sadece minik bir duvara yapacaktım da zaten bebek oda da uyumayacak göstermelik oda. bir de dolabını kıyafetlerını koyacaktım.Cnmduvar kağıdını önermiyorlar hele de bebek odasına eşim inşaat müh hayatta yaptırmax diğer arkadaşlarıda karşı mimarlar da dahil . Hem duvarın nefes almasını önlüyormuş hemde kimyasal boya varmış haberiniz olsun
Bebek ayakkabısı almıştım :)Aliexpresden ne almistinki cnm
benimde en fazla göbek deliği hizasında oluyor ama sorun olduğunu sanmıyorum. bi araa doktoruma sormuştum pozisyonun kaynaklanıyodur dedi. inş sorun yoktur stres yapmaKızlar bn oglumu halen kasiklarda hissediyorum gobek deligimi geçmiyor hareketler bu normal mi acaba ??..hareketleri baya iyi ama cok asagida hissediyorum salı günü kontrolum var o gune kadar dinlencem gozum korktu acikcasi..
Senin plaka 77 Yalova olmuş bile
neden bir şey demiyor kasılma dıyor boşver kasılır geçer.:)
bende müzik açtım son ses bakayım bızım tembel kıpırdayacak mı? bu müzikle benı handan kovazlarsa iyi.
yan büro işçi partisi birazdan gelirler. :) EMEK'e müzik dinletiyorum derim. hönk!!
oo senin şafak almış başını gitmiş. yeni gördüm ben yoksa bakardım senınkıne.Şafak mı sayacaktık biz :/ haberim yoktu benim
Malum adamakıllı takip etmezsen böyle olur :))
Şafak IĞDIR :))
Kızlar bn oglumu halen kasiklarda hissediyorum gobek deligimi geçmiyor hareketler bu normal mi acaba ??..hareketleri baya iyi ama cok asagida hissediyorum salı günü kontrolum var o gune kadar dinlencem gozum korktu acikcasi..
valla benim bile kafam karıştı canım, ne desem bilemedim :)
türkiyede iki tane yer var saklayan ve doğum öncesinde onlarla iletişeme geçiyorsun,onlara sadece kendi kullanımın için olduğunu bildiriyorsun ve 2000-2500 dolar gibi bi para ödüyosun sonrasında da her yıl için 100-150 dolar.yoksa kordon kanını bankaya bağışlarsan para çıkmıyor cebinden.
damarlarında karadenizli kanı akıyor kolay mı :)
ılkındede olmadı bundada henüz yok..hatta o kahverengı cızgıde yok..kızımda hemen belırmıstı oysa
hergun mutlaka yedıgınız bır meyve sebze yada başka bısey varmı anneler
Maşallah yarasın bebişe, bende geçen şükrediyorum mevlâya zaten öyle aman aman yemek aşermem ama hemen hemen her meyveyi yedim. Diyorum mevlam kim ne diliyorsa onu yesin ama bişeye takılınca o hafta o yanimandalina mutlaka yiyorum, şimdilerde çıkan yaş hurma günde 2 tane , yarım nar bi tane de muz : ))) benimki biraz çok oluyor gün içinde dağıtıyorum işte : ))
çok guzelmiş düşünebilirim almayaı...ama bı oğlum daha var bana nıye yapmadın dıyecek muhteleemn(
evet almış başını giitmiş ben bile farketmedim :)oo senin şafak almış başını gitmiş. yeni gördüm ben yoksa bakardım senınkıne.
Kızlar kadın doğum bölümüne yatırdılar serumlar üstümde kan aldılar intaniye yapıldı nst de Sancı varmış dua edin
12 yaşına gelene kadar saklamayı tavsiye ediyorlar sonrasında hastalanırsa saklanan kök hücreler yeterli olmuyormuş vucüt için. 12 sene sonunda kullanılmazsa çöpe mi gidiyor yoksa bankaya mı bağışlanıyor onu bilmiyorum. dediğim gibi araştırmalarım yarım kaldı ayrıntıları öğrenince size de aktarırırm.Bağışlamak değil de biz saklamayı düşünüyoruz. Ilerde bağışlanması gerekirse bağışlarız da saklayanilecekler mi acaba. Bir de ilk başta ödenen para çokmuş yaw.
Tatlı yememekle en iyisini yapıyosunIlk anlattığını pişirmeden yapıyorum. O zaman da lezzetli oluyor bir de sütü bol seviyorum ben kaşık kaşık. Sütü çok emince pek yiyemiyorum. Kuru üzüm koymayı denedim bir tatlı oldu ki anlatamam. Tatlıyı da yemeyince ne yesem tatlı geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?