2015 Şubat Anneleri

Cnm o KDE cabuk geçer ki günlük tutun lütfen her güne bir resim. Oglumda yapmistim bunda da yapicam 4 sene sonra okuyup agliyorum valla her ani degerlendirin .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim oglanin da sari bi dosyasi var.. En son ultrason goruntusu en cok etkileyen sey oluyor insani bi de kalp atisi hic suphesiz..
İnsallah bu yavrumda da ayni keyifle saglikla herseyi yasariz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende 5 yıl önce geçirdim..benim değerler yüksekti ve şuan hatırlamıyorum ama pek çok iğne kullandım...değerler düşmedi..tam düştü dendi 2 gün sonrada tüp yırtıldı iç kanama geçirdim..

Çok geçmiş olsun, çok zor Allah kimseye yaşatmasın. Benim ilk gebeliğimdi o yüzden çok sarsıldım. Sen ne kadar sonra tekrar hamile kaldın?

Arkadaslar bir sorum var.. Beta hcg degeri 2gunde bir tam 2 kat mi artmali?.. Sizinki nasil olmustu?.. 58 olan betanin 6 gun sonra 350 olmasi normal mi? Tam iki kat artsaydi 460 olmaliydi ama simdi % 80 gibi artmis.. Bilen biri cevap versin lutfen..

Çok geçmiş olsun, çok zor Allah kimseye yaşatmasın. Benim ilk gebeliğimdi o yüzden çok sarsıldım. Sen ne kadar sonra tekrar hamile kaldın?

mutlaka üzülmüşsündür ama benim gibi olamaz..benimde ilk gebeliğimde 1 ay hastanede yattım tüpüm alımndı...bana 6 ay korun dendi..6 ay sonra hemen hamile kaldım 2.5 aylıkken kalbi durdu..çok perişan oldum..ozamanda 3 ay ara verdirdiler..şükür 3. ayda hamile kaldım şimdi 3 yaşında kızım var...Allah sanda nasip etsin...

mutlaka üzülmüşsündür ama benim gibi olamaz..benimde ilk gebeliğimde 1 ay hastanede yattım tüpüm alımndı...bana 6 ay korun dendi..6 ay sonra hemen hamile kaldım 2.5 aylıkken kalbi durdu..çok perişan oldum..ozamanda 3 ay ara verdirdiler..şükür 3. ayda hamile kaldım şimdi 3 yaşında kızım var...Allah sanda nasip etsin...

çok geçmiş olsun ne kadar çok uzun zaman almış ama sağ salim nasip etmiş rabbim acısını göstermesi n inşallah bi daha basına gelmez rabbim kimseye yasatmasin

2015 şubat anneleri bana özel mesaj atarak son adet tarihi beklenen dogun tarihi yasiniz kilonuz ve kacinci bebek kese görüldü mu kalp atisi görüldü mu bilgileri yazarsaniz güzel bir tablo olusturalim. İnşallah saglikla Bebislerimize kavusalim. Dokuz ay birlikte güzel paylasimlarda bulunalim. Aramizda tecrübeli anneler var ben dahil. İlk bebeği olan arkadaşlar imiz la tecribelerimizi paylaşarak saglikli bebisler dünyaya getirelim inşallah. Sevgiler..
QUOTE]

Canim tlf girdim bulamadim nasil mesaj attigimi burdan yazayim :) sat 26 nisan tahmini dogum 1 subat boy 165 kilo 45 yasim 28 ikinci gebeligim ama nasipse ilk bebegim olacak 31 mayista doktora gittim kese gorun du cumartesi tekrar gidecegim :)

Son düzenleme:
ben de şubat annesi olacağım inşallah. Sat 2 mayıs. Tahmini doğum 6 şubat. Boyum 163 kilom 72. Yaşım 25. Ikinci hamilelik ama inşallah ilk bebek

Haklısın ardarda iki kayıp çok zor ve tüpün birini kaybetmen tekrar hamile kalabilir miyim korkusu zorAma şöyle bir şansın var hemen hamile kalabiliyorsun en azından bu biraz insanı teselli eder.Allah yavrunu sana bağışlasın canım bir daha aynı acıları göstermesin. İyi dileklerin için teşekkür ederim

Günaydınlaarrr efendimmmmm :KK16: :KK16: :KK16: :KK16: :KK16:
Dün hastaneye gittim önceki hafta 3 haftalık olduğumu söylemişti dr dün 5 haftalık hamilesin kese görünüyo herşey yolunda dedi... çok mutlu oldum iki hafta sonra kalp atışı için gel yapılacak tahliller var onları da yaptıralım dedi...
bu arada hayırlısı olsun ama sanırım benimki geç döllenme satım 22 nisandı. kime söylesem büyük ihtimalle kızın olacak diyorlar.. hayırlısı tabi ama o kadar çok kişiden duyunca kendimi şartladırmaktan korkuyorummm...

canım bnde en son 30 nisanda adet başladı 5 mayısta bitti.
28 mayısta regl olmadım 30una kadar bekledim bnm döngü sayım sabit değil çünkü.
30 mayısta evde test yaptım ilk idrarımla 2 koyu çizgi çıkmıştı.
2 haziranda da test yaptırdık hastanede değerim 2890 çıktı sizce bnde de çoğul gebelik olabilir mi haftalarımızn yakn olması lazım bnm doktor kadın hiç bişi demedi zaten sevmedim kadınıda hiç bir bilgi bişi demedi sadece kan testi istediniz yaptım dedi gebesiniz. 2 hafta sonra gel bakalım ultrasyonla dedi folik asit yazdı okadr.

burda forumdaki arkadaşlar bni uyardı çoğul gebelik olabilir değerin yüksek dediler.
Size doktorunz bu konuda tam olarak ne dedi?

ayrıca istnbuldayım ben tarabyada ikamet ediyorum sitnbulda önerceğiniz iyi bir doktor varmıdır ?

öncelikle hayırlı olsun canım bebişin yada bebişlerin :) şuan senı cok ıyı anlıyorum meraktan çatlıyosundur ikiz mi degıl mi dıye:) bende aynen oyleyım ama artık cok dusunmemeye calısyorum. cunku ogrenmenın tek yolu kalp atıslarını beklemek. ben salı gunu doktora gıttım canım. özelden devam edıcem buyuk ıhtımalle hamılelık takıbıne ama ılk devlete gıttım daha cabuk randevu aldım dıye. devlettekı doktorları bılırsın cok acıklama yapmazlar. soyledıgı suydu sadece ; bende tek kese cıktı. cıft yumurta ıkızı olma ıhtımalı yok dedı.ama tek kesenın ıcınde kac bebek var onuda bilemem dedı. ben beta hcg yuksek olması sorun olur mu ya da bı önemı var mı dıye sordum. hayır hiç bir sorun yok unut sen onu dedi. düşünülcek kafaya takılck bırsey deıl dedı. ikiz olup olmadıgınıda ancak kalp atısından anlarız dedı ve 10 gun sonra gel dedı. haftaya gıdıcem doktora ve ogrenıcem bakalım.
ben bursada oturuyorum canım oyuzden ıstanbuldakı doktorlar hakkında hıc bır fıkrım yok. bence bekle sende bu hafta gıtme haftaya yada sonrakı hafta gıt hem kalp atıslarınıda duyarsın. zaten sımdı gıtsen sadece kese gorunucek. baska da hıc bırsey soylemıycek.

Kızlar bilgisayardan hesaplıyorum 5+2 haftalık hamilesiniz yazıyor ama burada 6 haftalık diyor, anlamadım şimdi hangisi doğru?

canım bnde en son 30 nisanda adet başladı 5 mayısta bitti.
28 mayısta regl olmadım 30una kadar bekledim bnm döngü sayım sabit değil çünkü.
30 mayısta evde test yaptım ilk idrarımla 2 koyu çizgi çıkmıştı.
2 haziranda da test yaptırdık hastanede değerim 2890 çıktı sizce bnde de çoğul gebelik olabilir mi haftalarımızn yakn olması lazım bnm doktor kadın hiç bişi demedi zaten sevmedim kadınıda hiç bir bilgi bişi demedi sadece kan testi istediniz yaptım dedi gebesiniz. 2 hafta sonra gel bakalım ultrasyonla dedi folik asit yazdı okadr.

burda forumdaki arkadaşlar bni uyardı çoğul gebelik olabilir değerin yüksek dediler.
Size doktorunz bu konuda tam olarak ne dedi?

ayrıca istnbuldayım ben tarabyada ikamet ediyorum sitnbulda önerceğiniz iyi bir doktor varmıdır ?
İstanbulda akin varlik var ben ona gitmeyi dusunuyorum avrupa safak hastahanesine gecmis
Gaziosmanpasa ters biraz ama guveniyorum druma
Oglumda da doktorum oydu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlarrr ben de şubat annesi olacağım inşallah. Sat 27 Nisan. Tahmini doğum 1 Şubat. Boyum 155 kilom 75. Yaşım 29 Kilolu bir hamile oldum ama hayırlısı inşallah sıkıntı yaşamam benide listeye alın bu arada bende bulantı falan yok erken değilmi sanki bilemedim

kızlarrr ben de şubat annesi olacağım inşallah. Sat 27 Nisan. Tahmini doğum 1 Şubat. Boyum 155 kilom 75. Yaşım 29 Kilolu bir hamile oldum ama hayırlısı inşallah sıkıntı yaşamam benide listeye alın bu arada bende bulantı falan yok erken değilmi sanki bilemedim

Yeni Dünür buldum kendime Hatibulut ocak annelerine geçmiş :KK1::KK1::KK1:

Canım Benimde sat 27 Nisan yaş 29 :KK1::KK1:

Benimde sabah çok çok az bulandı ama geçti hemen... Sen keseyi gördün mü? Doktor beni bu c.tesi çağırdı meraktan ölücem

X