2015 Şubat Anneleri

sen yine de üzülme. ben yıllardır sınav sınav diyerek çocuk yapmayı erteledim. sonra da sorun çıktı olmadı .34 yaşına geldim. şimdiki aklıma olmasa bir şeyi umursamazdım çocuk yapardım. işten güçten her şeyden önemli bence. ama ikisi bir arada olabiliyorsa daha güzel tabii. umarım iyi geçer sınavın.

inşallah cnm Rabbim gönlüne göre versin inşallahhhhh
amin canım cümlemizin

Arkadaşlar doktorunuzla görüştünüz mü? Oruç tutabilecekmisiniz?
ben bugün sordum dayanabileceksen tut dedi tutacağım inşallah

canım hayırla atlatırsın inşallah sınavını

Kızlar şimdi yemekten geldim ve feci başım dönüyo 😣 sadece ekşi ver yoğurt yadim böle olan varmı aranızda zor yaZıyorum nerdeyse

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar bu arada benim doktorum folik asite devam et dedi 3 ay kullanmamız gerekiyormuş.

Selam kizlar yeni annisler gelmisler hoş gelmisler kızlar uyku düzeni bozulan var mı hamilelikte dolayı benim çok fena uyuyamıyorum resmen ben şimdiden uykudan feda etmeye başladım heralde ömrümün sonuna kadar uykusuz kalacağım

ilk zmanlar bende de vardı şimdi uykuya düşkünüm hatta oğlanla yemek yedik şimdi uyuyacağız...

ben iş yerinde çok zorlanıyorum ama eve gelince uyuyamıyorum daha doğrusu tv başında falan uyuyamıyorum. ilk zamanlar gece de uyuyamıyodum şimdi alıştım sanırım çok nadir uyanıyorum ama erken kalkıyorum bide illa wc ye kalkıyorum..
ilk zmanlar bende de vardı şimdi uykuya düşkünüm hatta oğlanla yemek yedik şimdi uyuyacağız...
canım ev hanımımısın ne güzel

valla benimde bebeğimden önemli değil hiçbirşey
sınavıda takmıyorumda sınıfta rezil olup herkesin konsantrasyonunu bozmak var
zaten Allah nasip ederde memur olabilirsem ne ala ama yok kazanamazsam çocuğuma kendim bakmak istiyorum işten ayrılırım gerekirse 3 sene çalışmam kreşe gidene kadar.
hoş işe gireli 1 ay olmadan hamile olduğumu öğrendim daha iş yerine bilgi vermedim pazartesiden sonra söyleyeceğim belki maaşıma zam işime son verecekler ama olsun

canım hayırla atlatırsın inşallah sınavını

Allah razı olsun canım çok sağol.

[SUP][/SUP]

ama bebek annenin kan grubundansa zaten gerek yok bunuda hamileyken bilemeyecekler netten arastırdınız mı ?

arkadaş araştırmadı ama doktora beraber gitmiştik ben de yanındaydım doktor söylerken..20. haftada ve doğumdan sonra dedi iğne..

Canim bulanti icin ilac alsan yarin ve sinavda kullansan. Iyi geliyor mu diye onceden dene. Kpss stresli bi sinav ins sinav derdinden unutursn bulantini.ama tam tersine bulantin artabilir de bence gitmeden ilac kullan kac saatte etki ettigine gore

Ben oglumda hep uyudum. Simdi de oglumla bir oglen uykusu uyuyorum aksam da onla ayni saatte yatiyorum 21 aylik cocugun uykusu bana yetmiyor bile :))

Aynen ben de oglani uyuttum camasir asip uyucam

Son düzenleme:

Canım seninle belirtilerimiz aynı hep. Işyerinde uyku gözümden akıyor. Gece rahat uyuyorum ama erkenden sıkışmış bir halde uyanıyorum. Birde göğüs ağrısı ile hafif şişkinlik var hamile hissetmiyorum bide bugün ilk kontrol ama çok umutsuzum değişik :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim bulanti icin ilac alsan yarin ve sinavda kullansan. Iyi geliyor mu diye onceden dene. Kpss stresli bi sinav ins sinav derdinden unutursn bulantini.ama tam tersine bulantin artabilir de bence gitmeden ilac kullan kac saatte etki ettigine gore

pazartesi kontrole gideceğim zaten o zaman doktora söyleyip ilaç isteyeceğim canım

bende hissetmiyorum dediğin gibi aynı belirtilerimiz ama bi aksilik olsa mutlaka bi kanama bişey olur. o yüzden korkma canım benc ebiz şanslı kesimiz

bende hissetmiyorum dediğin gibi aynı belirtilerimiz ama bi aksilik olsa mutlaka bi kanama bişey olur. o yüzden korkma canım benc ebiz şanslı kesimiz

bende de ağrı,lekelenme,kanama gibi şeyler olmadığı için seviniyorum ama yine de tedirginliğimi atamıyorum..yarın sabah kalp atışı için gidicem 6+5 de..heyecandan nabzım yükseliyor vallahi :18:

Her mesajda hamile hissetmedigimiz yaziyor :) allaha emanetler valla. Bende hissetmiyorum elimi karnima.koyiyorum seni.ne zaman hissedecem diyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet ben geçen sefer 12 hafta bitene kadar kullanmıştım sonra bırak demişti. bırakınca nasıl sevinmiştim.ondan mı bılmıyorum ama progestan ya da folik asit biri şişlik yapıyor.

progestan yapıyordur cunku ben folık asıde hamıle kalmadan 3 ay once basladım. hıc sıslıgım olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…