- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
b vitamini eksikliğinde kırılır tırnak falan ama dahiliyeci neden bıraktırdı ki ilacları kadın doğumcunun haberi var mı bıraktıgından? aynı seyler olmaz insallah canım ya kotu seyler getirme aklınaanlamadımki yaaa
zaten kadın doğumun verdiği ilaçların hepsini dahiliyeci bıraktırdı
28. hafta kan takviyesi yapacakmış
şu kan serumundan
6 sene önce kan verdiler bütün sırtım sivilce doldu yüzüm falan mahvoldu
2-3 sene geçmediler hiç
inşallah yine aynı şey olmaz
ben nedense kıyafetten çok mankenlere bakıyorum birde potluk varmı diye bakıyorum
ebrumaternity den hamile kot jile almıştım
başka netten aldığım hamile kıyafeti yok
geçen kontrole gittiğimde de lcw dan doldurdum ne varsa
koca parasına mı acıyayım oh canıma değsin
anlamadımki yaaa
zaten kadın doğumun verdiği ilaçların hepsini dahiliyeci bıraktırdı
28. hafta kan takviyesi yapacakmış
şu kan serumundan
6 sene önce kan verdiler bütün sırtım sivilce doldu yüzüm falan mahvoldu
2-3 sene geçmediler hiç
inşallah yine aynı şey olmaz
Ay ne diyosun canim ya neler kurdum kafamda c9k korktum da basladi simdi cok ssukur
Süper olmuş ne beceriklisiniz ya nasıl yaptın bunları :)El emeği lohusaliklarim nasil olmuş kizlar?
Çabuk haber verdiğin için de teşekkürler. Bazen biri bir sıkıntısını söylüyor sonra günlerce gözükmüyor. Aklımıza binbir türlü şey geliyor korkuyoruz sonra Allah'tan geliyorlar bişeyleri yok ama o arada olan bize oluyor
Deme öyle kızanım üzme kendini.sen iyiki arkadaşınla gitmişsin ben yalnız gittim ve 5 hamile daha vardı bırak eşlerini kiminin annesi kv de gelmişti.Ben de gripliler kervanına katıldımumarım çok kötüleşmem çünkü bir başıma sefil olurum kızımla..merhametsiz kocamın eline düşürmesin Rabbim,gerçi umrunda olmaz zaten..dün şeker yüklemesine arkadaşımla gittik,onun eşi 50 kere aradı sordu geleyim dedi,benimki eve geldiğinde bile sormadı..ah gurbet zalim gurbet
Cok marifetlisiniz yaa. Cok guzeller Hic merakli degilim ama burda gordukce heveslendim ben deEl emeği lohusaliklarim nasil olmuş kizlar?
Ben daha hamile bir şeyi almıycam sadece gecelik pijamaben de hamile elbisesi begendim :)
ben de istiyorum boyle seyler yapmakkkk çok guzel olmus ellerine saglıkEl emeği lohusaliklarim nasil olmuş kizlar?
ben de son bi kac parça bişi daha alayım baska almicam hep aynı seyleri giyince de daralıyorumBen daha hamile bir şeyi almıycam sadece gecelik pijama
Süper olmuş ne beceriklisiniz ya nasıl yaptın bunları :)
Deli yaa.Ben içmiyorum demir ilacını gerçekten :/ demek ki ondan gerizekalı gerizekalı dolanıyorum arkadas :)
Ohh eczacı,diş hekimi ne güzel aile maşallah.yalnız bana gunde 3 tane yazdı ya sen de öyle mi kullanıyorsun?eşim eczacı 1 tane alsan bile olur dedi ama ben yine de 3 alıyorum doktorum ne derse o :) çok uslu hastayımdır :) psikolojik mi bilmem ama ilaca baslayalı 1 hafta olmadı daha dinç gibiyim :)
Yaz gunu bi programa katilmis karatay. Kadin soruyor simdi herkes sahilde ne yesinler deniz kenarinda. Haslanmis yumurta gotursunler dedi.Deli yaa.
Sabah magazin programı varya 2. Sayfa diye.iki kızan masa başında sunuyor.
Canan karatay o programa katılmış, kızlardan biri demiş ama hocam ben öyle havucu tereyağına batırıp falan yiyemem.
Canan karatay yayında kıza demiş, işte ondan böyle gerizekalısınız.
Aklıma geldikçe gülüyorum.çok komik geldi.
siz ailecek çok eglencelisiniz heralde :) basımız sıkıstıgında annene basvururuz artık :)Ohh eczacı,diş hekimi ne güzel aile maşallah.
İyiki benim eşim eczacı değil annem bütün eczaneyi boşaltırdı.
Bir kez piyasada bulunmayan bir ilaç annemin evinden 5 kutu çıktı.
Cok marifetlisiniz yaa. Cok guzeller Hic merakli degilim ama burda gordukce heveslendim ben de
Ben daha hamile bir şeyi almıycam sadece gecelik pijama
ben de istiyorum boyle seyler yapmakkkk çok guzel olmus ellerine saglık
Yanlara açıldın mı? Bel tarafına doğru vuruyorum ben.
Sizin almanız gerekebilir toplum içinde çalışıyorsunuz. Ben eşofmanla falan gidiyorum dışarda işim yoksa..ben de son bi kac parça bişi daha alayım baska almicam hep aynı seyleri giyince de daralıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?