şöyle ki kendi dr ma gittiğimde 6 haftalıktı bana 8 hafta olunca gel o zaman netleşmiş olur dedi kalbi, bugün mecburiyetten gittim 7 haftalıkken kalbini gördümyani git istersn çok hızlı büyüyyorlarmış meger :) sizlerde de akıntı yada kahve lekelenmeler oluyo mu bu arada
5+2 de oldu sadece az bir şey. akıntı çok var. bir de iç çamaşırım çok rahatsızlık vermeye başladı nedense çıkarıp atasım var :) belim kalınlaştı ondan galiba.
İnşallah canım valla saatın 4 olmasını sabırsızlıkla beklıyorum
şöyle ki kendi dr ma gittiğimde 6 haftalıktı bana 8 hafta olunca gel o zaman netleşmiş olur dedi kalbi, bugün mecburiyetten gittim 7 haftalıkken kalbini gördümyani git istersn çok hızlı büyüyyorlarmış meger :) sizlerde de akıntı yada kahve lekelenmeler oluyo mu bu arada
benim hamilelik öncesi akıntı problemim vardı bi dönem ve dr um bana ozon yağı önerdi kullandım faydasını da gördüm. acaba hamilelikte kullanılabilir mi sormadım haftaya gittiğime sorucam sende bi araştır istersen ,bitkisel bi çözümyüzümdeki lekelenmeler için de önerdi şimdiden cilt sorunları başladı da bende
Allah yavrucuguna uzun sağlıklı ömürler versin canım.. insan böyle şeyler okuyup duyunca kime guvenecegini şaşırıyor
maaşallah valla senın tosun ne ınerse mideye goturmus sana bıramamıs:)hamılelıkte alına kıloyla cocugun kılosunun gercektende alakası yok. cocuga yararlı seyler yemedıkten sonra boşa kılo alınıyor sadece.
Tecrübeli bir anne olarak kilo alma hakkınızı ilerideki aylara saklamamizi tavsiye ederim:) ilk hamileligimde 21 kilo aldım.son 8 kiloyu 8.ayda aldım.gebelik şekerim vardı.diyet uygulamama rağmen aldım 21 kiloyu...kızım Suan 20 aylık, ben hamile kalmadan önceki kilomdan daha zayıfım.55 kiloyum Suan. Göbek falan da kalmadı.ohhhh sevinirken ben, hoooop 2.bebis yolda. Gelsin kilolar, diyetler,kalori hesaplamalar....:)
Bundan ötürü ne kadar az kilo o kadar iyi...vermesi çok zor zira..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar sakın korkmayın ben 21 haziranda gittiğimde kalp atışı yoktu, bugün biraz kanamamdan dolayı gittim henüz 4 gün geçmesine rağmen kalbi atıyordu :) hemencik büyüyorlar şuan 7haftalık
kızlar bende hamılelıkten bı kac once ınsulın dırencı cıkmıstı vde pcos dedı dr ama ben hamılelık dusundugum ıcın ılacı kullanmadım erteledım tedavıyı kendımce oyuzden sımdı dıyorum ozele deılde unıversıte hastanesıne gıtsem dahamı ıyı olur dıye bılemedım ya_?
canım sen kaç haftalıksın?
benimde kalp atışı duyulmadı cuma tekrar gidicem.doktor daha küçük dedi ama insan korkuyor
canım sen kaç haftalıksın?
benimde kalp atışı duyulmadı cuma tekrar gidicem.doktor daha küçük dedi ama insan korkuyor
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah. Bende yarın gideceğim kontrole. Inşallah görebiliriz ilk kontrolüm olacak. Senin kaçıncı günündü bugün
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet canım cumartesi günü dr normal dedi zaten . bugün mecburiyetten gittim ama kalbini gördüm:) dinlemedim ama ilk zamanlar dinlemek zarar veriyomuş bebişe azcık daha büyüyünce sesini de dinlicem :)
9 kilo? Zaten yarısı bebis,Su falan:) ne kadar şansliymisin.
Arkadaşım 5 kilo aldı .4 kilosu bebisti :) ebru şallı gibiydi. Doğumdan sonra görünce çok şaşırmıştim :)
Zira ben 8 ay boyunca hamile kıyafetlerimi giydimsiskoydum yaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr" "Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır" hep bu duayı okuyorum ben,sizler de tüm boş zamanlarınızda elinizi karnınıza koyup okuyun bu duayı.. Rabbim bebişlerimize sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin inşallah