2015 Şubat Anneleri

nasıl bi mide bulantısı üşüttüğümüzde olurya öyle mi
bende daha tık yok

İlk hamileliğimde kuru bir bulantıydı. Aç kalınca bulanır ya. Sürekli midemden kötü bir koku geldiği hissine kapılırdım. Ve tansiyonum yükselir gibi uyuşurdum.
Bunda da bozuk birşey yemişim de midem rahatsızmış çıkaracakmışım gibi hissediyorum. İki gebeliğimde de kusmadım ama bunda kusmaya daha yakın hissediyorum.

kötüymüşş

nasıl bi mide bulantısı üşüttüğümüzde olurya öyle mi
bende daha tık yok

yok hayatım yaa bu mide bulantısı çok başka
üşütme bulantısından berbat
her kokuya hassasiyet oluyor sabun kokusundan bile nefret ediyorum
hatta eşimin en sevdiğim parfümü bile burnuma leş gibi kokuyor
kuru öğürtü yapıyor

Bende pek akıntı yok, ara ara oluyor su gibi...ama akıntılar normal diye biliyorum.

aman normal olsun zaten yaaa

Canım daha yenildi senin bulanmaz şimdi bak ben 7. Haftadayım yemek yiyemediğim için 2 kilo verdim dua et olmasın çok zor bak çekenler biliyo sabah yataktan kalkamaz işte çalışamaz olduk aman diyim dilini ısır bulanmasın :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benimde öle hatta bunun için gittim doktora normal dedi test bile yaptırdım mikrop mu diye ama bişey yok çok geliyo su gibi benimde psikolojik olarak bende wc ye koşuyorum ama normalmiş 😊

bir mercimek çorbasını içemiyorum ya üff bu iştahsızla bu çocuk nasıl büyüyecek zaten 2 kilo zayıfladım.

normal olmasına sevindim valla
birde mikrop derdiyle uğraşmayalım zaten

bir mercimek çorbasını içemiyorum ya üff bu iştahsızla bu çocuk nasıl büyüyecek zaten 2 kilo zayıfladım.

bende en çok kilo vermekten korkuyorum yaaa
iştahım şuan benimde yok
zaten mide bulantısı var bolca
1 dilim ekmek ve 1 yumurtayı zor yedim kahvaltıda
şimdide açım ama canım bişey istemiyor
Allahım iştahımızın açıldığı ve doymak bilmediğimiz günleri ne zaman göreceğiz acaba

normal olmasına sevindim valla
birde mikrop derdiyle uğraşmayalım zaten

Aynen ben bide kum döküyormuşum oda yeni çıktı 😊 günde 3 lt su içiyorum zaten miğdem bulanıyo bide su mahfediyo bide wc tam gaz işi bıraktırcak patronlar neredeyse

Meyve verdi doktor yemek yiyemiyosan meyve ye ben öle yapıyorum

zerhan burdan ben daha cok heyecan yaptım ınsallah saglıklı haberlerını alrıız..

amanınn herkesin derdi farklı biz çok yiyip kilo almaktan korkuyoruz siz vermekten korkuyorsunuz. benim de her şeyden midem bulanıyor ama yemek yemeyi çok sevdiğimden yememe engel olmuyor.
yiyemeyenlere hayret ediyorum. Ben de şimdi yemeğe gideceğim mesela yemekleri düşünüyorum canım bir şey istemiyor sonra gidiyorum ne var ne yoksa yiyorum hepsini.

aynen çok akıntım var. normal olduğunu öğrendim. Bir de saçlarım çok kuru sanki şampuansız deniz suyuyla yıkanmış gibi. Hormonel bir durum galiba.

Ben de güzel kokulardan iğreniyorum şu sıra. Hiç parfüm kullanamaz oldum. Kremler, oda parfümleri, tütsüler, deterjanlar...
Hepsi beni mahvediyor...

Aslında ben de kiloluyum. Kilo almaktan korkuyorum doğrusu. Kızımda diyet yaptım ama sonlara doğru diyet zorlaşıyor....Bulantılar 6-7 haftaya kesilir.
Ama şu an alınan kilo gereksiz kilo hakkaten. Ben 1 kilo almışım görünüyor ama kabızlığım var inşallah ondandır. Kilo hakkım sonralara kalsın istiyorum. Bulantım çok olduğu için kızımdaki gibi kolay diyet de yapamıyorum. O zaman listeme harfiyen uyardım ama şimdi listede sulu yemek var ama yiyemiyorum.... İçimi ne bastırıyorsa mecburen onu yiyorum o an...Bunlar da genelde kalorili ve besin değeri düşük gıdalar

aynen çok akıntım var. normal olduğunu öğrendim. Bir de saçlarım çok kuru sanki şampuansız deniz suyuyla yıkanmış gibi. Hormonel bir durum galiba.

Aaa evet o normal :)) Benim o kadar yağlıdır o kadar yağlıdır ki, sabah yıkayayım akşama leş olur kafam.
Ama hamileyken hiç ama hiç yağlanmazdı, süper olmuştu :)

Aaa evet o normal :)) Benim o kadar yağlıdır o kadar yağlıdır ki, sabah yıkayayım akşama leş olur kafam.
Ama hamileyken hiç ama hiç yağlanmazdı, süper olmuştu :)

benimde aşırı kuruydu, elektrik çarpmış gibi dolaşıyorum etrafta. :) Allahtan kapalıyım.

arkadaşım merhaba hayırlı olsun hamileliğin dün bende gördüm keseyi ve o küçücük beyaz noktayı ama daha kalp atımına başlamamıştı senin doktorun kalp atışı var dedimi sana yada embriyonun boyu kaçtı canım benim bebeğim daha kalp atımına başlamamıştı dün biraz korktumda merak ettiğim için soruyorum..

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah. Bende yarın gideceğim kontrole. Inşallah görebiliriz ilk kontrolüm olacak. Senin kaçıncı günündü bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…