• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

12 yaşına gelene kadar saklamayı tavsiye ediyorlar sonrasında hastalanırsa saklanan kök hücreler yeterli olmuyormuş vucüt için. 12 sene sonunda kullanılmazsa çöpe mi gidiyor yoksa bankaya mı bağışlanıyor onu bilmiyorum. dediğim gibi araştırmalarım yarım kaldı ayrıntıları öğrenince size de aktarırırm.
bu arada trenyolda ateşölçerler indirimde. sen temassız ölçüm mü istiyodun?
http://www.trendyol.com/Weewell-Dijital-Temassiz/UrunDetay/28655/7914963/Anne--cocuk

Evet canım, bakayım.

sağlık ocağına yürüyüşe çıktım yine :D dün iğneyi yazdırmayı unutmuşum doktorda. gittim onu yazdırdım hafif hafif çiseleyen yağmurun altında güzel bir yürüyüş oldu. zaten 10 günde bir hatta bazen hafta sonuna denk geldiğinde 7 günde bir iğne yazdırmaya gidiyorum.hayırlısıyla bir doğuraydım bu iğneden de kurtulucam inşallah.

Maşallah yarasın bebişe, bende geçen şükrediyorum mevlâya zaten öyle aman aman yemek aşermem ama hemen hemen her meyveyi yedim. Diyorum mevlam kim ne diliyorsa onu yesin ama bişeye takılınca o hafta o yani :KK48: Trabzon hurması onun çeşidi çok burda yaşında elma tipide çok güzel :D

çok şükür Rabbimin verdiği nimetlere , alabildiğimiz yiyebildiğimiz içinde çok şükür , ben çok severim yaş hurma kışın en sevdiğim meyvedir , eşim geçen gün almış 1 kasa daha 5 saat önce daldan toplamışlar dedi çok da güzeller olgunlaşmalarını bekliyorum , adamın bi de değişik cins ağacı varmış o hurmalar aynı elma gibi ama onu sevmedim ben normali favorim

cimcimesultan cimcimesultan
canım ben de çok beğendim. sanırım alıcam böyle bir şey. :)

içi çok güzel beklediğimden daha güzel geldi
sayfalar kuşe kağıda basılmış kapağı kadife altın yaldızlı yazıları
kapağın üzerinde extra kuşe kağıttan koruma kılıf var
ben kılıfı çıkardım
özel bir anı defteri
padişah fermanı gibi duruyor

Merhaba arkadaslar 50lik seker yüklemesinde degerim 155 cikmisti. Ama doktorum tekrar 100luk yaptirmayalim dedi. Yuksek oldugu icin aclik ve tokluk sekerime baktirdi. Her ikisi de normal degerlerde cikti. Henüz sonuclari doktorum görmedi. Acaba 100 lük yaptirir mi? Bu durumda olan var mi?

slm hatunlar nslsınız ,

ben sabah şeker yükleme yaptırmaya gittim (50 lik) , sonuçlar çıkmış açlık 85 , 1 saat sonrası 83 çıkmış , sonuç kağıdında normal değer aralığı yok açlık normal ama 1 saat sonrasının 83 çıkması hakkında bi fikir yürütemedim , artık doktor ne diyecek bakalım , tsh geçen ay 2,15 idi ilaç dozunu değiştirmedi doktor şimdi 1,8 çıkmış buna da kafam karıştı mantıken yükselmiş olması gerekmez miydi dedim ?? bunu da birazdan soracam , şimdilik kazasız atlattım gibi şu şeker işini

içmesi de çok kolaydı, asiti kaçmış kola gibi geldi sadece sonrada eve gidip bi güzel karnımızı doyurduk kuzucukla,

bu arada dün ultrasonla baktı doktorum 32 cm olmuş 680 gr, uykucu esnedi içerden bize, bu arada gireboluyu da sordum doktorum biliyormuş yemende hiçbir sakınca yok bana göre dedi, ben her türlü meyvenin sebzenin yenmesi taraftarıyım zaten korkma herşeyden yiyebilirsin mühim olan abartmamak dedi. doktorumla çok kafadarız yaaa

ay bi de doktorum önce sordu yaptırcak mısın şeker yükleme dedi bende yaptırmayı düşünüyorum siz ne öneriyorsunuz dedim , ben canan hoca gibi düşünmüyorum dedi : )))

sağlık ocağına yürüyüşe çıktım yine :D dün iğneyi yazdırmayı unutmuşum doktorda. gittim onu yazdırdım hafif hafif çiseleyen yağmurun altında güzel bir yürüyüş oldu. zaten 10 günde bir hatta bazen hafta sonuna denk geldiğinde 7 günde bir iğne yazdırmaya gidiyorum.hayırlısıyla bir doğuraydım bu iğneden de kurtulucam inşallah.

Ben her seferinde üç kutu yazdırıyorum. Bir ay etmiş oluyor. Aylık da yazdırabilirsin sanırım.

çok şükür Rabbimin verdiği nimetlere , alabildiğimiz yiyebildiğimiz içinde çok şükür , ben çok severim yaş hurma kışın en sevdiğim meyvedir , eşim geçen gün almış 1 kasa daha 5 saat önce daldan toplamışlar dedi çok da güzeller olgunlaşmalarını bekliyorum , adamın bi de değişik cins ağacı varmış o hurmalar aynı elma gibi ama onu sevmedim ben normali favorim

Ben de herbir türlüsünü severim. Off yine alışverişe uzun zamandır çıkamadım canım herbişey istiyor ama almayınca yiyemiyorum ki :)

Kızlar doğumunu normal epidural düşünen varmı yada bu konuda bilgisi olan ben korkmaya başladım hem normali hem sezeryanı göze alamıyorum en iyisi içerde kalsın benimki

Vajinal enfeksiyon neymiş canım? Idrar yolu enfeksiyonundan farklı mı? Neden oluyormuş? Geçmiş olsun yaw.
Idrar tahlilinde enfeksiyon çıkmış ama kültürde bakteri urememis yani idrar yollarinda bi enfeksiyon yokmuş.. vajinal akıntı karışmıştir dedi zaten hafif sarımsı bi akıntım vardı istanbuldaki dr hiç onemsemiyordu kaç kere söyledim ona hafif sarımsı bi akıntım var diye pembe kahverengi değilse önemli deGil diyor bu ankdaki dr çok ilgili

Idrar tahlilinde enfeksiyon çıkmış ama kültürde bakteri urememis yani idrar yollarinda bi enfeksiyon yokmuş.. vajinal akıntı karışmıştir dedi zaten hafif sarımsı bi akıntım vardı istanbuldaki dr hiç onemsemiyordu bu ankdaki dr çok ilgili

Kültür'de bakteri üretmediyse sorun yok değil mi? Çokça su içersin gider. Niye fitil veriyor? Vajinal olması için ne yaptın ki? Havuza mı girdin küvette mi yapıyorsun banyonu? Sular mı mikroplu acaba?

Idrar tahlilinde enfeksiyon çıkmış ama kültürde bakteri urememis yani idrar yollarinda bi enfeksiyon yokmuş.. vajinal akıntı karışmıştir dedi zaten hafif sarımsı bi akıntım vardı istanbuldaki dr hiç onemsemiyordu bu ankdaki dr çok ilgili
Benim drum da bazen kaptaki bakteriler sonucta gorunuyo dedi

Back
X