özel mesaj göndermeyenlerin bazılarını yakaladım ve ekledim. Lütfen eksik bilgileri mesajla gönderelim.
7 mayıs canım, bat 2 gün sonra idi, testle öğrendim ben bu sabah, tahlil yaptırmadım.
Hayırlı olsun canım benim sat 4 Mayıs 1 gün var aramızda ama ben daha kese görmeye gitmedim 13 haziran a aldım randevuyu inşallah ikisini birden görürüm hem keseyi hem kalp atışını
canım o kadar sevndm ki yazını görünce rabbim hayırlısyla kucaına almayaı nasip etsin inşallah... neler yaptın farklı olarak bu ayyyy ay çok sevndm yaa
Gunaydin sabah sevdiğim kuzenim bi resim gönderdi 2 seneye yakin istiyorlardı bi sorun yoktu. Bi kere kimyasal yasamisti. Sizce hamile mi fikrinizi almak istedim.bende boyle ogrendim ama baskalarindan duymak rahatlatiyor insani.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benim sağol, darısı başına inşallahfarklı birşey yapmadım aslında,günlerime dikkat ettim sadece. Ama içime doğdu biliyor musun? 1 hafta önce farkettim ben belirtilerden. Allah' ım inşallah sana da tez zamanda verir tatlım
inşallah canım benm nasip bu iş ya hayırlısı diyorum sadece. neelr hissetmiştin belirti olarak.
Gunaydin sabah sevdiğim kuzenim bi resim gönderdi 2 seneye yakin istiyorlardı bi sorun yoktu. Bi kere kimyasal yasamisti. Sizce hamile mi fikrinizi almak istedim.bende boyle ogrendim ama baskalarindan duymak rahatlatiyor insani.
gunaydinn subat annisleri..nasilsiniz? kizlar bisey sorcam yinebenim sol kasigimda ara ara batma ve agri oluyo bu normalmi ilk bebisim olcak nasip olursa o yuzden bilmiyorum ne olur nasil olur yardmci olurmusunz bzn korkuyorum biseymi oldu diye..
Günaydın günaydın halsizlik uykusuzluktan başka biley yok bende çok evham yapıyorum
Göğüslerim acıyordu şişmişti onlarda yumuşadı inşallah herşey yolundadır :)
inşallah canım bende dua edecem
Cinsiyetini tahmin eden ruyasinda gören varmi
Herkese selam,
Ben dün kan testiyle pozitif sonuç aldım çok şükür ama testi tekrarlayıncaya kadar emin olamıyorum. İnşallah şubat 2015 annesi olabilirim.
Vay be bi Allahın kulu selam almamış.