2015 Şubat Anneleri

Merhaba arkadaslar
Nasipse subat annesi olacagim ben de.. Sat 3 mayis 2 haziranda betam 533 cikti. 15 inden sonra kese icin muayeneye gitmeyi dusunuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cumartesi çağırdı doktorum. 6. hafta oluyor.

Son düzenleme:

canım ben bugun baktırdım ultrasonda tek kese görundu. ikiz olabılır mı dıye sordum. tek kese var ama ıcındekıler gorunmuyor henuz dedı. 10 gun sonra kalp atısında bellı olur dedı. 10 gün bekliycem artık :)

Evet cnm aramızda 2 gün varmış benm tahmini doğum 5.2.2015 inşallah ben de cuma doktora gidicem bakalım ultrasondan kese görünecekmi

Ben çok erken öğrendim gebeliğimi adetten 2 gün önce, acele bir yapım var :) idrar testinde koyu iki çizgi çıktı. Bebeğimde aceleciymiş anası gibim, hemencik çıkıverdi.

5 haftalik mısın kaç çıktı çok merak ediyorum ne zaman görcem acaba

Ben çok erken öğrendim gebeliğimi adetten 2 gün önce, acele bir yapım var :) idrar testinde koyu iki çizgi çıktı. Bebeğimde aceleciymiş anası gibim, hemencik çıkıverdi.

:) maşllah ona ben günüm geçtikten sonra öğrendim ama keşke biraz daha geç öğrenceymişim diyorum şimdi zaman geçmiyo snki bi keseyi görseydim bi kalbini duysaydım devamlı bunlar aklomda :)
Siz gördünüz mü bebişin kesesini???

BEnde çok merak ediyorum c.tesi gelsin die sabırsızlanıyorum

HAdi gözün aydın canım darısı başımıza inşallah

Kızlar cumartesi doktora gidince soracağım sizde de bu var mı? Vajinal yanma mevcut bende, sizce neden olabilir? Hamilelikten olabilir mi

Allah izin verirse cumartesi inşallah. Benim de günler geçmiyor 15 gün var daha, keseyi görmeden kimseye söylemeyeyim dedim ama dayanamadım çoğu kişi biliyor ahahah

aaa dünürüm :) sen benden hızlı çıktın, bende cumartesi göreceğim inşallah, günler geçmiyor.

Kızlar cumartesi doktora gidince soracağım sizde de bu var mı? Vajinal yanma mevcut bende, sizce neden olabilir? Hamilelikten olabilir mi

Yanma yok bende enfeksiyon olmasın dikkatli ol bol bol bol su iç sık sık tuvalete git...

Allah izin verirse cumartesi inşallah. Benim de günler geçmiyor 15 gün var daha, keseyi görmeden kimseye söylemeyeyim dedim ama dayanamadım çoğu kişi biliyor ahahah

Ayyy sormaa sorrmmaaa bende öyle dedim ama aynen çoğu kişiye söyledik insan tutamıyor

Yanma yok bende enfeksiyon olmasın dikkatli ol bol bol bol su iç sık sık tuvalete git...
Ayyy sormaa sorrmmaaa bende öyle dedim ama aynen çoğu kişiye söyledik insan tutamıyor

Zaten enfeksiyonum vardı 3 aydır bir sürü fitil kullandım ama yanma yoktu, şimdi yanmam var, ilişki olmuş olsa daha çok yanmam olur o yok rahatım :) çok aşırı yanma değil hafif ama korkuyor insan işte

Zaten enfeksiyonum vardı 3 aydır bir sürü fitil kullandım ama yanma yoktu, şimdi yanmam var, ilişki olmuş olsa daha çok yanmam olur o yok rahatım :) çok aşırı yanma değil hafif ama korkuyor insan işte

Bende de ilk denemede olmuştu bilirim Dediğim gibi bol bol su iç olmadı doktorunu ararsın belki ilaç verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…