Kızlar dünkü azcık lekenmeden sonra soluğumu doktorumda aldım, Kesemiz göründü :) istersen düşük iğnesi vuralım sana dedi, dedim ki lekenmem çok azdı o zaman progestan vereyim dedi. Şimdi lekenmem falan yok, eğer yine olursa kullanmaya başlarım olmazsa kullanmayı düşünmüyorum. yan etkisi çok.
canım aynı kilodayız ikimizde ama bende karnımda şişlik yok dahademek bunyeden bunyeye değişiyor
ya acıkcası korkuyorum bazen inş bi terslikk yoktur. dr randevum 14 unde artık sorucam o zaman. inan butun pantolonlarımın dugmesı acık dolasıyorum. tam rezillik :) elbise gıyıcem havalar cok kotu üşütmek te istemyorum. bakalım nolcak halımız:)
Kızlar bana doktor yol kesesi göründü dedi, o ne demek?
canımcım bak benım ve senın imzandakı bılgılerde yazıyor. yol degıl yolk mus adı onun :)
dünürüm, gaz olabilir, çünkü ilk aylarda yoğun gaz oluyor :) ben gazman gibi dolaşıyorum etrafta.
tecrübeli olan şubat anneleri size bir sorum var. bir haftadır falan gögüslerim sertti fakat dün akşamdan beri göğüslerimde bir yumuşama söz konusu.Sizce bu normalmi?yoksa bhgc düşüyor olabilirmi?ne yapmalıyım yersizmi endişem yoksa tekrar kan verip baktırmalımıyım?acayip moralim bozuldu :18: ilk gebeliğimde boş gebelik oldu ve kürtajla sonuçlanmıştı o sebeple çok daha endişeliyim :18:
dünürüm, gaz olabilir, çünkü ilk aylarda yoğun gaz oluyor :) ben gazman gibi dolaşıyorum etrafta.
bi fikri olan yokmu kızlar yaaa
başından gebelik geçen bilir belkim
göğüs hassasiyeti günü gününe azalıp çoğalan birşeymi
Bence cok evhamli olmamali
Stres bebege zararli sonucta
Cok ciddi bi rahatsizlik farklilik varsa mutlaka doktota sormalisin
Sonucta belirti bunlar kisiden kusiye be gunden gune degisiyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bi fikri olan yokmu kızlar yaaa
başından gebelik geçen bilir belkim
göğüs hassasiyeti günü gününe azalıp çoğalan birşeymi
bende dusundum ama gaz olsa hıssederım. hıc gazım yok yada gaz sancısı ne bılıyım bı baskı falan hıc yok. zaten o garıp geldı bana. aman bee bu ne ya hıc bırsey bılmıyrz bızde :) bı tane kadın doktoru arkadasım olsaymıs iyimiş valla :) hıc aklımıza gelmedıı unv de tıpın önunde takılır bırıyle arkadas olurdum bılsedım bu kadar sorum olacagını :)
Benim öyle, şimdi hiç bir şey yok :) bastırınca hafif acıyor o kadar.
hmm belkide normaldir azalıp çoğalması
tşkler canım
Terslik yoktur yemek yemek duzeni falan etkiliyor iste benim istahim ne guzel acikmisti geri kapandi arkadasim gunde 2 bardak sut 2 tane muz yemeye calis potasyum ve kalsuyum icin dedi sutu iciyorum afedesin gaz yapiyor muzu zaten yemiyordum sorun olusturdugu icin (bagirsak tembeligi var) benim konturol yarin insallah guzel seyler duyariz doktorlarimizdan :))ya acıkcası korkuyorum bazen inş bi terslikk yoktur. dr randevum 14 unde artık sorucam o zaman. inan butun pantolonlarımın dugmesı acık dolasıyorum. tam rezillik :) elbise gıyıcem havalar cok kotu üşütmek te istemyorum. bakalım nolcak halımız:)
Şunu anladım kızlar, bu hamilelik olayını çok abartmamak lazım, oluruna bırakınca herşey zaten normal biz anormal görüyoruz.