2015 Şubat Anneleri

Selam benim sat 1 mayıs doğum5 şubat görünüyor ilk çocuğumu 34 haftada doğurduğum için şubat annesi olmama ihtimalim olabilir bu da erken doğarsa:) yine de aranıza yeni geldim herkese selam:):KK3:

merhaba canım kilo yaş ve dr kontrolun ne zaman yazabilir misin? Sevgiler.

2015 şubat anneleri bana özel mesaj atarak son adet tarihi beklenen dogun tarihi yasiniz kilonuz ve kacinci bebek kese görüldü mu kalp atisi görüldü mu bilgileri yazarsaniz güzel bir tablo olusturalim. İnşallah saglikla Bebislerimize kavusalim. Dokuz ay birlikte güzel paylasimlarda bulunalim. Aramizda tecrübeli anneler var ben dahil. İlk bebeği olan arkadaşlar imiz la tecribelerimizi paylaşarak saglikli bebisler dünyaya getirelim inşallah. Sevgiler..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bende buradan yazıyorum
SAT 06 mayıs beklenen doğum tarihi 10.02.2015 hayırlısıyla işşallah.İlk bebeğim olacak işşallah 31 yaşındayım kan tahlili ve idrar tahlilinde öğrendim .işşallah hayırlısı ile 15 gün sonra kese ve kalp atışını duymaya gideceğiz.
Herkese hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin allahım hepimizin

Yok ya malesef gittim daha görünmez dediler devlet hastanesinde özelede tatil dönüşü gideicem 8 haftalıkken bakalım bu arada alttan bakalım dediler kabul etmedim korktum düşük müşük olur allah korusun ve kesinlikle çok heyecanlı bu arada sen erkek hissediyorsun sanki caydin naptın sola mı yattın :KK70: kız benimde tercihim ama sağlıkla gelsinde hiç farketmez ilk zaten ikisi de yok

slm kızlar bende aranıza yeni katılmak istiyorum 4+5 günlük hamileyim son adet tarihim 2 mayıs olası doğum 6 şubat.benim 5 yaşında bir kızım var ikinci bebeğim olacak yaşım 32 doktora gitmedim hhcg takibi yapıyoruz dün 500 çıktı eşim doktor daha erken 5 hafta olsun kese görünmesi için deyince pazartesiye randevu aldım.inşallah sağlıklı bir hamilelik süreci geçiririz hep beraber....

Merhaba canım yaş kilo yazar mısın_? Sevgiler.

Yok ya malesef gittim daha görünmez dediler devlet hastanesinde özelede tatil dönüşü gideicem 8 haftalıkken bakalım bu arada alttan bakalım dediler kabul etmedim korktum düşük müşük olur allah korusun ve kesinlikle çok heyecanlı bu arada sen erkek hissediyorsun sanki caydin naptın sola mı yattın :KK70: kız benimde tercihim ama sağlıkla gelsinde hiç farketmez ilk zaten ikisi de yok

Bana da peşembe alttan görürüz dedi ama istemedim c.tesi karından dedi o zaman.... 2 . kan testi de istemedi değer yükselmiş mi diye ondan da korkuyorum. Çok hafif kahverengi lekelenme oluyor araştırdım sorun yapmayın diolar. Ben rüyamda erkek gördüm ama kızdan yana gönlüm ama evlat tabiki sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun hayırlısıyla :KK16::KK16::KK16:

Kızlar sağlık ocağına aile hekimine yani başvurdunuz mu ben gitmedim de ne yapmak lazım ne zamana kadar süresi acep gidince ne yapılıyo varmı giden?

kızlar iyi geceler,nasipse bende şubat annesi olacağım.sat ım 7 mayıs

Canım beklenen doğum kilo yaş ve kaçıncı bebek yazar mısın sevgiler

canım bende buradan yazıyorum
SAT 06 mayıs beklenen doğum tarihi 10.02.2015 hayırlısıyla işşallah.İlk bebeğim olacak işşallah 31 yaşındayım kan tahlili ve idrar tahlilinde öğrendim .işşallah hayırlısı ile 15 gün sonra kese ve kalp atışını duymaya gideceğiz.
Herkese hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin allahım hepimizin

merhaba canım kilo ve kaçıncı bebek yazabilir misin? Sevgiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar sağlık ocağına aile hekimine yani başvurdunuz mu ben gitmedim de ne yapmak lazım ne zamana kadar süresi acep gidince ne yapılıyo varmı giden?

Onlarin sistemine otomatik dusuyodu galiba
Oglumda ben basvurmadan tetanoz asidi icin cagirmislardi
Sonradinda da bebegin asilari icin onceden arayip cagiriyorlar bellibi hemsireniz oluyor onunla muhattap oluyorsunuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ok kızlar anladığım kadarıyla ilk 3 ay içinde bi ara gider kayıt yaptırırım sisteme aslında bencede düşmüş olabilir sonuçta hastaneye gittim ama aşılar falan önemli tabiki yine de kaydolmakta yarar var.

Ben kan tahlilimi aile hekiminden almıştım müsait bir zamanda gel kayıt açtır dedi

Dogru aslinda sansa birakip ihmal etmemek lazim. Musait bi zamanda ugramali..

Kac kisi olduk acaba 😁

Listemiz oluşmuş maşallah

ilk bebek.
49 kilo
sat 29/04/2014
doğum tarihi: 04/02/2015
Cumartesi kontrol.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Listedeki güncellemeler için mesaj atarsanız herkesin bilgileri güncellenmiş olacaktır.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:2015 Yılı Şubat Ayı Uğurlu Listemiz:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

NICKBEK. DOĞUMSATYAŞKİLOKAÇINCI BEBEKNOT
Dmk0301.02.201526.04.201428451.bebek:emir_bebek:KESE GÖRÜNDÜ:nazar:
İcell_8401.02.201527.04.201429751.bebek:emir_bebek:?
Caydin01.02.201527.04.201429541.bebek:emir_bebek:Cumartesi kontrol
Nahidemia05.02.201501.05.201425721.bebek:emir_bebek:Cuma kontrol
Melek99905.02.201501.05.2014??1.bebek:emir_bebek:?
Tubısh1306.02.201502.05.2014??2.bebek:emir_bebek:Pazartesi kontrol
Dilrubasultan06.02.201502.05.201425721.bebek:emir_bebek:?
Meryemkuzu06.02.201503.05.201427581.bebek:emir_bebek:Cumartesi kontrol
Empatik_06.02.201502.05.201428?1.bebek:emir_bebek:?
Dgy07.05.201403.05.201428752.bebek:emir_bebek:11.06 kontrol
Zeytinilelimon10.02.201506.05.201431?1.bebek:emir_bebek:?
Nagihan5511.02.201507.05.2014???:emir_bebek:?
Blackberry3413.02.201509.05.201430652.bebek:emir_bebek:Cumartesi kontrol

Ya Rabbim, sen bu topikteki ve bu sitedeki bütün arkadaşlarımızın karnındaki bebeklerini koru, onlara sağlıklı uzun ömürler nasip et. Annelerine de onları hayırlı ve sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmelerini nasip et.
AMİN

İşte listemiz herkes sağlıkla bebeklerine kucaklarına alacak inşallah. Kötü düşünceye yer vermeyelim. Hepinize sevgiler...

çok geçmiş olsun ne kadar çok uzun zaman almış ama sağ salim nasip etmiş rabbim acısını göstermesi n inşallah bi daha basına gelmez rabbim kimseye yasatmasin

Haklısın ardarda iki kayıp çok zor ve tüpün birini kaybetmen tekrar hamile kalabilir miyim korkusu zorAma şöyle bir şansın var hemen hamile kalabiliyorsun en azından bu biraz insanı teselli eder.Allah yavrunu sana bağışlasın canım bir daha aynı acıları göstermesin. İyi dileklerin için teşekkür ederim

sağolun kızlar inşllah bir daha başıma gelmez yoksa tüpsüz kalırım :KK9: Allah korusun.. Rüyacım zaten tüpüm alındığından haberim yoktu tahmin ediyordum..acil ameliyata alındım..sırf bu yüzden psikolog bile gönderdiler odama..o anlarda çok etkilenmemiştim..ama sonra sonra kötü oldum..hamilelik ihtimalim azalmıştı..hele birde 2. ciyide kaybedince iyice kötü olmuştum..şükür şuanda kızım var..Allah isteyen herkese naip etsin..

Kızlar bilgisayardan hesaplıyorum 5+2 haftalık hamilesiniz yazıyor ama burada 6 haftalık diyor, anlamadım şimdi hangisi doğru?

canım 6. haftanın içindesin yazıyor yani 5 ila 6 hafta arasındasın..doğru yazıyor...

Dogru aslinda sansa birakip ihmal etmemek lazim. Musait bi zamanda ugramali..

kızalr hastaneye gittiğiniz sürece sağlık ocağına bilginiz gidiyor..ben özel muayenehaneye gidiyordum oyüzden kendim gittim..ben hamileyim haberiniz ola dedim :KK70: :KK70: :KK9:

X