yalnız bana gunde 3 tane yazdı ya sen de öyle mi kullanıyorsun?eşim eczacı 1 tane alsan bile olur dedi ama ben yine de 3 alıyorum doktorum ne derse o :) çok uslu hastayımdır :) psikolojik mi bilmem ama ilaca baslayalı 1 hafta olmadı daha dinç gibiyim :)
Kızını merak etmez mi insan? Hadi ben umrunda değilim ya kızım.. Benim babam ben 6 yaşındayken başka bir kadın için bizi bir kenara attı.. Erkeklere hiç güvenemedim hayatım boyunca.. Eşime çok fena aşık oldum ve evlendim.. Çocuk konusunda hep tereddüt ettim çünkü iyi giden bir evliliğim yok.. Babasız evlat büyütmek istemedim kendim gibi.. Gelgelelim Rabbim kızımı nasip etti bana,şerrin hayrı işte.. Kendimi geçtim kızım için üzülüyorum.. Çok doluyum çoookkk.....Canım senin özel durumun olabilir belki ama erkekler gerçekten bizim gibi düşünmüyor. Çok azı azınlıkta olarak ilgililer yoksa çoğu sen söylemeden birçok şeyi sormuyor bile.
belki olabilir canım 3 dediyse 3 alırım zaten :) bgn ögle arası günes vardı oturdum böyle gunese karsı ohh yarasın kuzusuma d vitamini diye :)Ben gece yatmadan bi tane içiyorum canm belki de seni yorgun gördü bir dahaki kontrolüne azaltır ama söyle bisey var bana bir de progestan fitil verdiği için hapı bir tane vermiş de olabilir
hadi gözün aydın canım masallah yavruna :) daha dönmek için erken zaten bnm de gecen haftaki kontrolumde önemli değil daha demişti dr
bana da tek parça pratik geliyor 2 parca olunca altına ne giyeyim üstüne ne uydurayım düşünüp duruyorum :)
https://www.limango.com.tr/urun/lyn-devon-buzgulu-triko-elbise-mor-8128315?sayfa=1
kız sen plakalara düşmüşsün ya . neden takip etmiyorsun. aşkolsun. :)
Kg
Kızını merak etmez mi insan? Hadi ben umrunda değilim ya kızım.. Benim babam ben 6 yaşındayken başka bir kadın için bizi bir kenara attı.. Erkeklere hiç güvenemedim hayatım boyunca.. Eşime çok fena aşık oldum ve evlendim.. Çocuk konusunda hep tereddüt ettim çünkü iyi giden bir evliliğim yok.. Babasız evlat büyütmek istemedim kendim gibi.. Gelgelelim Rabbim kızımı nasip etti bana,şerrin hayrı işte.. Kendimi geçtim kızım için üzülüyorum.. Çok doluyum çoookkk.....
İnzar canım hatırladın mı beni 351. dönem yarenlerindencanım hamilesin tebrik ederim bu ne hız bizim forumun kızları hızlı cıktı nasılsın neler yapıyorsun
giy tabi herkes öncelik versin sana da :)Güzelmiş, ben bunu giysem artık Göbüş belli olur herhalde
Kg
Kızını merak etmez mi insan? Hadi ben umrunda değilim ya kızım.. Benim babam ben 6 yaşındayken başka bir kadın için bizi bir kenara attı.. Erkeklere hiç güvenemedim hayatım boyunca.. Eşime çok fena aşık oldum ve evlendim.. Çocuk konusunda hep tereddüt ettim çünkü iyi giden bir evliliğim yok.. Babasız evlat büyütmek istemedim kendim gibi.. Gelgelelim Rabbim kızımı nasip etti bana,şerrin hayrı işte.. Kendimi geçtim kızım için üzülüyorum.. Çok doluyum çoookkk.....
bana da tek parça pratik geliyor 2 parca olunca altına ne giyeyim üstüne ne uydurayım düşünüp duruyorum :)
https://www.limango.com.tr/urun/lyn-devon-buzgulu-triko-elbise-mor-8128315?sayfa=1
bu kadın neden bu kadar gülüyor
zoraki güldüğü ne kadar belli
geçen haftaki manken de buydu
gülmesine sinir olduğumdan incelemedim bile ürünleri
vitamin eksikliği olabilir mi kitırnaklarım çok kırılıyor kızlar
halbuki daha bir hafta öncesine kadar çabuk uzar ve sağlam olurlardı
şimdi 3 gündür törpüyle düzeltmeye bıktım
tam dipten gidiyor
neden acaba
Bugun yazamadm hic keyfim yok butun gun yattim ama yattikca çürük agrisi gibi agridi heryerim.ne yana donsem batiyor mubarek bi kırgınlık var uzermde acayip de bas agrim
Umarim herkes iyidir
hamilelikten sonra mı değişti bu kadar
erkekler bizden daha kaprisli
anlamıyorum dertlerini
belki babalık psikolojisine daha girmemiştir
ama emin ol meleğinizi kucağına aldığında o da anlar hatasını
bu kadın neden bu kadar gülüyor
zoraki güldüğü ne kadar belli
geçen haftaki manken de buydu
gülmesine sinir olduğumdan incelemedim bile ürünleri
Ceviz ve bal....hergun mutlaka yedıgınız bır meyve sebze yada başka bısey varmı anneler
Allah emi ben kızın yüzüne bile bakmamışım. Neden gülüyor diyince tekrar açtım baktım
vitamin eksikliği olabilir mi ki
Masallah hadi gecmis olsun...ben geldim sonunda şuan dinleniyorum ayaklarım baya şiştiler. evet kızlar rabbime binlerce şükür olsun ki fetal ekomuz sapasağlam çıktı. ama doktor teyzemiz doğunca 1-3 ay arası getir bir kontrol edelim dedi çok ilgiliydi sağolsun. ayrıca doktoruma uğradım idrar tahlili için evet bakteri çıkmış enfeksiyon var dedi. bana tam 3 tane ilaç yazmış açıkçası teredütte kaldım ilk 2 ilaçta sorun yok ama bir tane idrar antiseptiği diye bir ilaç var hamileliğin son ayında kullanılmamalıdır doğum riski varmış.
ayrıca 5 aralıkta yani 32. haftamdan sonra 2 haftada bir gidicekmişim onu da söyledi. benden haberler böyle yavrum daha dönmemiş bu arada. bakalım ne zaman dönecek sıpam :)
Ay ne diyosun canim ya neler kurdum kafamda c9k korktum da basladi simdi cok ssukurhadi gözün aydın canım ömründen ömür gitmiştir eminim..demekki duş alman gerekiyormus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?