2015 Şubat Anneleri

kız sen plakalara düşmüşsün ya . neden takip etmiyorsun. aşkolsun. :)

doktorum bana cok yoruluyor musun gün içinde diye sordu ben de nerdeyse 8:30-9 gibi uyudugumu söyledim bana d vitamini magnezyum çinko kalsiyum içeren osteocare diye bi ilaç verdi bi görüş istersen doktorunla canım belki takviye bişi verir sana da

bu değişik bir şey cidden 20 kilo alanlar bıle bır bakıyorsun dogumdan sonra kısa surede eski kilodalar ben çözemedim.
bende ilk düşükte 3,5 ayda 20 kilo aldım 68 den 88 e cıktım. herkes dediki işte o kadar kilo alamazsın o sudur şiştir falandır filandır.
bebek düştü o kadar kan baybettim bir sürü ıvır zvır cıktı içerden. eve geldım tartıldım ve 86,4 kiloyum. ve 3 ay diyet yaptım da zorla 15 kilo verdim.

krizantemcik canim disim iltihapli dis doktoru kadin dogum doktorub antibiyotik versin kullan dedi agriyo cunku doktorumda agumentin kullanabilirsin demisti ama yine icim rahat etmedi bide sana sormak istedim:)

sende düzce olmuşsun.

uyuyomuş annesi.

hadi gözün aydın canım masallah yavruna :) daha dönmek için erken zaten bnm de gecen haftaki kontrolumde önemli değil daha demişti dr

hadi gözün aydın canım ömründen ömür gitmiştir eminim..demekki duş alman gerekiyormus :)

sağol canım ah ah nerde canım saat 2 de imiş randevum ben başıma geleceğini biliyordum ama anneme geçtim oradan onunla tekrar geri hastaneye gittim. yorucu oldu ama ne yapalım artık bitti bu testler.

Hay Allah sekizbuçukta gel diyen sekreteri ne yapmalı şimdi. Neyse iyi sonuçlar almışsın bu akşam Güzelce uyursun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…