12 yaşına gelene kadar saklamayı tavsiye ediyorlar sonrasında hastalanırsa saklanan kök hücreler yeterli olmuyormuş vucüt için. 12 sene sonunda kullanılmazsa çöpe mi gidiyor yoksa bankaya mı bağışlanıyor onu bilmiyorum. dediğim gibi araştırmalarım yarım kaldı ayrıntıları öğrenince size de aktarırırm.
bu arada trenyolda ateşölçerler indirimde. sen temassız ölçüm mü istiyodun?
http://www.trendyol.com/Weewell-Dijital-Temassiz/UrunDetay/28655/7914963/Anne--cocuk
Maşallah yarasın bebişe, bende geçen şükrediyorum mevlâya zaten öyle aman aman yemek aşermem ama hemen hemen her meyveyi yedim. Diyorum mevlam kim ne diliyorsa onu yesin ama bişeye takılınca o hafta o yaniTrabzon hurması onun çeşidi çok burda yaşında elma tipide çok güzel
Doktor örnek bir liste verdi canım ama yine de sen atabilirsen iyi olur
sağlık ocağına yürüyüşe çıktım yinedün iğneyi yazdırmayı unutmuşum doktorda. gittim onu yazdırdım hafif hafif çiseleyen yağmurun altında güzel bir yürüyüş oldu. zaten 10 günde bir hatta bazen hafta sonuna denk geldiğinde 7 günde bir iğne yazdırmaya gidiyorum.hayırlısıyla bir doğuraydım bu iğneden de kurtulucam inşallah.
kızlar bugün kan şekeri ölçümüm vardı.açlık 85, tokluk 105, son 3 aylık da 4,5 çıktı.doktor yükleme yapmamız gerekmiyor dedi :)
çok şükür Rabbimin verdiği nimetlere , alabildiğimiz yiyebildiğimiz içinde çok şükür , ben çok severim yaş hurma kışın en sevdiğim meyvedir , eşim geçen gün almış 1 kasa daha 5 saat önce daldan toplamışlar dedi çok da güzeller olgunlaşmalarını bekliyorum , adamın bi de değişik cins ağacı varmış o hurmalar aynı elma gibi ama onu sevmedim ben normali favorim
Ayy doktorum aradı az önce tahlil sonuclarim çıkmış vajinal enfeksiyon varmış fitil kullanacakmisim hem de günde 2 kez ya pffffpffff
canım son üç aylık kan şekeri değeri Hba1c diye geçiyo.referens değeri 4-6 arası.benim 4,5 çıktı.yani şekerim son 3 ayda ideal seviyede demek.Son üç aylık ne?
Idrar tahlilinde enfeksiyon çıkmış ama kültürde bakteri urememis yani idrar yollarinda bi enfeksiyon yokmuş.. vajinal akıntı karışmıştir dedi zaten hafif sarımsı bi akıntım vardı istanbuldaki dr hiç onemsemiyordu kaç kere söyledim ona hafif sarımsı bi akıntım var diye pembe kahverengi değilse önemli deGil diyor bu ankdaki dr çok ilgiliVajinal enfeksiyon neymiş canım? Idrar yolu enfeksiyonundan farklı mı? Neden oluyormuş? Geçmiş olsun yaw.
canım son üç aylık kan şekeri değeri Hba1c diye geçiyo.referens değeri 4-6 arası.benim 4,5 çıktı.yani şekerim son 3 ayda ideal seviyede demek.
Idrar tahlilinde enfeksiyon çıkmış ama kültürde bakteri urememis yani idrar yollarinda bi enfeksiyon yokmuş.. vajinal akıntı karışmıştir dedi zaten hafif sarımsı bi akıntım vardı istanbuldaki dr hiç onemsemiyordu bu ankdaki dr çok ilgili
Benim drum da bazen kaptaki bakteriler sonucta gorunuyo dediIdrar tahlilinde enfeksiyon çıkmış ama kültürde bakteri urememis yani idrar yollarinda bi enfeksiyon yokmuş.. vajinal akıntı karışmıştir dedi zaten hafif sarımsı bi akıntım vardı istanbuldaki dr hiç onemsemiyordu bu ankdaki dr çok ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?