YA BAK o zaman bilseydin sınavı da kazanırdın. aman yaranı deşmiyim yeni unutmuştun gerçi.
bebek doğunca hepsını unutacaksın nasıl olsa.Sınava girdiğimde kanım yüksekti kidemirim de çoktu. Hmm belki de kansız olmam gerekiyodu kansızken girdiğim bütün sınavları geçtim işin şakası sınavı hala düşünüyorum sözlü olması ve bir kriterinin olmaması çok üzücü. Belki bidahaki sefere farkı bir daldan başvururum açıkcası bunu daha çok düşünüyorum.
Sınava girdiğimde kanım yüksekti kidemirim de çoktu. Hmm belki de kansız olmam gerekiyodu kansızken girdiğim bütün sınavları geçtim işin şakası sınavı hala düşünüyorum sözlü olması ve bir kriterinin olmaması çok üzücü. Belki bidahaki sefere farkı bir daldan başvururum açıkcası bunu daha çok düşünüyorum.
@iremguzumLitchi
kızlar, yumuşak ayvayı kesin üzerine limon sıkıp tuzlayın. böyle anlatınca acayip geliyor biliyorum, ama acayip yediriyor, bırakamıyorsun.
canım ne sınavı KPSS mi?
ben de hamile elbisesi begendim :)https://www.limango.com.tr/urun/may...tle-star-sallanir-besik-pembe-8149403?sayfa=1
LİMANGODA beşik var 300 tl sallanıyormuş.
bebek doğunca hepsını unutacaksın nasıl olsa.
Ben de gripliler kervanına katıldımumarım çok kötüleşmem çünkü bir başıma sefil olurum kızımla..merhametsiz kocamın eline düşürmesin Rabbim,gerçi umrunda olmaz zaten..dün şeker yüklemesine arkadaşımla gittik,onun eşi 50 kere aradı sordu geleyim dedi,benimki eve geldiğinde bile sormadı..ah gurbet zalim gurbet
ben de hamile elbisesi begendim :)
Ben içmiyorum demir ilacını gerçekten :/ demek ki ondan gerizekalı gerizekalı dolanıyorum arkadas :)Neden kafamızın gidik olduğunu buldum sanki
Demir eksikliği zeka düzeyini düşürüyor
İngiliz bilim adamları, özellikle kız öğrenciler arasında yaptıkları araştırmalarda, vücuttaki demir oranının IQ testi sonuçlarını etkilediğini tespit etmişler. 11-18 yaş grubu genç kızlar arasında yapılan araştırmalarda, vücutlarında demir seviyesi normal olanlar, düşük olanlara göre daha yüksek zeka örneği göstermişler ve derslerinde başarılı olmuşlar. Bilim adamları, çok az miktarda demir eksikliğinin bile, zeka düzeyini düşürdüğüne de dikkat çekmişler.
Kizlar tam dus aldim evden cikiyodum sert.3.4 tekmeyi yerlestirdi sipa bu saate kadar napiyodu acaba velet resmen oldum oldum dirildim nerdeyse bir gun bu cocuk.niye oynamaz kordonmu dolandi nefesmi alamiyo biseymi oldu sacma sapan seyler kurdum durdum neyseki cok sukur basladi oynamaya allah kimseye yasatmasin hepinize tesekkurler
bana da tek parça pratik geliyor 2 parca olunca altına ne giyeyim üstüne ne uydurayım düşünüp duruyorum :)Onu da görebilir miyiz ki? Ben elbise değil de iki parçalı şeyleri daha çok seviyorum.
ya ne tuhaftır..ılk cocugumda adeta perhızde bır hamılelık gecırdım. 58le hamıs kaldım 73 le doğuma gıttım..hergun kesıntısız 5 km yol yurudum + parklardakı spor aletlerine bındımsırf normal doğum yapabıleym dıye 4 kat merdıven ındım ındım çıktım..yedıklerıme cok dıkkat ettım..hamur, kızartma asıtlı ve kalorılı seyler nerdeyse hıc yemedim.hele aksam 6 dan sonra yemek tamamen yasak.mutlaka sut yoğurt taze sebze meyve yemeye ozen gosterdım cevızdır fındıktır kızım 3300 gr 53 cm dogdu..
gelgelelim buna..68 le hamıs kaldım sımdı 70 ım..evvelkı gun sohbette sen hamılemıydın dedı gören herkesyedıklerıme açıkçası cok dıkkat etmıyorum,canım ne cekıyosa yıyorum ..bacağımda doğum sonrası operasyon gecırmeyı bekleyen elım buyuklugunde varıslerım olduğu ıcın nerdeyse adım yol yurumuyorum.. ee bu ıste bır ıs var ama cozemedım..çokta kasmaya gerek yokmuş galıba sanırsam
heee ama sunu eklemelıyım doğumdan sonrakı 6. gun ben yıne 58 kıloydum..bence dıkkat etmemın karşılığını bu sekılde gordum cunku tartıda kılo olarak görünen sey tamamen sıslık ve odemden oluşuyormuş kı bu kadar kısa surede ben eskı bendım :)
Teşekkürler. Yarin sabah dahiliye diyabet uzmanına gitcem ctesi de kadin dogum doktoruna bakalım.Geçmiş olsun arkadaşlar. benimde 75lik değerlerim yüksek çıktı. açlık 84, diğerleri 197 ve 190 yükseldimi kolay kolay düşmüyo bende galiba. makina ölçümlerini 1 saat sonra yap dedi dr. onlarda hep yüksek çıkıyo çok moralsizim
yemeklerde hiç denememiştim, balsamik sirkeyi bi deneyeyim bakayım :)
doktorum bana cok yoruluyor musun gün içinde diye sordu ben de nerdeyse 8:30-9 gibi uyudugumu söyledim bana d vitamini magnezyum çinko kalsiyum içeren osteocare diye bi ilaç verdi bi görüş istersen doktorunla canım belki takviye bişi verir sana da
Deniycem şimdiden ağzım sulandı
Üzülme bitanem bebek doğsun görürüz onu daBen de gripliler kervanına katıldımumarım çok kötüleşmem çünkü bir başıma sefil olurum kızımla..merhametsiz kocamın eline düşürmesin Rabbim,gerçi umrunda olmaz zaten..dün şeker yüklemesine arkadaşımla gittik,onun eşi 50 kere aradı sordu geleyim dedi,benimki eve geldiğinde bile sormadı..ah gurbet zalim gurbet
yalnız bana gunde 3 tane yazdı ya sen de öyle mi kullanıyorsun?eşim eczacı 1 tane alsan bile olur dedi ama ben yine de 3 alıyorum doktorum ne derse o :) çok uslu hastayımdır :) psikolojik mi bilmem ama ilaca baslayalı 1 hafta olmadı daha dinç gibiyim :)aynı ilacı bir aydan bu yana kullanıyorum canm cok iyi gelecek emin olabilirsin kurtarıcım oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?