Geç değil mi sizce?

Tebrikler hayirli olsun insallah
Keseyi gormek olursa kalbini duymak icin oyle cagirmistir
Erken gitmek daha dezavantaj bence daha cok stres oluyor insan kese gorunmese alttan bakmayi teklif edebilir dr. Kabul etmeseniz bile ay aman neden gozukmedi vesesesi stresi
Bence sabredip vakitlice gitmeli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayirli olsun
Allah saglikla kucaginda gostersin insallah:)
6 haftada pitpit duyulaniliyor bazen

slm kızlar. Allah nasip ederse bende şubat annesi olacağım. Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin

mrb. bende şubat annesi olacam bi sıkıntı olmazsa tabi daha çok yeni benim sat 11 mayıs tahmini doğum 15 şubat 2. bebeğim olacak inşallah benide eklermisiniz

Tebriklerrr

Ay ne guzel cogaldikca cogaliyoruz :))

slm kızlar. Allah nasip ederse bende şubat annesi olacağım. Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin

Selamlar
Tebriklerr
Bilgilerinizi yazin listeye eklenin kizlar

Bende yeni hamileyim.. Wimdi kan durulasdirma ignesi oluyorum. Inwallah bi wey olmaz 😔. Allah hayirli hamilelik kismet etsin Inwallah

Azerbaycan

inş canım inş. iki haftadır kasıklarımda ağrı vardı onun için yarına randevu almıştım(özel hastaneler iyi ki cumartesileri de çalışıyorlar) kan testini de yarın yaptırırım. ikimiz için de dua edicem.
sevgiler

merhaba tatlım benimde sat 06 mayıs ,benide 15 gün sonra çağırdılar normal heralde.regl gününün üzerinden en az bir 10 gün geçmesi lazım diyorlar etrafımdan duyduğum kadarıyla

Sabredicez o zaman tatlım yapıcak birşey yok. Kan değerlerine baktırdın mı sen? Bana dr şu an için ona gerek yok dedi.

Sağol canım, inşallah seninki de. Büyük ihtimal ondan dedi, 1 düşüğüm var geçen sene, stresimi iyi biliyor, herşeyin hayırlısı. Bekliycez artık umut dolu 2 hafta

Sabredicez o zaman tatlım yapıcak birşey yok. Kan değerlerine baktırdın mı sen? Bana dr şu an için ona gerek yok dedi.

evet güzelim ben tesadüf erken öğrendim idrar yollarımdan çok kötü rahatsızlandım doktora gitim acil doktor korunup korunmadığımızı sordu tahlillerde bhcg yide istemiş sonrası hamile olduğumu öğrendim ona göre ilaç verdi.
yani geçen hafta cuma günü değerim 12.9 çıktı pazartesi tekrarlamamı istedi pazarteside 89 çıktı canım sonra 15 gün sonra gelirsin dedi işte.

bende meraklanıyorum şimdi tekrarlamayı düşünüyorum

inşallah canım bende dua edecem

Süpriz yapmış annesi, burdayım demiş işte, ne güzel, maşallah kuzuna Pazartesi veririm olmazsa kan, ne kaybedicem ki sonuçta.

Sağol canım, inşallah seninki de. Büyük ihtimal ondan dedi, 1 düşüğüm var geçen sene, stresimi iyi biliyor, herşeyin hayırlısı. Bekliycez artık umut dolu 2 hafta

Hayirlisiyla sip diye gecer merak etme
Sat tarihin ilk betan kacti merak ettim

Hayirlisiyla sip diye gecer merak etme
Sat tarihin ilk betan kacti merak ettim

7 mayıs canım, bat 2 gün sonra idi, testle öğrendim ben bu sabah, tahlil yaptırmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…