2015 Şubat Anneleri

Ben gece yatmadan bi tane içiyorum canm belki de seni yorgun gördü bir dahaki kontrolüne azaltır ama söyle bisey var bana bir de progestan fitil verdiği için hapı bir tane vermiş de olabilir
yalnız bana gunde 3 tane yazdı ya sen de öyle mi kullanıyorsun?eşim eczacı 1 tane alsan bile olur dedi ama ben yine de 3 alıyorum doktorum ne derse o :) çok uslu hastayımdır :) psikolojik mi bilmem ama ilaca baslayalı 1 hafta olmadı daha dinç gibiyim :)

Kg
Canım senin özel durumun olabilir belki ama erkekler gerçekten bizim gibi düşünmüyor. Çok azı azınlıkta olarak ilgililer yoksa çoğu sen söylemeden birçok şeyi sormuyor bile.
Kızını merak etmez mi insan? Hadi ben umrunda değilim ya kızım.. Benim babam ben 6 yaşındayken başka bir kadın için bizi bir kenara attı.. Erkeklere hiç güvenemedim hayatım boyunca.. Eşime çok fena aşık oldum ve evlendim.. Çocuk konusunda hep tereddüt ettim çünkü iyi giden bir evliliğim yok.. Babasız evlat büyütmek istemedim kendim gibi.. Gelgelelim Rabbim kızımı nasip etti bana,şerrin hayrı işte.. Kendimi geçtim kızım için üzülüyorum.. Çok doluyum çoookkk.....

Ben gece yatmadan bi tane içiyorum canm belki de seni yorgun gördü bir dahaki kontrolüne azaltır ama söyle bisey var bana bir de progestan fitil verdiği için hapı bir tane vermiş de olabilir
belki olabilir canım 3 dediyse 3 alırım zaten :) bgn ögle arası günes vardı oturdum böyle gunese karsı ohh yarasın kuzusuma d vitamini diye :)

Yaa aklımdan Paris hiç çıkmıyor kızlar. Çok güzeldir şimdi. Christmas hazırlıkları başlamıştır heryer ışıl ışıldır. Akşam okuldan çıktıktan sonra eve bazen yürürdüm. Yürüdüğüm yollar da louvre müzesi bahçesi ve champs elysees di. Bazen eiffel tarafından giderdim. Eiffel her saat başı ışıl ışıldır. Evden de görünüyordu zaten. Paris dümdüzdür kızlar. Yürüyerek heryerini dolaşabilirsiniz. Benim okulla ev arası sekiz km di ama yorulmazdım pek. Inşallah yine gitmek nasip olur.
image.webp

Kg
Kızını merak etmez mi insan? Hadi ben umrunda değilim ya kızım.. Benim babam ben 6 yaşındayken başka bir kadın için bizi bir kenara attı.. Erkeklere hiç güvenemedim hayatım boyunca.. Eşime çok fena aşık oldum ve evlendim.. Çocuk konusunda hep tereddüt ettim çünkü iyi giden bir evliliğim yok.. Babasız evlat büyütmek istemedim kendim gibi.. Gelgelelim Rabbim kızımı nasip etti bana,şerrin hayrı işte.. Kendimi geçtim kızım için üzülüyorum.. Çok doluyum çoookkk.....

Canım onlar daha baba olduklarını hissetmiyorlar ki. Anca doğduktan sonra hissediyorlarmış. Üzülme sen. Hiçbirimiz üzülmeyelim. Azıcık düşünsünler ne yedin ne içtin hasta mısın sağlıklı mısın diye sorsunlar istiyoruz ama sormuyorlar işte onları da öyle kabul etmek lazım. Hepimiz inşallah mutlu mesut bebişlerimize kavuşur onları mutlu mesut büyütürüz.

İnzar canım hatırladın mı beni 351. dönem yarenlerinden :KK54: canım hamilesin tebrik ederim bu ne hız :KK55: :KK48: bizim forumun kızları hızlı cıktı :nazar: nasılsın neler yapıyorsun

HAtırladım canım hamdolsun çok şükür iyiym canım sen nasılsın? :)
vallahi askerden geldi kociş eylülde, 6 ekimde nişan yaptık canım snrada 19 nisanda evlendik istanbulda yaşıyoruz :) ben mayısta hamile kaldım( Darısı sana ). Eşim çok istiyordu bebiş birde bende düğünden önce troid varmış onu öğrendik. Dr.lar troid gebeliği engeller değerin normale dönmeden hamile kalamazsın dediler ilaç başlamıştık bnm mayıs ayında değerlerim normal
değerlere düşmüş pat bende hamile kaldım eşim çok istediği için hastalıkta olunca korunmaktan vazgeçmiştim ben :) Allah nasip etmiş canım hızlı oldu ama eşiminde bnmde ideal yaşımız anne baba olmak için, dedik çok geç anne baba olmayalım genç olalım :) Sen neler yaptın bakalım görüşmeyeli :) özelden yazışalım inşAllah.

tırnaklarım çok kırılıyor kızlar
halbuki daha bir hafta öncesine kadar çabuk uzar ve sağlam olurlardı
şimdi 3 gündür törpüyle düzeltmeye bıktım
tam dipten gidiyor
neden acaba

Kg

hamilelikten sonra mı değişti bu kadar
erkekler bizden daha kaprisli
anlamıyorum dertlerini
belki babalık psikolojisine daha girmemiştir
ama emin ol meleğinizi kucağına aldığında o da anlar hatasını

bana da tek parça pratik geliyor 2 parca olunca altına ne giyeyim üstüne ne uydurayım düşünüp duruyorum :)

https://www.limango.com.tr/urun/lyn-devon-buzgulu-triko-elbise-mor-8128315?sayfa=1

bu kadın neden bu kadar gülüyor
zoraki güldüğü ne kadar belli
geçen haftaki manken de buydu
gülmesine sinir olduğumdan incelemedim bile ürünleri

hamilelikten sonra mı değişti bu kadar
erkekler bizden daha kaprisli
anlamıyorum dertlerini
belki babalık psikolojisine daha girmemiştir
ama emin ol meleğinizi kucağına aldığında o da anlar hatasını

bu kadın neden bu kadar gülüyor
zoraki güldüğü ne kadar belli
geçen haftaki manken de buydu
gülmesine sinir olduğumdan incelemedim bile ürünleri

Allah emi ben kızın yüzüne bile bakmamışım. Neden gülüyor diyince tekrar açtım baktım ;)

Allah emi ben kızın yüzüne bile bakmamışım. Neden gülüyor diyince tekrar açtım baktım :KK66:

ben nedense kıyafetten çok mankenlere bakıyorum birde potluk varmı diye bakıyorum :KK69:
ebrumaternity den hamile kot jile almıştım
başka netten aldığım hamile kıyafeti yok
geçen kontrole gittiğimde de lcw dan doldurdum ne varsa
koca parasına mı acıyayım oh canıma değsin:cool:

vitamin eksikliği olabilir mi ki

anlamadımki yaaa
zaten kadın doğumun verdiği ilaçların hepsini dahiliyeci bıraktırdı
28. hafta kan takviyesi yapacakmış
şu kan serumundan
6 sene önce kan verdiler bütün sırtım sivilce doldu yüzüm falan mahvoldu
2-3 sene geçmediler hiç
inşallah yine aynı şey olmaz

ben geldim sonunda şuan dinleniyorum ayaklarım baya şiştiler. evet kızlar rabbime binlerce şükür olsun ki fetal ekomuz sapasağlam çıktı. ama doktor teyzemiz doğunca 1-3 ay arası getir bir kontrol edelim dedi çok ilgiliydi sağolsun. ayrıca doktoruma uğradım idrar tahlili için evet bakteri çıkmış enfeksiyon var dedi. bana tam 3 tane ilaç yazmış açıkçası teredütte kaldım ilk 2 ilaçta sorun yok ama bir tane idrar antiseptiği diye bir ilaç var hamileliğin son ayında kullanılmamalıdır doğum riski varmış.
ayrıca 5 aralıkta yani 32. haftamdan sonra 2 haftada bir gidicekmişim onu da söyledi. benden haberler böyle yavrum daha dönmemiş bu arada. bakalım ne zaman dönecek sıpam :)
Masallah hadi gecmis olsun...

Back
X