Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kazen teşekkürler ilgin için. Ben devralabilir miyim? Başka devralmak isteyen yok sanırım. Teşekkürler..
Tüm 2015 Şubat annelerine sağlıklı bir hamilelik süreci dileriz.
İşlem tamamdır...
Kazen teşekkürler ilgin için. Ben devralabilir miyim? Başka devralmak isteyen yok sanırım. Teşekkürler..
Kızlar kimyasal gebelik geçirdim demişsiniz bazılaınız merak ediyorum ne zaman ve nasıl anladınız nasıl sonuçlandı durum ve me kadar sürdü ??? Ağrı filan oldu mu
bilen biri yapsa çok iyi olucak..tek listesiz biziz heralde
biziz diyorum yaa..sanki bu listede olucam
canım sen nezaman dış gebelik geçirdin? ne gibi bir tedavi uyguladılar...
11 Şubat'ta 6 haftalıkken iğneyle gebeliği sonlandırdılar canım beta değerim 300lerdeydi o yüzden tek doz iğne yeterli oldu. 3 ay korunma önerdi doktor sadece başka bir tedavi uygulanmadı.
Belirtilerin neydi canım? Ultrasonda mı gördüler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet canım doktor 5 haftalık dedı. ben enson 29 nisanda adet oldum 28 mayıst beta hcg 1034 cıktı. normalde 200 cıvarı oluyomus. oyuzden ikizden suphelendım ama henuz belli değil.
Tüm 2015 Şubat annelerine sağlıklı bir hamilelik süreci dileriz.
İşlem tamamdır...
11 Şubat'ta 6 haftalıkken iğneyle gebeliği sonlandırdılar canım beta değerim 300lerdeydi o yüzden tek doz iğne yeterli oldu. 3 ay korunma önerdi doktor sadece başka bir tedavi uygulanmadı.
2015 şubat anneleri bana özel mesaj atarak son adet tarihi beklenen dogun tarihi yasiniz kilonuz ve kacinci bebek kese görüldü mu kalp atisi görüldü mu bilgileri yazarsaniz güzel bir tablo olusturalim. İnşallah saglikla Bebislerimize kavusalim. Dokuz ay birlikte güzel paylasimlarda bulunalim. Aramizda tecrübeli anneler var ben dahil. İlk bebeği olan arkadaşlar imiz la tecribelerimizi paylaşarak saglikli bebisler dünyaya getirelim inşallah. Sevgiler..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Blackberyy ben nasıl mesaj atılır bilmiyorum :) burdan yazıyım olmaz mı
Ben de inşlahh şubat annesi olcam
Sat 1mayıs
Tahmini doğum 5 şubat 2015(inşallah)
Yaşım 25
Boyum. 176
Kilom 72
İlk bebeğim olucak kendileri inşallah
Daha doktora gitmedim cuma günü gidicem inşallah. Doktora gidip keseyi de görürsek miss
Bende durum böyle işte
Selam benim sat 1 mayıs doğum5 şubat görünüyor ilk çocuğumu 34 haftada doğurduğum için şubat annesi olmama ihtimalim olabilir bu da erken doğarsa:) yine de aranıza yeni geldim herkese selam:)
Blackberry msjla bilglerimi attim
Ay 11 ine randevu aldim
Gecer mi gunler acaba 😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi