2015 Şubat Anneleri

Günaydın canım Dr un olası bir erken doğum ihtimali için bebişin akciğerleri gelişsin diye bir iğne vurmaktan bahsetti mi?

Düzeltirler belki,söylesen,bu halde seni madur etmezler biraz insanlıkları varsa....

günaydın arkadaşlar etraf sessiz daha kimse gelmemiş : )))

bu sabah dayak yemiş gibi kalktım yanlarım çok ağrımış kaburgalarım sızlıyor , artık böyle mi uyanacağım siz benden öndesiniz bayanlar hergün böyle ağrıyla mı uyanıyorsunuz ?

Düzeltirler belki,söylesen,bu halde seni madur etmezler biraz insanlıkları varsa....

Bana bu tip idareler insanları kendilerine daha muhtaç hale getirmek için böyle şeyler yapıyorlarmış gibi geliyor. Bütün güç bizim elimizde der gibi önce insanı alaşağı ederler. Sen gider derdini anlatırsın iyi geçinmeye çalışırsın hatta yalvarırsın. Sonra onlar lütfedip senin istediğini yaparlar. Bu adamlar boru mu bilmiyorlar mı kızın halini. İşte hep manyak zihniyetler idarede oluyor.

Ağrılarım oluyor evet. Dr a söyledim üstüne yatıyorsundur dedi magnezyum falan vermedi.

Bende bugün çürük gbi kalktım yine kollarım omuzlarım bacaklarım ellerim kısaca bütün kemiklerim teek tek ağrıyo. Bunlar iyi günlerimizmiş benden önce hamilelik geçirenler öyle söylüyo.

Bende bugün çürük gbi kalktım yine kollarım omuzlarım bacaklarım ellerim kısaca bütün kemiklerim teek tek ağrıyo. Bunlar iyi günlerimizmiş benden önce hamilelik geçirenler öyle söylüyo.

Hepsi iyi günlerimiz olucak inşallah. Bebişlerle birlikte hep iyi güzel ve mutlu günler versin Allah inşallah.

Günaydın canım Dr un olası bir erken doğum ihtimali için bebişin akciğerleri gelişsin diye bir iğne vurmaktan bahsetti mi?

sanırım bu belirli bir duruma göre belirleniyor. mesela bebeğin erken doğumu olmasını gerektiren herhangi bir şeyin sende olması gerekli. bende öyle bir sıkıntı yok doktorda öyle bir şeyden bahsetmedi zaten. ama çoğu erken doğum tehlikesi olan insana vuruluş bu iğneler. zaten 28. haftadan sonra bebek nefes alıp verebiliyormuş.aman zamanında doğsunlar da bu iğnelere gerek kalmasın.

Aynen, rahat olmayan vücut ve kafayla pekte saglikli uyuyamiyoruz maalesef.

ben hep hamilelere o koca karınla nasıl uyuyosunuz zor olmuyo mu diye sorardım, herkes de çok zor yaşayınca anlarsın derlerdi demekki bunlardan bahsedermiş , Allahım sen bize yardım et

İnşallah iğnelere gerek kalmasın canım. Hani riskli gebelik uzmanı ya Dr un ondan sordum. Yine de ihtimale karşı vuruyorlar mı diye. Dr bana ben birşey gördüğümden değil amA böyle bir olasılık her zaman var önlem amaçlı iğne yapalım dedi de. Acaba senin uzman ne diyor bu konuda diye merak etmiştim.

S Sond rabbim yüreğindeki sıkıntıyı gidersin ferahlık versin inşallah
bu arada 90 günden bile aşağı düşmüşsün ne hoş
Sağol canım. Sende düz sayı olmuşsun.bir doksan olsam diye diye perişan olmuştum şimdi yeni hamileleri görüyorum 180 günü var falan biraz sıkıntı basıyor.

Arkadaş eşinle konuşup yasinin fiyatını bize bildirsen,uygun olursa baya kişi düşünüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…