- 20 Nisan 2014
- 1.101
- 517
- 168
28 den sonra erken doğum riski artıyormuş. Riski olanlara Dr lar öneriyor sanırım.
İğnemi erken doğum riskini artırıyormuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28 den sonra erken doğum riski artıyormuş. Riski olanlara Dr lar öneriyor sanırım.
her hamilelik garkli bakma millete. Bn ilkinde sonuna kadar dinctim. Bunda simdiden coktum.
Bir cesit kortizon bu igneler. Suyu az diye oglumda yapmislardi. Kesin bir risk yoksa yapilmamali diyenler var. Ama dr a guvenmek lazim. Yapalim diyorsa yaptir gitsin
Erkekler dogumdan sonra babaligi farkediyor. Hatta lohusalik geciriyorlar bizimle beraber onsn sonra normale donuyorlar : )) Kendi begendigin gibi al bosver.
Aman sen.Fıstıklı Fındıklı olsun arada onları da yemiş olursun. Damak favorimdir :)
Ben zaten alacağımı alıyorum normalde de işlerimi yaparken kimseye ihtiyaç duymam ama bunun dolabı yatağı büyük eşyaları var. Yani ben hiç hareket etmesem hiç demez bir şey alalım rahatsızda olmaz.
Doğum için para ayırmıştık en az dört arkadaşı aradı parayı borç ver sonra veririz diye. Herkesin neden paradan haberi var anlamadım. Bende kızdım erken doğsa Allah korusun sen kimden borç alacaksın diye. Kimse vermez dedi.
Niye bunların aklı az çalışıyor.
Ben zaten alacağımı alıyorum normalde de işlerimi yaparken kimseye ihtiyaç duymam ama bunun dolabı yatağı büyük eşyaları var. Yani ben hiç hareket etmesem hiç demez bir şey alalım rahatsızda olmaz.
Doğum için para ayırmıştık en az dört arkadaşı aradı parayı borç ver sonra veririz diye. Herkesin neden paradan haberi var anlamadım. Bende kızdım erken doğsa Allah korusun sen kimden borç alacaksın diye. Kimse vermez dedi.
Niye bunların aklı az çalışıyor.
Erkekler anlamaz canım boşver onu sen. Bebek doğup 6 aylık olunca babalık duygusu yerleşiyormuş. Benimkide her çıkışta bişi aldırıyorum diye habire liste çokartıyorum diye bunaldım alalım ne lazımsa bitsin dedi de çıktık aldık. Nerdeyse eksiği yok şimdi. He de geç sen ona. Senin gbi imce düşünemez herşeyAlmadım.doğru düzgün bir şey ona da canım sıkılıyor. Benim eşim hevrslenmiyor hiç o işlere öyle diyincede numaradan ilgileniyor. Bende içinden gelsin diyorum ama gelmiyor
Amin canım ağzından bal damlıyoHepsi iyi günlerimiz olucak inşallah. Bebişlerle birlikte hep iyi güzel ve mutlu günler versin Allah inşallah.
Şu reklamlar varya beni çok etkiler oldu benimde aklım fikrim çikolatada. Görünce keyifli keyifli ısırdıklarını bi hoş oluyorumBir çikolata ye düzelirsinbenim için de bir ısırık al ama :)
Anlat canım rahatla. Stresini buraya dök yavruyu etkilememeye çalış. Sıkma kendini. İçinde bi mucize var. Küçücük eli ayağı sana dokunuyo sana jestler yapıyo. Tek güvenli limanı sensin. Senden bi parça o. Senin aldığın oksijeni alıyo oda. Çık cama temiz hava çek içine.3 gündür bebeğime çok üzüntü yaşattım
meleğimin hareketleri bile azaldı
kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum
öyle yapıyorum yok böyle yapıyorum yok
göz yaşlarıma engel olamıyorum
sürekli bebeğimle konuşuyorum özür diliyorum ondan
ona stres yaşatmaya hakkım yok biliyorum
ama elimde değil
ıssız bir yere gidip nefesim kesilene kadar bağırasım gözlerim patlayana kadar ağlayasım var
içinde bulunduğum psikolojiden bir an önce kurtulmak için rabbime dua ediyorum
peki bunu size niye anlattım?
onuda bilmiyorum...
3 gündür bebeğime çok üzüntü yaşattım
meleğimin hareketleri bile azaldı
kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum
öyle yapıyorum yok böyle yapıyorum yok
göz yaşlarıma engel olamıyorum
sürekli bebeğimle konuşuyorum özür diliyorum ondan
ona stres yaşatmaya hakkım yok biliyorum
ama elimde değil
ıssız bir yere gidip nefesim kesilene kadar bağırasım gözlerim patlayana kadar ağlayasım var
içinde bulunduğum psikolojiden bir an önce kurtulmak için rabbime dua ediyorum
peki bunu size niye anlattım?
onuda bilmiyorum...
Valla onun kiloyla falan alakası yok sanırım. Ben akşamdan çikolata yedim gittim ama çıkmadı şeker.günaydın kızlarr. dün 50lik şeker yüklemesi yaptırdım. açlık kan şekerim 88 yüklenmiş haliyle 158 çıktı140 dan sonrası sıkıntıymış, perşembe tekrar gidip 100lük yaptırcakmışım. ahh dinlemedim karataycıımı aldım başıma belayı, doktora diorum ya 18cikten bişey olmaz, içimiz rahat etsin dio.. benm bide şekerle hiç aram yoktur. tatlı sevmem öle baklava fln hiç yemem çay içmem kahve içmem, zayıfımdır da, ne şekeri yaa.. ama bende suç çok ortalarda dolanıodum şöle iiyim böle iiyim hiç bulantım olmadı hiç aş ermiorum fln.. 100lükte normal çıkar dimi kızlar? hep öle doğuyo içime benm. 100lük testi de çok kötüymüş yaa
günaydın kızlarr. dün 50lik şeker yüklemesi yaptırdım. açlık kan şekerim 88 yüklenmiş haliyle 158 çıktı140 dan sonrası sıkıntıymış, perşembe tekrar gidip 100lük yaptırcakmışım. ahh dinlemedim karataycıımı aldım başıma belayı, doktora diorum ya 18cikten bişey olmaz, içimiz rahat etsin dio.. benm bide şekerle hiç aram yoktur. tatlı sevmem öle baklava fln hiç yemem çay içmem kahve içmem, zayıfımdır da, ne şekeri yaa.. ama bende suç çok ortalarda dolanıodum şöle iiyim böle iiyim hiç bulantım olmadı hiç aş ermiorum fln.. 100lükte normal çıkar dimi kızlar? hep öle doğuyo içime benm. 100lük testi de çok kötüymüş yaa
ben dalinin sıvı detarjanını düşünüyorum yumuşatıcı önermiyorlar sadece deterjanmrb kizlar bebişin kiyafetleri yikacam siz özel toz kulaniyor musunuz ??