2015 Şubat Anneleri

ben hep hamilelere o koca karınla nasıl uyuyosunuz zor olmuyo mu diye sorardım, herkes de çok zor yaşayınca anlarsın derlerdi demekki bunlardan bahsedermiş , Allahım sen bize yardım et

Amin canim amin. Olacak napalim son günlerin zamanların yaklastigini gösteriyor en azindan bunu düşünüp motivasyonumuzu arttiralim

Bebeğini aldığın kıyafetleri düşün canım biraz rahatlatıyo. Hem onuda sıkınntıya sokmamış olursun.
Almadım.doğru düzgün bir şey ona da canım sıkılıyor. Benim eşim hevrslenmiyor hiç o işlere öyle diyincede numaradan ilgileniyor. Bende içinden gelsin diyorum ama gelmiyor

eski doktorum olsaydı belki bahsederdi bu durumdan ama bir tane suratsız erkek bir doktor geliyor artık tamam yine ben söylemeden sağ olsun idrar testi hatta kültürü bile istedi hiç bir şikayetim olmadığı halde ama ne bileyim ısınamadım nasıl olacak bilmiyorum. şu an öyle bir risk görmüyorlar bende ama görülen herkes yani o doktora gidilen herkese vurulmuş senin doktorun şüpheci doktor şüphe zaten tıbbın tanımı o yüzden şüpheci doktor iyidir vurulman daha da iyidir. vurul gitsin bunca insan bu zamana kadar vurulduysa demek ki yararlı bir iğne :)

Almadım.doğru düzgün bir şey ona da canım sıkılıyor. Benim eşim hevrslenmiyor hiç o işlere öyle diyincede numaradan ilgileniyor. Bende içinden gelsin diyorum ama gelmiyor

eşlere kalırsa o iş yandık canım. :) benim eşim işteydi alışverişe çıktığımızda eve geldi ben yoruldum filan dedim o da sen niye gidiyorsun bırak alsın annenler dedi. düşün yani kendi bebeğimize biz kıyafet almıycaz. hiç hevesi yok benimkinin de ama ben kafaya takmıyorum. o yüzden çık kendin hallet eşini bekleme bak nasıl kafan rahatlayacak :)

Di mi zaten melikeye falan da yaptılar. İnşallah iyi olur bebişler de zamanında mutlu mesut gelirler

Zaten sağolsunlar kendi adamlarını başa getirmek için nerde badem bıyıklı var başımıza geçirdiler,eskilerden de muhakkak anlayış göstermeyeni vardı,ama ne bileyim sistemi berbat ettiler,Allah sonumuzu hayreylesin....

Canim cikip kendin al sende. Onlarla kiyafet alisverisi zevkli olmuyor zaten. Benimki yaninda gelip kafami karistiriyo hiçbirşey alamadan cikiyorum. Ama yalnizken çok rahatim. Gez dolaş tadini cikar ya bunalma bu kadar.

günaydın kızlar, nasılsınız.şeker yüklemesi yaptıran ve yüksek çıkan varmı aranızda.varsa da neler yapıyorsunuz düşmesi için .kendinizde ne tür belirtiler oluyor bilgi verirseniz çok sevinirim.

Atatürk resmini indiren zihniyetten ne beklersin zaten. Adamlar resimden bile korkuyor :)

Di mi zaten melikeye falan da yaptılar. İnşallah iyi olur bebişler de zamanında mutlu mesut gelirler

Akciğer geliştirici iğne mi o bahsettiğiniz,bana bişey söylemedi doktorum,haftası falan varmıymış?

Ben zaten alacağımı alıyorum normalde de işlerimi yaparken kimseye ihtiyaç duymam ama bunun dolabı yatağı büyük eşyaları var. Yani ben hiç hareket etmesem hiç demez bir şey alalım rahatsızda olmaz.
Doğum için para ayırmıştık en az dört arkadaşı aradı parayı borç ver sonra veririz diye. Herkesin neden paradan haberi var anlamadım. Bende kızdım erken doğsa Allah korusun sen kimden borç alacaksın diye. Kimse vermez dedi.
Niye bunların aklı az çalışıyor.

Bende bugün çürük gbi kalktım yine kollarım omuzlarım bacaklarım ellerim kısaca bütün kemiklerim teek tek ağrıyo. Bunlar iyi günlerimizmiş benden önce hamilelik geçirenler öyle söylüyo.
her hamilelik garkli bakma millete. Bn ilkinde sonuna kadar dinctim. Bunda simdiden coktum.

Bir cesit kortizon bu igneler. Suyu az diye oglumda yapmislardi. Kesin bir risk yoksa yapilmamali diyenler var. Ama dr a guvenmek lazim. Yapalim diyorsa yaptir gitsin

Erkekler dogumdan sonra babaligi farkediyor. Hatta lohusalik geciriyorlar bizimle beraber onsn sonra normale donuyorlar : )) Kendi begendigin gibi al bosver.

Benim yüksek çıktı canım doktor diyetisyene yönlendirdi diyet verdi onu uyguluyorum

Diyet yapıyorum canım. Ekmek tam bugday yiyorum. Meyve az yiyorum. Hiç şeker yok. Makarna pilav yok. Sebze baklagil et yumurta süt bunları tüketiyorum. Henüz şekeri ölçen makinadan almadım. Alınca ilk lokmayı yedikten iki saat sonra ölçücekler 120 nin altında çıkması gerekiyormuş.

Sağol canım. Sende düz sayı olmuşsun.bir doksan olsam diye diye perişan olmuştum şimdi yeni hamileleri görüyorum 180 günü var falan biraz sıkıntı basıyor.

çok şükür bizler yolun sonuna geldik sayılır
bende daha yeni hamileleri görünce içim sıkılıyor
biz nasıl geçirdik bu koca dönemi anlamadım
onların daha 5. - 6. haftalarını görünce sanki biz yaşamadık gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…