2015 Şubat Anneleri

Geçmişe baktımda herkes bir sancıdan bahsetmiş bende adet gününü geldiğinde hafif karnımı. Alt kısmında bi sancı vardı.. Dedim adet olacam ama baktım 35. Gün olmuş ve halada var. Çok çok hafif. :) adet olacakmış ibi.

Bende de agri oluyo ara ara...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Yaaa çok güzel listemiz hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize inşallah

merhaba cnm,

merhaba canım. benımde ilk dogumum. listeye eklersen sevinirim.

sat: 29 nisan
beta hcg : 28 mayıs -1034
ilk bebek
2 haziranda kese göründü.
tahmini dogum 2 şubat.
kalp atışı için haftaya gidicez.
kilo : 45

merhaba annişler:)

aranızda karnı şişen var mı? benim göbğimde resmen buyume var. pantalonların düğmesi acık dolaşıyorum sureklı :) çok zayıf bır ınsanım ben acana bunye kendını mı hazırlıyor acaba?

Valla tatlim buyuk ihtimal oyledir
Rahim genisleyip kendini hazirlamaya basliyormus icinde bulundugumuz evrede
De 174 boyunda 75 kg bi hatun olan bende karnim kilo almazsam 3 ayda anca siser herhalde
Gerci ilk dogumumda oyle sismisti karnim ki beni ikize gebe zannediyorlardi

İstanbullu annisler hangi doktora gideceksiniz?

vayyyyyyyy kaçağa bak bizim topiğe yazma ben kırk yılın başı bir bakayım diyeyim kimi yakalıyayımm ah eski oklavam olacaktıkiiiiii anladın sen onuuuucanımm öncelikle senin sonra da tüm hamişlerimizin meleklerini Allah korusun hayırlısıyla tamamına erdirip kucağınıza almayı sağlıcakla büyütebilmeyi nasip etsin inşallahhhbatuşum abi oluyor haa öptüm abiyi kocamanındannnnn

canım aynı kilodayız ikimizde ama bende karnımda şişlik yok daha demek bunyeden bunyeye değişiyor

Canim beni de liseye ekler misin.. En son sat3 Mayıs. 4 +5 günlük hamleyi m tahmini doğum 6 Şubat 31 yaşındayım ilk tüp bebek denememde hamile kaldım. 12 haziranda kese gormeye gitcem. Şimdiden teşekkür ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…