2015 Şubat Anneleri

Ya evet ben de ayvayı sevdim habire yiyesim var

Hadi yaa ben hayatım boyunca kansızdım şu son iki yıldır haplarla kan oldu. Daha önce kanlı olsaymışım süper zeka olacakmışım ne güzel :)

ben bır aydır yıyorum. eşim ayıklıyor bir kase kaşıkla yiyorum.
doğum olaylarını burdan duydum valla.

Benim nar suyuyla başka bir anım var sanırım ona bağladım o yüzden narı şimdilik düşünmeyeyim ben :) sen ne seviyorsan Can'ın ne istiyorsa onu ye canım. Bir tane meyva zaten. bu arada Demir olayını bebişlerimize uygulayalım madem. Hiç kansız demirsiz kalmasınlar inşallah

Kizlar tam dus aldim evden cikiyodum sert.3.4 tekmeyi yerlestirdi sipa bu saate kadar napiyodu acaba velet resmen oldum oldum dirildim nerdeyse bir gun bu cocuk.niye oynamaz kordonmu dolandi nefesmi alamiyo biseymi oldu sacma sapan seyler kurdum durdum neyseki cok sukur basladi oynamaya allah kimseye yasatmasin hepinize tesekkurler

bende de enfeksıyon var ama su iç dedı sadece ilaç vermedi.
iyi atlattın sonunda şu eko işini. ne güzel her şey yolunda maşallah.
benım daha 18 gun var gıtmeme

açıkçası ona takıldı kafam aşırı ağır ilaçlar tamam bir tane toz var suya katılıp içilen ama diğerleri bana göre saçma yani neyse. bana da çok su iç dedi birde içmesem ne olur bilmem günde en az 4 litre su içiyorum.
allahıma şükür atlattım canım. benimde doktor randevuma 20 gün var hemen hemen aynı zaten ondan sonra 2 hafta da bir geliceksin dedi.

Arada benimde kanıyor,geçenlerde eslaa denemiş galiba bacağına,çok ağrıdığından bahsetmişti sanırım bi ona sor istersen...
konuşmştuk canım ağrıdıgını yazmıştı evet
işte kanama olunca artık göbek miyadını doldurdumu diye düşünüyorum

Hadi gözün Aydın canım :) sekizbucukta mıymış randevun? Çok beklememişsindir umarım.

sağol canım ah ah nerde canım saat 2 de imiş randevum ben başıma geleceğini biliyordum ama anneme geçtim oradan onunla tekrar geri hastaneye gittim. yorucu oldu ama ne yapalım artık bitti bu testler.

konuşmştuk canım ağrıdıgını yazmıştı evet
işte kanama olunca artık göbek miyadını doldurdumu diye düşünüyorum

iğne için bence de göbek miyadını doldurdu tamam hala tutabiliyorum ama malesef acısı 2 kat arttı ve arada kanamaya da başladı. bacak kesinlikle yapmam eşimi bekleyip koldan vurulmak en mantıklısı . bacağım 3 gün ağrıyıp resmen kapkara oldu ki kasa da vurmadım.

hadi gözün aydın rahatlamışsındır şimdi

doktor bacak için diz kapagın 4 parmak yukarısına vur demişti
ben eşiimi bekleyemem sanırım, çok geç kalmış olurum
yarın hemşireye bi sorayım belkide bacaktan ona yaptırırım birde ben deneyim bakayım

Hadi yaa ben hayatım boyunca kansızdım şu son iki yıldır haplarla kan oldu. Daha önce kanlı olsaymışım süper zeka olacakmışım ne güzel :)
YA BAK o zaman bilseydin sınavı da kazanırdın. aman yaranı deşmiyim yeni unutmuştun gerçi.

ya ne tuhaftır..ılk cocugumda adeta perhızde bır hamılelık gecırdım. 58le hamıs kaldım 73 le doğuma gıttım..hergun kesıntısız 5 km yol yurudum + parklardakı spor aletlerine bındım sırf normal doğum yapabıleym dıye 4 kat merdıven ındım ındım çıktım..yedıklerıme cok dıkkat ettım..hamur, kızartma asıtlı ve kalorılı seyler nerdeyse hıc yemedim.hele aksam 6 dan sonra yemek tamamen yasak.mutlaka sut yoğurt taze sebze meyve yemeye ozen gosterdım cevızdır fındıktır kızım 3300 gr 53 cm dogdu..

gelgelelim buna..68 le hamıs kaldım sımdı 70 ım..evvelkı gun sohbette sen hamılemıydın dedı gören herkes yedıklerıme açıkçası cok dıkkat etmıyorum,canım ne cekıyosa yıyorum ..bacağımda doğum sonrası operasyon gecırmeyı bekleyen elım buyuklugunde varıslerım olduğu ıcın nerdeyse adım yol yurumuyorum.. ee bu ıste bır ıs var ama cozemedım..çokta kasmaya gerek yokmuş galıba sanırsam

heee ama sunu eklemelıyım doğumdan sonrakı 6. gun ben yıne 58 kıloydum..bence dıkkat etmemın karşılığını bu sekılde gordum cunku tartıda kılo olarak görünen sey tamamen sıslık ve odemden oluşuyormuş kı bu kadar kısa surede ben eskı bendım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…