2015 Şubat Anneleri

7 mayıs canım, bat 2 gün sonra idi, testle öğrendim ben bu sabah, tahlil yaptırmadım.

canım o kadar sevndm ki yazını görünce rabbim hayırlısyla kucaına almayaı nasip etsin inşallah... neler yaptın farklı olarak bu ayyyy ay çok sevndm yaa

Hayırlı olsun canım benim sat 4 Mayıs 1 gün var aramızda ama ben daha kese görmeye gitmedim 13 haziran a aldım randevuyu inşallah ikisini birden görürüm hem keseyi hem kalp atışını:KK49:

sağol tatlım inşallah kucağımıza da almayı Allah nasip eder. bhcg sonucumu alınca dayanamadım hemen gittim doktora :KK52: 2 hafta sonra gel dedi. folik asite başlamamı söyledi:KK49:

Gunaydin sabah sevdiğim kuzenim bi resim gönderdi 2 seneye yakin istiyorlardı bi sorun yoktu. Bi kere kimyasal yasamisti. Sizce hamile mi fikrinizi almak istedim.bende boyle ogrendim ama baskalarindan duymak rahatlatiyor insani.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1402128808061.jpg
    $1402128808061.jpg
    15,5 KB · Görüntüleme: 52
canım o kadar sevndm ki yazını görünce rabbim hayırlısyla kucaına almayaı nasip etsin inşallah... neler yaptın farklı olarak bu ayyyy ay çok sevndm yaa

Canım benim sağol, darısı başına inşallah :KK16: farklı birşey yapmadım aslında,günlerime dikkat ettim sadece. Ama içime doğdu biliyor musun? 1 hafta önce farkettim ben belirtilerden. Allah' ım inşallah sana da tez zamanda verir tatlım :KK54:

Gunaydin sabah sevdiğim kuzenim bi resim gönderdi 2 seneye yakin istiyorlardı bi sorun yoktu. Bi kere kimyasal yasamisti. Sizce hamile mi fikrinizi almak istedim.bende boyle ogrendim ama baskalarindan duymak rahatlatiyor insani.

Hamile bence, tebrikler :KK16:

Herkese selam,
Ben dün kan testiyle pozitif sonuç aldım çok şükür ama testi tekrarlayıncaya kadar emin olamıyorum. İnşallah şubat 2015 annesi olabilirim.

Canım benim sağol, darısı başına inşallah :KK16: farklı birşey yapmadım aslında,günlerime dikkat ettim sadece. Ama içime doğdu biliyor musun? 1 hafta önce farkettim ben belirtilerden. Allah' ım inşallah sana da tez zamanda verir tatlım :KK54:

inşallah canım benm nasip bu iş ya hayırlısı diyorum sadece. neelr hissetmiştin belirti olarak.

inşallah canım benm nasip bu iş ya hayırlısı diyorum sadece. neelr hissetmiştin belirti olarak.

Göğüslerim ağrıdan ziyade acıyordu, uykudan uyandırıyor resmen. Çok hafif bi mide bulantısı varla yok gibi. Bir de tükürükde artış oldu bende. Bulantıyla paralel olabilir bu da.

bence hamile bnmde ilk hamileliğimde böyle bi silik cizgi vardı hayırlı olsun kuzeninize :)

gunaydinn subat annisleri..nasilsiniz? kizlar bisey sorcam yine :-):-) benim sol kasigimda ara ara batma ve agri oluyo bu normalmi ilk bebisim olcak nasip olursa o yuzden bilmiyorum ne olur nasil olur yardmci olurmusunz bzn korkuyorum biseymi oldu diye..

gunaydinn subat annisleri..nasilsiniz? kizlar bisey sorcam yine :-):-) benim sol kasigimda ara ara batma ve agri oluyo bu normalmi ilk bebisim olcak nasip olursa o yuzden bilmiyorum ne olur nasil olur yardmci olurmusunz bzn korkuyorum biseymi oldu diye..

Cnm günaydın benim de ilk inşallah aybıkarı bende de var ağrılarda aklımdaki acabalarda herhalde normal şeyler bunlar ama hep evham yaptığımız için ya bişey olursa ya yolunda girmeen birşey varsa diye.. En iyisi rabbime emanet etmek o ne derse o oluyo :) sağlıklı büyüycek inşalalh kuzularımız

Günaydın günaydın halsizlik uykusuzluktan başka biley yok bende çok evham yapıyorum:KK43:

Göğüslerim acıyordu şişmişti onlarda yumuşadı inşallah herşey yolundadır :)

Kızlar dün bir sohbette dinledim evham yapmak bi nevi insanın kendine bedduası demekmiş. İyi düşünelim iyi olsun tatlı annişler

Cinsiyetini tahmin eden ruyasinda gören varmi

Günaydın günaydın halsizlik uykusuzluktan başka biley yok bende çok evham yapıyorum:KK43:

Göğüslerim acıyordu şişmişti onlarda yumuşadı inşallah herşey yolundadır :)

Benimde yumusadi ben de uyuyamiyorum ve cabuk acikiyorum. Herkes de farklı oluyor ama geneli ayni

inşallah canım bende dua edecem

Diclecim kan testi sonucum 22.5 canım. Çok şükür. Daha önce dış gebelik geçirdiğim için salı günü tekrar kan vericem. İnş bu sefer hersey yolunda gider. Hadi senden de hayırlı haberler veriyorum

Vay be bi Allahın kulu selam almamış.

Merhaba canım benim..Mayıs haziran topigindeydi n dimi .çok sevindim bebeğin tutunmus seninle Rabbim kucaklarimizada almayi nasip eder inşallah..ben bugun tam 5 haftalik oldum perşembe keseye görmeye gitcem sanki günler geçmiyor çok heyecan yapıyorum Bebeğimi bir an önce görmek icin sabirsizlaniyorum :)))

X