Her gece yatmadan önce kefir içiyorum mutlaka.hergun mutlaka yedıgınız bır meyve sebze yada başka bısey varmı anneler
kızımda onca bez denedım en son can bebe de karar kıldım..oglumdada aynendevam
ooo baya zengın besleniyoruz maasallah..
hergun yeme bacım doğum kasılmalarını başlattığını bılıyorum..az ve genıs aralıklarla tüket
bende hergun ama hergun ayva yıyorum haftada 4 5 kıloyu buluyor eve gıren ayva..gamzelı mamzelı oğlum olacak ınsaallah
maasallah suphanallah,,eee kac kılo olmuş
ben bır aydır yıyorum. eşim ayıklıyor bir kase kaşıkla yiyorum.Vay nar çıkmış mı? Yine de sanki yememem gerekiyor gibi hissettim önceden araştırdım mı ki
Neden kafamızın gidik olduğunu buldum sanki
Demir eksikliği zeka düzeyini düşürüyor
İngiliz bilim adamları, özellikle kız öğrenciler arasında yaptıkları araştırmalarda, vücuttaki demir oranının IQ testi sonuçlarını etkilediğini tespit etmişler. 11-18 yaş grubu genç kızlar arasında yapılan araştırmalarda, vücutlarında demir seviyesi normal olanlar, düşük olanlara göre daha yüksek zeka örneği göstermişler ve derslerinde başarılı olmuşlar. Bilim adamları, çok az miktarda demir eksikliğinin bile, zeka düzeyini düşürdüğüne de dikkat çekmişler.
ben bır aydır yıyorum. eşim ayıklıyor bir kase kaşıkla yiyorum.
doğum olaylarını burdan duydum valla.
bende de enfeksıyon var ama su iç dedı sadece ilaç vermedi.
iyi atlattın sonunda şu eko işini. ne güzel her şey yolunda maşallah.
benım daha 18 gun var gıtmeme
Hergun bir muz ve bir bardak sut yatmadan mutlaka icerim ama onun disinda dikkat ettigim yada surekli yedigim bisey yokhergun mutlaka yedıgınız bır meyve sebze yada başka bısey varmı anneler
maasallah suphanallah,,eee kac kılo olmuş
konuşmştuk canım ağrıdıgını yazmıştı evetArada benimde kanıyor,geçenlerde eslaa denemiş galiba bacağına,çok ağrıdığından bahsetmişti sanırım bi ona sor istersen...
Hadi gözün Aydın canım :) sekizbucukta mıymış randevun? Çok beklememişsindir umarım.
konuşmştuk canım ağrıdıgını yazmıştı evet
işte kanama olunca artık göbek miyadını doldurdumu diye düşünüyorum
Ceviz ve suthergun mutlaka yedıgınız bır meyve sebze yvera başka bısey varmı anneler
Dr.uma bu aksam gidecem muayenesi 6 da. Endokrin dr.umu aradim endiseye gerek yok 50lik tarama 100 luk tani testidir. Dr.un gerekirse 100luk yaptirir dedi. 140 olması lazım herhalde sınırın,doktorun ne söyledi?
Gebelikte son haftalar haric hurma yenmemeli diye biliyorum yanlis mi acaba?ceviz, yoğurt, c vitamini içeren bi şey (mndalina, kırmızı biber, ıhlamur...), kuru kaysı ya da hurma :)
Bu aksam soracam yazarim sonucunu :)Sınırı 140 sanırım canım ama yine de Dr a sor bakalım.
Kizlar tam dus aldim evden cikiyodum sert.3.4 tekmeyi yerlestirdi sipa bu saate kadar napiyodu acaba velet resmen oldum oldum dirildim nerdeyse bir gun bu cocuk.niye oynamaz kordonmu dolandi nefesmi alamiyo biseymi oldu sacma sapan seyler kurdum durdum neyseki cok sukur basladi oynamaya allah kimseye yasatmasin hepinize tesekkurler
iğne için bence de göbek miyadını doldurdu tamam hala tutabiliyorum ama malesef acısı 2 kat arttı ve arada kanamaya da başladı. bacak kesinlikle yapmam eşimi bekleyip koldan vurulmak en mantıklısı . bacağım 3 gün ağrıyıp resmen kapkara oldu ki kasa da vurmadım.
YA BAK o zaman bilseydin sınavı da kazanırdın. aman yaranı deşmiyim yeni unutmuştun gerçi.Hadi yaa ben hayatım boyunca kansızdım şu son iki yıldır haplarla kan oldu. Daha önce kanlı olsaymışım süper zeka olacakmışım ne güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?