2015 Şubat Anneleri

Kizlar merhaba ben araniza yeni katildim 1 seneden beri cocuk istiyoduk olmuyodu butun testleri yaptrdik rabbime sukur hicbisey cikmadi dr gecen ay rahim filmi istedi onuda yaptrdik sukur ondada bisey cikmadi bu ay hamile kalirsin dedi ve gecen pazartesi hamile oldgumu ogrendim 5+5 hamisim sukurler olsun.bgun kesesini gorduk rabbim olmayanlara versin cok guzel bi hayrlisiyla kucagima almayi nasip etsin ve tum isteyenlerin dualarini kabul etsin rabbim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah ragzi olsun hepinimizin gonlune gore versin ins kizlar

Hz. Musa Peygamber'in zamanında bir ailenin çocukları olmuyormuş. Hz. Musa'ya gelerek, Allah'a sebebini sormasını istemişler. Hz. Musa ise Yüce Allah'a sormuş, Allah da o ailenin çocuklarının olmayacağını bildirmiş ve Hz. Musa, bunu o aileye söylemiş. Aradan uzun yıllar geçmiş ve aynı aile bu kez yanlarında küçük bir çocukla gelmişler Hz. Musa'nın yanına. Hz. Musa, bu kimin çocuğu diye sorduğunda, bizim çocuğumuz Ya Musa yanıtını alınca çok şaşırmış ve bir o kadar mahçup olmuş. Sormuş Hz. Musa Mevla'ya; Rabb'im, hikmetinden sual olunmaz ama o ailenin çocuklarının olmayacağını bildirmiştin, nasıl oldu da çocukları oldu? Diye. Allah'tan yanıt gelmiş; "Ey Musa, o aile benden ne dualarını eksik ettiler, ne de ümitlerini. Çok istediler ve sabrettiler, ben de onlara evlat nasip ettim."

Sakın pes etme, asla ama asla Rabb'inden ümidini kesme. Sen duanda da, sabrında da ısrarcı ol her daim. Ama sakın ola bu ısrarını duanın icabeti hususunda kullanma. Ne diyor En'am Suresi 91. Ayette; " Allah De, Ötesini Bırak." O halde, sen de Allah'ın kapısını çal ve bırak. Elbet, Mevlam sana kapısını açacaktır. Bugün olmasa, yarın mutlaka...

Kizlar dr bugun orucun cocugum icin sakincali olacagini soyledi ve tutmamam icin bni uyardi ben yavrumun ramazaninda hikmetini almasini istemistim ama nasip:KK43:(

Kizlar merhaba ben araniza yeni katildim 1 seneden beri cocuk istiyoduk olmuyodu butun testleri yaptrdik rabbime sukur hicbisey cikmadi dr gecen ay rahim filmi istedi onuda yaptrdik sukur ondada bisey cikmadi bu ay hamile kalirsin dedi ve gecen pazartesi hamile oldgumu ogrendim 5+5 hamisim sukurler olsun.bgun kesesini gorduk rabbim olmayanlara versin cok guzel bi hayrlisiyla kucagima almayi nasip etsin ve tum isteyenlerin dualarini kabul etsin rabbim

canım gözünaydın aramıza hoşgeldin. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. bana bilgilerini yazarsan listemize ekliyim bitanem.

son adet tarihi
beklenen doğum tarihi
ve son durum...

Kizlar dr bugun orucun cocugum icin sakincali olacagini soyledi ve tutmamam icin bni uyardi ben yavrumun ramazaninda hikmetini almasini istemistim ama nasip:KK43:(

canım sen özürlüsün şu anda daha sonra bir ay kaza yapabilirsin demişti hoca.

Kizlar bi saat once tuvaletten cikarken peceteye kan geldi tam o sirada doktorum kan sonucumu degerlendirmek icin beni arada bu kadar tesaduf olur. Kanamam var deyince hemen gel dedi kostuk gittik neyseki bir sorun yokmus dun cok yurudum sabahtan aksama kadar carsidaydim sicakti bide, doktor bu sana bi uyariydi kendini yormak yok bu sicakta disari cikma dedi. Bebegim bana tutunmus yavrum en son 4+6 dayken gormustum bugun 6+3 olduk ki ultrasonda 6+5 cikti benim yaramazim 2 gun onden gidiyormus :) ve supriz olarak o minicik kalbinin atimini da duyup gorduk 💕💕💕 o korkunun ustune o heycani yasayinca hungur hungur agladim resmen. Hala elim ayagim titriyor. Allah kimseyi evlat acisiyla sinamasin bugun omrumden 10 yil gitti resmen ...

çok geçmiş olsun canım sen takip et bakalım devam edecek mi kahve akıntının zararı yok demişti benim dr umda eğer devam ederse o zaman gidersin inş kesilir kuzum

kahverengi leke arada sirada bende de oluyor ama sürüntü seklinde hatta doktor muayenesinde bile geldi doktor bise olmaz dedi o yüzden icini ferah tut

Kizlar bi saat once tuvaletten cikarken peceteye kan geldi tam o sirada doktorum kan sonucumu degerlendirmek icin beni arada bu kadar tesaduf olur. Kanamam var deyince hemen gel dedi kostuk gittik neyseki bir sorun yokmus dun cok yurudum sabahtan aksama kadar carsidaydim sicakti bide, doktor bu sana bi uyariydi kendini yormak yok bu sicakta disari cikma dedi. Bebegim bana tutunmus yavrum en son 4+6 dayken gormustum bugun 6+3 olduk ki ultrasonda 6+5 cikti benim yaramazim 2 gun onden gidiyormus :) ve supriz olarak o minicik kalbinin atimini da duyup gorduk 💕💕💕 o korkunun ustune o heycani yasayinca hungur hungur agladim resmen. Hala elim ayagim titriyor. Allah kimseyi evlat acisiyla sinamasin bugun omrumden 10 yil gitti resmen ...

o minnak ilk korkusunu yaşatmış işte annesiiii :))) daha dur sen dolaplara saklanacak daha neler neler yavruuuuuu çok geçmiş olsun dikkat et kendine canım

Sat 18 05 2014
Beklenen dgum 22 02 2015
Yas 23
Kilo 60
Sehir İst
İlk bebek

Canim bnde artik sonra tutucam dr dinlemek lazim

kızlarimooo ben folik asit kullanmıyorum haliyle doğal alcam baktım nelerde var sizede yazim aklınızda bulunsun canlarımmm
dr um booll bolll bulgur ye demişti :)))
badem ay çekirdeği kabak ç portakal yeşil yaprklı sebseler marul brokoli ıspanak pancar mercimek
ve aklımda olmayan bi kaç gıda allahın izniyle tüketeceğim gerisi allah kerimmm :)))

o minnak ilk korkusunu yaşatmış işte annesiiii :))) daha dur sen dolaplara saklanacak daha neler neler yavruuuuuu çok geçmiş olsun dikkat et kendine canım

Evet yuregimi agzima getirdi sipacim, gayette keyfi yerindeydi icerde 2 haftada buyumus de onceki ultrason fotosunda kesenin surasindaki nokta bebegimiz diye fotoyu gozumuze sokuyorduk simdi masallah 8.35 mm olmus benim minik fasulyem oyyy annesi kurban olsun ona :) tesekur ederim canim daha da bir yere kimildamam hic gerek yok riske atmaya

Evet yuregimi agzima getirdi sipacim, gayette keyfi yerindeydi icerde 2 haftada buyumus de onceki ultrason fotosunda kesenin surasindaki nokta bebegimiz diye fotoyu gozumuze sokuyorduk simdi masallah 8.35 mm olmus benim minik fasulyem oyyy annesi kurban olsun ona :) tesekur ederim canim daha da bir yere kimildamam hic gerek yok riske atmaya

ohhh ohh maşallah diyelim bebişimize :nazar: evet annesi en azından ilk aylarda dikkat edelim yormayalım kendimizi allahım korusun bebişlerimizi inşşş

hhaha cok güldüm:KK9: aynen bizde fotoyu nereye koyacagimi sasiriyorum en son sürekli görebilecegim yere yapistirdim hep bakiyorum seviyorum konusuyorum gözlerim bile doluyorr minigim kucugum benim. Gönlümüzden kiz geciyor bakalim ilk cinsiyeti ogrenen kim olacak :KK34::KK34:

canım kullandığın markalara çok dikkat et iyice araştırdıktan sonra al bence. gerçi ikinci gebeliğin sen benden daha iyi bilirsin :) ben sebamedin ürünlerine güveniyorum gerçekten güneş koruyucu onu kullanıyorum zaten,şampuanıda çok iyi ama bana pahalı geliyor biraz.bebeğim için kullanabilirim ama kendime bir kutusu bir hafta anca gider olmaz yani.çatlak konusunda da ben çok talihsizim zaten ergenlik döneminde birden boy attığım için küçük küçük oluşmuştu. gebelikte de olur diye düşünüyorum çünkü annemde ve iki ablamda da var. şimdiden başlasam mı senin gibi 3 aydan sonra mı başlasam bilemedim

Evet dıkkat edıyorum güneş kremim helloicare , çatlak lierac .. Gözde vichy ilk ikisini doktorlar verdi ... Çatlaklar için her yere sürünün bel göğüs kalça popo bacak her yer rısk altında bol bol da su için .. Badem yağı veya zeytınyağıda olurmuş bitkisel ben lierac 100 mlden 3 kutu bıtırdım tüm hamileliğimde biraz pahalı 55 tl

Ayyy kac haftalikken hareket ediyolar... Maşallah Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin...

20 haftalarda baslar hareketler hemde korkutacak derecede olur ... İçimde ne var acaba dersin bi an :KK66:)

Evet dıkkat edıyorum güneş kremim helloicare , çatlak lierac .. Gözde vichy ilk ikisini doktorlar verdi ... Çatlaklar için her yere sürünün bel göğüs kalça popo bacak her yer rısk altında bol bol da su için .. Badem yağı veya zeytınyağıda olurmuş bitkisel ben lierac 100 mlden 3 kutu bıtırdım tüm hamileliğimde biraz pahalı 55 tl

canımcım benim iki gebeliğimdede maşallah hiç çatlağım olmadı bu kremleri başka topikteki arkadaşlarım kullandı maalesef çatır çatır çatlayanlar oldu eğer çatlayacaksa vücut önüne geçilmiyor kakao yağıda varmış kızlar ondan çok sözx ediyolardı tabi bunları badem yağı vs karıuştırıyolardınacizane tavsiyem öyle pahalı kremlere para vermeyin canım yinede siz bilirsiniz canım

hhaha cok güldüm:KK9: aynen bizde fotoyu nereye koyacagimi sasiriyorum en son sürekli görebilecegim yere yapistirdim hep bakiyorum seviyorum konusuyorum gözlerim bile doluyorr minigim kucugum benim. Gönlümüzden kiz geciyor bakalim ilk cinsiyeti ogrenen kim olacak :KK34::KK34:

Ben album almayi bekliyorum o yuzden sadece pc min arka planina koydum fotosunu :))) ultrason kagidini poset dosyaya koydum ben rengi zamanla atar diye korktum, plastik defter kaplama posetleriyle kaplayip albumune koyucam minigim sen de oyle yapabilirsin tatlim :)) insan fotosunu bile gozunden sakiniyorr yahu 😊 ben hep oglum olsun isterdim eskiden beri ismi bile hazir ama bana da prensesim olucakmis gibi geliyo ruyamda pembe yelekli bebegim oldunu gormustum gebeligimi ogrendigim gece :)) saglikli olsun da hiiic onemli degil :)

Hayırlı ugurlu olsun canım Rabbim hayırla kucağına almayi nasip etsin inşallah çok mutlu oldum adına :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X