- 24 Mart 2014
- 405
- 210
Canim insallah hersey yolunda gidecek husnu kuruntulari bir koseye birakip kendinizi dinlemeyin yoksa bu 34 haftanin tadina varamayiz :)))Inşallah değildir pozitif düşünüyorum ama ne bileyim :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim insallah hersey yolunda gidecek husnu kuruntulari bir koseye birakip kendinizi dinlemeyin yoksa bu 34 haftanin tadina varamayiz :)))Inşallah değildir pozitif düşünüyorum ama ne bileyim :/
dr.un nerde? adı ne?
?
Akin varlik
avrupa safak hastanesine gecmis
Gaziosmanpasada hastane
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim önerebileceğim dr.da bakırköyde..orasıda uzak sana
benim önerebileceğim dr.da bakırköyde..orasıda uzak sana
Herkese gunaydin nasilsiniz? Çok bos buralar neden acaba? Mide bulantilari başlayan oldumu? Benim karnim cikti top gibi oglumda da aynisi olmuştu çünkü iç karnim hicc yok. Yarin yine değer olcturcem dun 122 cikti. Haftaya c.tesi de kendi Dr uma randevu aldim esinle gidicez. O benden de panik oglanda daha cahildik bu sefer daha bilinçli ve aksam eve geldiğinde oglanla ilgileniyor hep.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın tatlım
hergün baktırıyormusun sen bhcg ye doktorunmu söyledi canım baktır diye?
Yok cnm dun baktirdim iki gün sonra tekrarla 250 ve ustu olursa sorun yok dedi haftaya c.tesi gel kese görünür dedi.
Canim bakirkoydeki doktorun adi ne ve hangi hastanede? Ben yakinim bakirkoye ve hic doktor bilgim yok :/
Allah gönlüne göre versin canım...Yok canim orasi daha ters
Trafik olmazsa 40 dkda gidilir benim dra ki zaten normal dogum sansim da olmadigi icin cok sorun dgl
Yakinda iyi bi dr da bulsam doguma akin beye giderim zaten 😁
kizlar gunaydin..benimde tahmini dogum tarihim 10 subat gorunuyor.dun.ogrendim bebegimin benimle oldugunu benim kafama bisey takildi gogus uclarim normalde cok kucuk.ama buyumusler sanki.ilk aydan buyumesi normalmi :beer::):)
anladım canım BAT ın kaç gün geçti senin?
benim BAT a 4 gün varken 89 du değerim
şu anda 1 gün gecikti reglim tekrarlasammı bende acaba?
Topiği görünce duygulandım şubat anneleri zamanı gelmiş 2014 subat annesiyim zaman ne cabuk geciyor Rabbim hepinizin kucaklarınıza bebişlerinizi sağlıkla almak nasip etsin
Cnm bat 6 haziran bi gün varken 122 iki günde tekrarlasaydin keşke. Ama sen bugün tekrarla. Dr larin iki gunde tekrarla demesindeki amac saglikli bi gebelik mi onu görmek.
Herkese gunaydin nasilsiniz? Çok bos buralar neden acaba? Mide bulantilari başlayan oldumu? Benim karnim cikti top gibi oglumda da aynisi olmuştu çünkü iç karnim hicc yok. Yarin yine değer olcturcem dun 122 cikti. Haftaya c.tesi de kendi Dr uma randevu aldim esinle gidicez. O benden de panik oglanda daha cahildik bu sefer daha bilinçli ve aksam eve geldiğinde oglanla ilgileniyor hep.