2015 Şubat Anneleri

kizlar gunaydin..benimde tahmini dogum tarihim 10 subat gorunuyor.dun.ogrendim bebegimin benimle oldugunu benim kafama bisey takildi gogus uclarim normalde cok kucuk.ama buyumusler sanki.ilk aydan buyumesi normalmi :beer::):)

Topiği görünce duygulandım şubat anneleri zamanı gelmiş 2014 subat annesiyim zaman ne cabuk geciyor Rabbim hepinizin kucaklarınıza bebişlerinizi sağlıkla almak nasip etsin

benim önerebileceğim dr.da bakırköyde..orasıda uzak sana

Canim bakirkoydeki doktorun adi ne ve hangi hastanede? Ben yakinim bakirkoye ve hic doktor bilgim yok :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
benim önerebileceğim dr.da bakırköyde..orasıda uzak sana

Yok canim orasi daha ters
Trafik olmazsa 40 dkda gidilir benim dra ki zaten normal dogum sansim da olmadigi icin cok sorun dgl
Yakinda iyi bi dr da bulsam doguma akin beye giderim zaten 😁

Yaaa bende varım inşallah bende Şubat annesi olacağım sat 4 Mayıs tahmini doğum 8 Şubat boy 167 kilo 77 yaş 22 ikinci gebelik ilk bebek insallah

Herkese gunaydin nasilsiniz? Çok bos buralar neden acaba? Mide bulantilari başlayan oldumu? Benim karnim cikti top gibi oglumda da aynisi olmuştu çünkü iç karnim hicc yok. Yarin yine değer olcturcem dun 122 cikti. Haftaya c.tesi de kendi Dr uma randevu aldim esinle gidicez. O benden de panik oglanda daha cahildik bu sefer daha bilinçli ve aksam eve geldiğinde oglanla ilgileniyor hep.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tecrübeli olan şubat anneleri size bir sorum var. bir haftadır falan gögüslerim sertti fakat dün akşamdan beri göğüslerimde bir yumuşama söz konusu.Sizce bu normalmi?yoksa bhgc düşüyor olabilirmi?ne yapmalıyım yersizmi endişem yoksa tekrar kan verip baktırmalımıyım?acayip moralim bozuldu :18: ilk gebeliğimde boş gebelik oldu ve kürtajla sonuçlanmıştı o sebeple çok daha endişeliyim :18:

günaydın tatlım
hergün baktırıyormusun sen bhcg ye doktorunmu söyledi canım baktır diye?

günaydın tatlım
hergün baktırıyormusun sen bhcg ye doktorunmu söyledi canım baktır diye?

Yok cnm dun baktirdim iki gün sonra tekrarla 250 ve ustu olursa sorun yok dedi haftaya c.tesi gel kese görünür dedi.

Yok cnm dun baktirdim iki gün sonra tekrarla 250 ve ustu olursa sorun yok dedi haftaya c.tesi gel kese görünür dedi.

anladım canım BAT ın kaç gün geçti senin?

benim BAT a 4 gün varken 89 du değerim
şu anda 1 gün gecikti reglim tekrarlasammı bende acaba?

Canim bakirkoydeki doktorun adi ne ve hangi hastanede? Ben yakinim bakirkoye ve hic doktor bilgim yok :/

canım benim dr.un özel muaynehanesi var..çok memnunum..hatta komşularımda gidiyor ve onlarda memnun..biraz ücreti fazla ama değer..ben 2 kaybımdan sonra araştırarak bu dr.u buldum..çokta memnun kaldım..herkese öneririm.çok ilgili ve psikolog gibi dr...daha önemlisi çok bilgili ...bilgisine güveniyorum..4 4 lük dr...dr.un adı serhat sakız..

Allah gönlüne göre versin canım...

kizlar gunaydin..benimde tahmini dogum tarihim 10 subat gorunuyor.dun.ogrendim bebegimin benimle oldugunu benim kafama bisey takildi gogus uclarim normalde cok kucuk.ama buyumusler sanki.ilk aydan buyumesi normalmi :beer::):)

canım hiç takılma benimkilerde aynen kocaman oldu. hatta benım goğuslerım cok ufaktır. suan resmen 85 e dogru kosuyoruz. canım bebısım ne guzelde buyuttü göğüslerimi :) birde cok fazla canım yanıyor. elleyemıyorum hatta sudyen cok canımı acıtıyor ve sıkıyor dıye ben yarım atlet aldım. atrık hıc sudyen takmıyorum.

anladım canım BAT ın kaç gün geçti senin?

benim BAT a 4 gün varken 89 du değerim
şu anda 1 gün gecikti reglim tekrarlasammı bende acaba?

Cnm bat 6 haziran bi gün varken 122 iki günde tekrarlasaydin keşke. Ama sen bugün tekrarla. Dr larin iki gunde tekrarla demesindeki amac saglikli bi gebelik mi onu görmek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar dünkü azcık lekenmeden sonra soluğumu doktorumda aldım, Kesemiz göründü :) istersen düşük iğnesi vuralım sana dedi, dedim ki lekenmem çok azdı o zaman progestan vereyim dedi. Şimdi lekenmem falan yok, eğer yine olursa kullanmaya başlarım olmazsa kullanmayı düşünmüyorum. yan etkisi çok.

Topiği görünce duygulandım şubat anneleri zamanı gelmiş 2014 subat annesiyim zaman ne cabuk geciyor Rabbim hepinizin kucaklarınıza bebişlerinizi sağlıkla almak nasip etsin

allah bebegıne uzun omur versın canım :) bızımkılerede ınş :) nasıl şubat annesi olmak, kış bebekleri zor galiba biraz?

anladım canım ilk 13 bhgc değerle öğrendim gebeliğimi 2 sonra tekraralamamı istedi doktor sonraki değerim 89 çıktı gayet güzel dedi 15 gün sonra gelirsin dedi tekrarlamamı söylemedi ondan bende bir şey yapmadım.

bakıyım bugün kan veriyim olmazsa endişelerim boşunamı değilmi öğrenmiş olurum

canım merhaba. benımde karnım cıktı ve kıme gostersem cok erken dıyor. ama ben zayıf bırıyım belki anca vucut kendını toparlar dıye dusunuyorum. sen doktora bahsettınmı bu karın buyumesınden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…