2015 Şubat Anneleri

Günaydın huzurlu bir gün olsun ve de sağlıklı tabi; )
Gece boyu bas dönmesi yasadim yatakta sagdan sola donerken sanki zemin kayıyor gibi oldu hep.kizimi okula birakmak icin çıktım ki araca binmek uzereyken sendeledim gözüm karardi son anda tutunabildim dusmeden. Bu tansiyon düşüklüğü bi acayip yapti beni okula kadar yavas yavas gittim korkuyla orda biseyler yedirdiler tuzlu hemen de biraz daha rahat dönebildm eve.

100lük testi kötü değil biraz bekliyosun kan alıyorlar o kadar. Yalnız bu şeker de hiç şeker tüketmiyenlerde çıktı ilginç.

Ins ssıkıntı vercek kadar yukseklik yoktur
BBelki de cikmayacak bile yuzlukte

seni cok iyi anliyorum elinin kolunun bagli olmasi cok zor oluyor ben de eb son kizima hamileyken gitmistim sinemaya bidaha da son oldu:)

100lük testi kötü değil biraz bekliyosun kan alıyorlar o kadar. Yalnız bu şeker de hiç şeker tüketmiyenlerde çıktı ilginç.

ben manyak gibi tüketirken 75likte 117 çıktı ki öyle böyle değil bir oturuşta koca pastayı yiyebilirim kendimi de hiç frenlemem .ama gerçekten dediğin doğru kim diyet yaptıysa şeker yüksek çıktı.

Ben de testten önce vücudumu alıştırmaya çalışıyodum gün de bir ya da iki kesme şekerle. Ama yeterli olmamış

Bu erkekler hep boyle galiba anlik dusunuyor ileriyi dysunmuyor sen beklme buyuk kucuk deme al gitsin canim

hayirdir kuzum inşallah dermansz dert degildir bu kadar kendini uzme ins gecer sıkıntın

Annede babada varsa kacinilmaz son malesef

her iki tarafta da yok ama doğru çoğu şeker genetik. benim yengem insilün bile kullandı ikinci çocuğunda. çünkü ailesinde varmış ve onda da çıkmış.

75gr şeker yukleme sonucunda şekerim yüksek çıktı. Zayıf olduğum için hic beklemiyordum.

Canlar Günaydın. Dün Verdiğim Tahlil Sonuçları Çıkmış Netten Baktım Anlayanlar Bi Bakarmısınız Sonuçlar Ne Şeker Ne Çıkmış. Ben Anlamıyorumda

Eklentiler

• tahlil.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 150
kansiz misin canim. Kanim dusukse tansiyonum duserdi benim hep. Zaten hamileyiz kanin dusmus olabilir bir baktirsan mi

Ben daha seker testi yaptirmadim. Haftaya pazt dr randevum. Ama saat 4 te. O saate kadar ac duramam zaten kan alma vs yetismez dr soylerse ertesi sabah fln gideyim.
Seker tuketneyenlerde seker cikti topiktr bunye alisik olmayinca error verdi belki de. Benim gibi surekli tatli yiyende alisik diye cikmaz mi acaba. Kimsede cikmasin ya

Bu erkekler hep boyle galiba anlik dusunuyor ileriyi dysunmuyor sen beklme buyuk kucuk deme al gitsin canim

hayirdir kuzum inşallah dermansz dert degildir bu kadar kendini uzme ins gecer sıkıntın

Büyükler için para lazım ki. Eşlerin önceliği başka şeyde olunca mecbur onları bekliyosun.

Şimdi takıldığım seye bak, kan grubumu yanlış biliyorsam ya negatifse ? Bu tarama testlerinde baktılar zaten dmi

Boyle bi supheyi nerden cikardin canim illaki bakilmistir niye yanlis olsun evham yapma

Düzeltirler belki,söylesen,bu halde seni madur etmezler biraz insanlıkları varsa....

Uğraşıyorum da kimse telefona çıkmıyor ki canim

Günaydın. Pek sıkıntılıyım yine bugün. Ruhen.

Hayir olsun gece uyuyamadn mi guzel biraz yuruyus yapsan açılırsm belki gerci hava nsl orda bilmiyorum ya

o dedigin egoyu cogunda gördüm acikcasi yalvarcak bir insan değilim el etek opmem hele ki haksızlık varsa ortada.bizimkiler tamamen baskin cikan grup kimse ki bu meslek okulu olunca meslekciler oluyor onlarla ugrasmak istemedklernden diger isleri yurusun istediklernden pasif kalip kurunun yaninda yasi yakan tipler. Hayir ben iltimas falan da istemedim gerekirse tabii ki hergun full okulda olucam isim bu da benden cok dersi olup bosluk imkanı olmayanlara oyle guzellikler yapmislar ki insan ister istemez sinir oluyor kizimla ilgili zaruretimi uc kez gorusmeme ragmen böyle yapmlari da cabasi. Illa cirkef mi olmak gerekiyor anlamıyorum ki

Tabi ki parasz olmuyor hicbisey de kenarda tutulan para varsa onu biyere bagliycan yoksa erkekler alakasz yerlere baglayiveriyor biguzel onu demek istemstm

Bizde aileye gidecek para. Hatta önümüzdeki bikaç ay boyunca. Bari hastane için çanta yapabilsem.

Şekerin 126 çıkmış normal yani. Yalnız kansızlık var Demir hapını ihmal etme canım.

Ayyy Sevindim Çok Saol Canım Ya Aslında Her Sabah İçiyorum İlacımı Ama Yetmiyo Demekki Şeker Çıkmamasınada Sevindim Bide Onun Stresini Yaşamıcam. Dünkü 50 mg Bile Fenaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…