2015 Şubat Anneleri

:18::18::18::18: beklemek çok zor yaa hele bide bu halde çalışmak :KK43: işim çok yoğun kimseyede demedim daha.. otururken çok rahatsız oluyorum yaa kasıklarıma fena bi ağrı girio bebişim sıkısıo mu ne :p

bende konsantrasyon sorunu yaşıyorum ama bir yandan da vakit hızlı geçiyor diye seviniyorum. en azından ayakta veya dışarda değilsin öyle daha zor olabilirdi. merak etme daha milimlerle ölçüldüğünden sıkışmaz kolay kolay:KK9:

Son düzenleme:
merhaba kızlar sabah yazmıştım kontrole gidiyorum dua edin diye
bugün bütün günüm hastane de geçti şimdi geldim
doktor bu sefer direkt alttan muayene etti ve bebeği gördük çok şükür :nazar:
kalp atışlarını da duydum içim o kadar rahatladı ki anlatamam 1 haftadır sürekli stres yapıyordum
dua eden iyi dileklerini ileten herkese teşekkürler :KK16:

kalp atışlarını da duydum içim o kadar rahatladı ki anlatamam 1 haftadır sürekli stres yapıyordum

maşallah:nazar: darısı benim gibi bekleyenlerin başına.. sen ilk defa mı gittin?

bende konsantrasyon sorunu yaşıyorum ama bir yandan da vakit hızlı geçiyor diye seviniyorum. en azından ayakta veya dışarda değilsin öyle daha zor olabilirdi. merak etme daha milimlerle ölçüldüğünde sıkışmaz kolay kolay:KK9:

Çok ağrıyor ama doktor normal olabilir dedi düğmeyi açtım oturdum valla biri bişi söylücek kalkmak zorunda kalcam die korkuorum :))))
benimde cok zor geçio konsantre olamama problemide var cünkü aklım hep susam tanesinde :KK70::KK17::KK17::KK17:

maşallah:nazar: darısı benim gibi bekleyenlerin başına.. sen ilk defa mı gittin?

2. canım ilk 1 hafta önce gittim doktor keseyi gördüm ama bebeği göremedim haftaya gel dedi
bu sefer çok şükür birşey çıkmadı herşey yolunda
sen hiç kontrole gittin mi?

hadi gözün aydın.sağlıkla al kucağına inşallah.insanın üzerinden büyük bir yük kalkıyor

2. canım ilk 1 hafta önce gittim doktor keseyi gördüm ama bebeği göremedim haftaya gel dedi

yok canım hiç gitmedim daha. 8. haftada inşallah. tabii çatlamadan bekleyebilirsem:KK9: gün sayıyorum resmen:KK52:

halamı alttan kontrol yaa :KK43: gözün aydın canım darısı başımızaaaa :) daha 2 hafta var pıt pıtları duymama :KK43:

yok canım hiç gitmedim daha. 8. haftada inşallah. tabii çatlamadan bekleyebilirsem:KK9: gün sayıyorum resmen:KK52:

geç gitmen aslında iyi bir şey canım ben ilk gittiğim de küçük olduğu için göremedi doktor

evet zaten o yüzden geç gitmek istedim. biliyorum çünkü arada niye göremedi diye stres yaparım ben. 7. haftada gitmek istemiştim o tarihte de randevu bulamadım benim uzun geri sayımım bu şekilde başladı:KK1: neyse inşallah sonuç iyi olsunda geç olsun..

geç gitmen aslında iyi bir şey canım ben ilk gittiğim de küçük olduğu için göremedi doktor

8.haftada karnından göremedimi?? ee benimde aynısımı olacak cok kötü yaa hiç sevmedim onu :S gerci simdi cagırsa gel alttan bakcam ama bebişini görcez die hoplaya zıplaya giderdimm :KK1::KK1::KK1::KK1:

evet zaten o yüzden geç gitmek istedim. biliyorum çünkü arada niye göremedi diye stres yaparım ben. 7. haftada gitmek istemiştim o tarihte de randevu bulamadım benim uzun geri sayımım bu şekilde başladı:KK1: neyse inşallah sonuç iyi olsunda geç olsun..

öyle canım amin
sağlıkla kucaklarıma almayı nasip etsin Allah :emir_bebek:

8.haftada karnından göremedimi?? ee benimde aynısımı olacak cok kötü yaa hiç sevmedim onu :S gerci simdi cagırsa gel alttan bakcam ama bebişini görcez die hoplaya zıplaya giderdimm :KK1::KK1::KK1::KK1:

aslında belki görülürdü ama geçen hafta göremeyince direkt alttan muayene etti
belki ultrasondan baksa da görülürdü bilmiyorum

malesef kimsenin bir diğerinin hassasiyetine saygısı kalmamış. içerde bayan hasta varken girilir mi hiç:KK20: işte bu yüzden imkanı olan herkes insan gibi değer görmek için özele gidiyor.

evet.hele bazı özeller dahada özenliymiş.riadan dolayı alttan muayene etcek diye nasıl stresle gittim.o koltuğa çıkcam diye.doktorun odasının içinde bi oda daha yapmışlar.loş ışık.sadece doktorda ışık var.işini görmesi için.örtü örtüyorlar..insana kendini iyi hissettiriyor.çok hoşuma gitti özellikle loş olması

Sonuç mutlu son ya önemli olan o :KK34:

öyle canım önemli olan o
birde benden önce acil bişr hasta geldi kız doğum dan sonra çişini tutamıyor muş yazık
3 gün önce doğum yapmış daha dikişleri bile taze doktor onada alttan baktı kızı baya bağırttırdı yazık :18:
ondan sonra ben zaten önemsemedim pek muayeneyi falan :KK43:

X