2015 Şubat Anneleri

cok haklısın. ben suan sudan cıkmıs balık gıbıyım. nereye gıdecegımı , ne yapacagımı sasırıyorum :) sen bence iki doktorada gıt. bı dene hangısı rahat gelırse sana onunla devam et.

Ben ilk cocugumda ikisine de gittim
Normal olsun cok istiyodum ve ozel labaroyuarlarina guvenmiyodum ki hala guvenmiyrm
Gerci ozeldeki doktorum devlette de yaptirabilirsinz diyo karismaz o ayri..
İki doktora da guveniyorum yani.. O yuzden ikilemde kaliyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar,
öncelikle hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum, canı gönülden dilerim ki hepiniz sağlıklı evlatlara kavuşursunuz. benimde sat 12 mayıs bat 8 haziran. geçen hafta yumurtalıklarım çok ağrıdı. bu haftada sağ tarafımda bir ağrı var ama yumurtalığın daha altında ve daha içerde gibi. daha önce dış gebelik geçirmiştim o yüzden biraz tedirginim. cumartesi doktora gidecem. umarım bende aranıza katılırım.
sevgiler...

Yarın merakla bekliyorum sonucu hadi bakalım iyi haberler le gelirsin inşallah cnm.

Konu sahibinin liste yapacağı yok bizlerden biri de yapabilir bence valla ben tablet yada telefon dan gşrdiğim için msjları bile zor yazıyorum yoksa yapardım bi liste. Boş vakti olupta bu işi takip edicek gönüllü bi anniş bulalım içimizden bence ne dersiniz

Bugün bende fark ettim kendimi hortkak gibi dolanıyormuşum ortalıklarda yüzün6 bembeyaz gözlerim şiş şiş böyle zaten göbek desen gazdan artık içime de çekemiyorum kocaman oldu bildiğiniz hamileye benziyorum daha ilk Aylardan kendimin dışında herkese ben hernekadar istemesemde başkaları tarafından söylendiği için bilmeyen yok gibi birşey

O senin tatlılığındır cnm teşekkür ederim yinede :KK17:
Canim 50 ye yukselmis:-) hamileyim

merhaba bende hamileyim 3+6 bugun adet günümde kan testi yaptıracağım. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bu arada liste yok mu yahu?

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2015

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla

Baş sayfaya liste yapmamız lazım kazen ama ilk ve sonrası hep diğer arkadaşlar. Bize yardımcı olur musun?

merhaba bende hamileyim 3+6 bugun adet günümde kan testi yaptıracağım. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bu arada liste yok mu yahu?

Tebrikler..
Liste yapan yok..
Cogu annis telden gitiyor herhalde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşım çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin.darısı banada.aret beyden memnun kaldın mı.merkez nasıl.bide tedavi ne kadar tuttu.

Amin canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...aret hoca dan çok memnun kaldım canım ilk günden beri doğru yerde olduğuma emin dim. O kadar çok güven veren biri ki içten samimi Allah razı olsun ondan ben başından beri hep güvendim gerçektende tavsiye edebilirim... 4500 merkeze 2000 ilaçlar 150 de muayene..kan testleri filan 7000 tuttu canım.

Şubat 2015 anneleri gelmiş vay bee, bayanlar hepiniz bebeklerinizi kucaklarınıza sağlıkla alın inşallah. Daha doğrusu tüm anne adayları, sağlıkla kavuşsun bebişlerine. Birden Şubat 2015 annelerini görünce, ne kadar zaman geçmiş dedim:KK49:

Ben işyerinde b.sayardan giriyorum ama akşamları cepten girebilirim. Yardımcı olurum derseniz yapabilirim...

TBMM cnm o zmn bende evdeyim ama oğlan var 4 yasinda her daim olamam cepten desteklerin seni cnm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah hepinizin bebeğini tamamına erdirsin....iinşş ben de girebilirim listeye.... 8 ay önce bebeğin kalbi durdu..sonrasında histereskopi ve laparoskopi...2 ay korunma süresi ve şimdi....Arada bel ağrım kasıkta batmalar çok nadir de olsa bulantım var ama yaşadığım yerde kan testi yok.. umutlanmak da istemiyorum dua edin nolur :)

hayırlı olsun şubat anneleri allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin.Bende ranızda olmak istiyorum allahın izni ile.Benim bat 05/06 gebeliğimi adet gecikmesi yaşamadan tesadüf öğrendim idrar yolu enfeksiyonu için hastaneye gittiğimde, işşallah bhgc artmaya devam eder ve bende şubat anneleri topiğinde olurum sizinle. pazartesi bhgc değerim 89 idi doktor iyi olduğunu söyledi tabi ben regl günüm gecikmeden bir türlü rahat edemiyeceğim.Kasıklarımda ve başımda ağrı var bu hafta bitsin artık değerlerimde artsın işşallah.Benim gibi adeti geçmeden öğrenip bekleyen varmı?:KK49:

Allah hepinizin bebeğini tamamına erdirsin....iinşş ben de girebilirim listeye.... 8 ay önce bebeğin kalbi durdu..sonrasında histereskopi ve laparoskopi...2 ay korunma süresi ve şimdi....Arada bel ağrım kasıkta batmalar çok nadir de olsa bulantım var ama yaşadığım yerde kan testi yok.. umutlanmak da istemiyorum dua edin nolur :)

İnşallah hamilesindir tatlim normal test yap cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selammm hanimlar az evel.ovulasyon testi yaptim.pozitif cikti reglime 2 ila 4 gun var insallah araniza katildimm

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

X