2015 Şubat Anneleri

Kortizon mu? Hadi yaa. Allahım im korusun inşallah.

Günaydınnnn kızlarr bol tepikler hepimize :) sabahları mide yanması ve ekşimesi yaşıyorum iki gündür. Benim gibiler var mıdır? Hayırlı sağlıklı günler olsun

gönülleri zengin :) sen ufak tefek işlerini hallet büyükleri de baskı kurarak yaptır buna da canın sıkılmasın yapacak bir şey yok doğaları böyle.

Aynı durumdayız. Bizde de şu sıralar aile ön planda. Onlara uğraşıyoruz.

3 gündür bebeğime çok üzüntü yaşattım
meleğimin hareketleri bile azaldı
kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum
öyle yapıyorum yok böyle yapıyorum yok
göz yaşlarıma engel olamıyorum
sürekli bebeğimle konuşuyorum özür diliyorum ondan
ona stres yaşatmaya hakkım yok biliyorum
ama elimde değil
ıssız bir yere gidip nefesim kesilene kadar bağırasım gözlerim patlayana kadar ağlayasım var
içinde bulunduğum psikolojiden bir an önce kurtulmak için rabbime dua ediyorum

peki bunu size niye anlattım?
onuda bilmiyorum...

Almadım.doğru düzgün bir şey ona da canım sıkılıyor. Benim eşim hevrslenmiyor hiç o işlere öyle diyincede numaradan ilgileniyor. Bende içinden gelsin diyorum ama gelmiyor
Erkekler anlamaz canım boşver onu sen. Bebek doğup 6 aylık olunca babalık duygusu yerleşiyormuş. Benimkide her çıkışta bişi aldırıyorum diye habire liste çokartıyorum diye bunaldım alalım ne lazımsa bitsin dedi de çıktık aldık. Nerdeyse eksiği yok şimdi. He de geç sen ona. Senin gbi imce düşünemez herşey

günaydın kızlarr. dün 50lik şeker yüklemesi yaptırdım. açlık kan şekerim 88 yüklenmiş haliyle 158 çıktı 140 dan sonrası sıkıntıymış, perşembe tekrar gidip 100lük yaptırcakmışım. ahh dinlemedim karataycıımı aldım başıma belayı, doktora diorum ya 18cikten bişey olmaz, içimiz rahat etsin dio.. benm bide şekerle hiç aram yoktur. tatlı sevmem öle baklava fln hiç yemem çay içmem kahve içmem, zayıfımdır da, ne şekeri yaa.. ama bende suç çok ortalarda dolanıodum şöle iiyim böle iiyim hiç bulantım olmadı hiç aş ermiorum fln.. 100lükte normal çıkar dimi kızlar? hep öle doğuyo içime benm. 100lük testi de çok kötüymüş yaa

Anlat canım rahatla. Stresini buraya dök yavruyu etkilememeye çalış. Sıkma kendini. İçinde bi mucize var. Küçücük eli ayağı sana dokunuyo sana jestler yapıyo. Tek güvenli limanı sensin. Senden bi parça o. Senin aldığın oksijeni alıyo oda. Çık cama temiz hava çek içine.

hayırdır kuzu ne oldu ? üzme kız içindeki yavruyu

Valla onun kiloyla falan alakası yok sanırım. Ben akşamdan çikolata yedim gittim ama çıkmadı şeker.
Bir şey olmaz madem yemiyorsun dikkat edersin biraz daha.

evlatçıklarını sabırsızlıkla ve merakla bekleyen butun annişlere ve minnak böcüklere günaydın

seker yuklemesını dr bendende ıstemıstı hemde dırekt 100 luk olanı(babam ınsulın kullanıyor dıye) sehır dışına cıktıgım ıcın yaptıramamıştım..halada yaptırma yanlısı degılım.cunku zaten seker noktasında dıyette gıbı yasıyorum.. bırde sabah o serbetı ıcınce saatlerce hastanede beklemem gerekıyormus aralıklarla kan alınacakmış falan..o sıra kızıma bakacak kımse yok..babası okulda ..öfff ınsanın gurbette yasaması açıl bır durumda evladını bırakabilecek bır Allahın kulunun olmaması oyle kötü kı

gecen esım tutturdu sınemaya BİRLEŞEN GÖNÜLLER e gıdelım cok methedıyolar dıye..dedım kızı kıme bırakacaz ??? en son kızıma hamıleydım sınema salonuna gırdıgımde..ılk bebegıne hamıs olan kızlar bugunlerın tadını çıkarın ınanın oyle bunalıyor oyle nefes almaya muhtaç hale geliyorsunuz kı çocuk ayağınızı bağlıyor...

günaydın canım , strese sokma kendini stres çok etkiliyo şekeri , inşallah 100 lükte bişey çıkmaz bende bu hafta yaptırcam bugün yaptıracaktım doktorum yoktu perşembeye kaldı

oturma simidi kullanan arkadaşlar sizinki hangisinden 2 modeli varmış biri simit gibi ortası boş diğeri de ortası dolu ama daha aşağıda olan , hangisini kullanıyosunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…