Dogum konusmussunuz cati yapisiyla cok alakali. Dr catin musait bebek de iri degil demisti. Oyke 8-9 saat surmedi dogum. Gee 1 gibi 10 dk aralikli sncilar basladi ama onlar zor degil. Sabah 7 den sonra zorlasti sanci cekmesi. En son iki sanci arasinda bosluk kalmamisti yorulmaya basladim. O ara dr geldi suyu patlamis ikin dedi. Acilma cm soylemedi ama baya vardi. Nasil ikinacagimi bilemedim ebe buyuk tuvalet yapar gibi diye tarif etti. 3-5 ikinmada kafasi gorundu diye dr cagirmaya kostu tekrar. Dur ikinma deyip catala aldilar ordaki ilk ikinmada cikti. Hastabakiciya yukardan ittir dedi dr ama gerek yoktu cikti ztn. O ara kesi yapiyorum dedi dr. Kesmese iyiydi ama yirtilirmis sanirim.
Bebegin cikisi sancilar bitiyor aglama sesi ilk dokunus vs. Hepsi mucize.. Ben cikana kadar cikarmadilar da oglumu. Giydirirlerken d gozumu ayirmadim dr dikis atiyordu o arada. Kolay dogurdum yani. Korkmayin herkes kotu bisey yasicak degil.
Ped kullandigimdan sanirim dikislerim 20 gunde ancak iyilesti. Perine masajina baslamam lazim bu defa ins kesi olmaz