2015 Şubat Anneleri

canım benimde çok mide bulantım var.
midem boş olduğu için kuru öğürtü oluyor
yataktan kalkıyorum öğürüyorum yemek görüyorum öğürüyorum duş alıyorum öğürüyorum
midem ağzıma çıktı resmen
hiçbirşey yiyemiyorum 3 gündür doymuyorum hep aç kalkıyorum yemekten
kraker ve leblebi yemekten bi hal oldum

birde saçım çok dökülüyor saçımı görünce bile öğürüyorum midem bulanıyor
haftaya sınavım var sınavı tamamlayamayıp bütün senemi çöpe atmaktan korkuyorum ...

merhaba canım inşallah güzel haberlerle gel tatlım. bu arada listede bilgilerin eksik. sat beklenen doğum tarihi yaş kilo kaçıncı bebek ve şhir yazar mısın

kızlar mıde buulantısı ıcın acıl doktoru drammamine dıye ılac verdı gebelerde kullanıyormus cok faydasını gordum bu aralar daha kendı doktoruma gıdemedım ıns bır zararı yoktur degılmı olsa vermezdı heralde ıcen varmı aranızda

Merhaba.. Bat tan iki gün sonra degerim 122 idi. Battan sonra 10.gün 5234 olmuş değer nasil. Bat 15 haziran idi. C.tesi gitmeyi düşünüyorum uygun mudur sizce kizlar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oğlumda hiçbir şey yiyemez durumdaydım ve dr um kesinlikle ilaç vermedi bana. şimdi durumum kötü değil daaha iç açıcı ve yine ilaç vermed :)

tabi ki cnm bence artık dr vakti gelmiş :)

ıbrahım saracoğlundan duydum, kök zencefili sıcak suda kaynatıp ,ılıtıp içmek mide bulantısına iyi geliyormus hamilelikde, deneyin istersenız..

sevozy seni hatırladım.2011 ekim annesiydin değil mi.hayırlı olsun 2.geliyor galiba.benim de kızım vardı .çok sık yazmazdım hatırlamayabilirsin.

merhaba canım inşallah güzel haberlerle gel tatlım. bu arada listede bilgilerin eksik. sat beklenen doğum tarihi yaş kilo kaçıncı bebek ve şhir yazar mısın

canım posta kutum dolmus yazdıklarını goremedımama tahmın ettım bılgılerımı verdım canım:)

sen kendini kötü olurum diye şartlandırma ama yine de sınıf görevlisine söylesen durumunu yanına poşet falan alsan bir durum olursa en azından koridora falan çıkarsın. çok kötü bir fikir ama benim de hayatım sınavlarla geçti o durumda bir de rahatsız olmak nasıl bir durum olur anlayabiliyorum.

sevozy seni hatırladım.2011 ekim annesiydin değil mi.hayırlı olsun 2.geliyor galiba.benim de kızım vardı .çok sık yazmazdım hatırlamayabilirsin.

:))) evet o benım..ama senı hatırlayamadım..kısmetse ıkıncımız yolda...senın o halde ıkıncı ekimden benı bildiğine göre :)))

oğlumda hiçbir şey yiyemez durumdaydım ve dr um kesinlikle ilaç vermedi bana. şimdi durumum kötü değil daaha iç açıcı ve yine ilaç vermed :)

gercektenmııı:S:s ama ılacı ıcmezsem acıllık oluyorum serum yıyorum 2 3 gundur bayagı fayda ettı bırseyler yer oldum. bırde doktora sordum sureklı zararı olmaz degılmı dıye gebe olanlara verıyoruz dedı. metpamıd zofran drammamine gıbı ılacları. ayy ınss bırsey olmaz yaa bebegımee onun ıcın ıcıyorum mıdeme bırseyler gırsın mıdem bulanmasın dıye tum gun bos durmasın dıye

:))) evet o benım..ama senı hatırlayamadım..kısmetse ıkıncımız yolda...senın o halde ıkıncı ekimden benı bildiğine göre :)))

yok 3.bu süpriz.riam vardı kaymış.sizinle olan 2.ydi.eşim gördü başladın mı yine ekim şubat annelerine diye takılıyor

ooo fenaymış seninki ben hiç serum yemedim acur cubur yerdim. oğlumda yediğim çekirdeğin haddi hesabı yok. merak etme cnm bi sorun olsa dr vermez zaten. bizim dr biraz ilaç sevmiyor vermeyi çok çok zor durumda kalmadıkça. sen serumluk olduğun içn vermiştir gönül rahatlığı ile iç bence.

kpss sınavı canım pek birşey yapacaklarını sanmıyorum
yiyecek sokmak da yasak
ama ben doktordan rapor alıp en azından kraker sokmak için izin isteyeceğim
yada en azından biraz tuz alacağım yanıma.
zaten sınav stresi olacak birde mide bulantısı olursa ilk yarım saat bile duramayabilirim biliyorum kendimi

ben onun için geç kaldım çnkü ikisi de buyudu uçları buyudu ve koyulaştı :)

güncelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…