2015 Şubat Anneleri

iyi olmanıza sevindim canım..dediğin gibi çok şart değilse kullanmazsın..

Günaydın annişler hayırlı cımalar bugün izin aldım okukdan doktora gidicem diye randevu alamadım malesef pazartsiye aldık randevuyu neyse zaten çok uykum geliyo dinlenmiş olurum biraz biz torpilliyiz hem dimi :) hem de o zman bebiş 5+4 olucak inşallah keseyi de görürüz belki kalp tik taklarını bile duyarız :) bu gece rüyamda doktora gidiyoruz karnımdan kese ye bakıyorduk allah hayırlara yorsun :) her gün bi mutluluk yavrumuz mşalalh daha şimdiden böyle sevindiriyo bizi doğunca düşünemiyorum :)

canım aynı kilodayız ikimizde ama bende karnımda şişlik yok daha demek bunyeden bunyeye değişiyor

ya acıkcası korkuyorum bazen inş bi terslikk yoktur. dr randevum 14 unde artık sorucam o zaman. inan butun pantolonlarımın dugmesı acık dolasıyorum. tam rezillik :) elbise gıyıcem havalar cok kotu üşütmek te istemyorum. bakalım nolcak halımız:)

hayırlı cumalar minik annişler :) allah hepimizin susam tanelerini kocam kocaman bebişler yapsın inş :) kızlar hep endişelerimi paylasıyorum sızınle ama benı başka kım anlar dımı? ya ben 20 metre yol yurusem nefesım kesılıyor. sizde var mı boyle bır durum. normalde koşarak ındıgım cıktıgım merdıvenı suan yavas yavas cıkıyorum buna ragmen sankı saatlerce koşmusum gıbı nefessız kalıyorum.

dünürüm, gaz olabilir, çünkü ilk aylarda yoğun gaz oluyor :) ben gazman gibi dolaşıyorum etrafta.

kizlar mrb..dun baktik bizde hcgye ve bir gun gecmisti adetimi 90,23 cikti doktor iki gun snra tekrar istemedi sasirdim kaldim yaptirsammi ki tekrar ya..

dünürüm, gaz olabilir, çünkü ilk aylarda yoğun gaz oluyor :) ben gazman gibi dolaşıyorum etrafta.

bende dusundum ama gaz olsa hıssederım. hıc gazım yok yada gaz sancısı ne bılıyım bı baskı falan hıc yok. zaten o garıp geldı bana. aman bee bu ne ya hıc bırsey bılmıyrz bızde :) bı tane kadın doktoru arkadasım olsaymıs iyimiş valla :) hıc aklımıza gelmedıı unv de tıpın önunde takılır bırıyle arkadas olurdum bılsedım bu kadar sorum olacagını :)

bi fikri olan yokmu kızlar yaaa
başından gebelik geçen bilir belkim
göğüs hassasiyeti günü gününe azalıp çoğalan birşeymi

Aynen cok daraliyorum yahu
İlk ococukta hic boyle olmadi
Simdi cokbasim donuyo ve karnim bomba gibi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bi fikri olan yokmu kızlar yaaa
başından gebelik geçen bilir belkim
göğüs hassasiyeti günü gününe azalıp çoğalan birşeymi

Bence cok evhamli olmamali
Stres bebege zararli sonucta
Cok ciddi bi rahatsizlik farklilik varsa mutlaka doktota sormalisin
Sonucta belirti bunlar kisiden kusiye be gunden gune degisiyor.

evet tatım stres yapmamam lazım akşam en güzeli kan vericem tekrar bhgc ye baktırıcam öyle karar verdim

Canimbi makalede icinde bulundugumuz fonemde rahmin genislemeye basladigini bu yuzden adet sancisi gibi sancimalarin olabilecegini okumustum
Muhtemelen sidlikde bu sebepledir ve gaz da olabilirtabi 😬

Terslik yoktur yemek yemek duzeni falan etkiliyor iste benim istahim ne guzel acikmisti geri kapandi arkadasim gunde 2 bardak sut 2 tane muz yemeye calis potasyum ve kalsuyum icin dedi sutu iciyorum afedesin gaz yapiyor muzu zaten yemiyordum sorun olusturdugu icin (bagirsak tembeligi var) benim konturol yarin insallah guzel seyler duyariz doktorlarimizdan :))

Şunu anladım kızlar, bu hamilelik olayını çok abartmamak lazım, oluruna bırakınca herşey zaten normal biz anormal görüyoruz.

evet aslında oluruna bırakmak en doğrusu

ama bunu yapabilmek önemli ben yapamıyorum ilk gebeliğimde problem yaşadığım için
neyse daha pozitif düşünmeye çalışıcam çünkü şubat annesi olmayı bebeğimi kucağıma almayı çok istiyorum hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…