2015 Şubat Anneleri

canım sen kaç haftalıksın?
benimde kalp atışı duyulmadı cuma tekrar gidicem.doktor daha küçük dedi ama insan korkuyor

Kizlar korkmayin ilk uc ay versenizde kilo onemli degil. Ben dort ay gece.gunduz kusa kusa bi hal olmustun kocamdan bile tiksinmistim. Koca dokuz ayda sadece sut, yumurta, meyve yedim istahsizlik o derece toplam 6 kilo aldim 4 kilo oglum 2 kilo ivir zivirlar iste.. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kiz benim eltide oyleydi hem kusar hem yerdi bak yemek yiyorya gidiyor wcye kusuyor gelip tekrar yiyor e haliyle 100 kilo da dogurdu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde kalp atışı duyulmadı cuma tekrar gidicem.doktor daha küçük dedi ama insan korkuyor

Kızlar sakın korkmayın ben 21 haziranda gittiğimde kalp atışı yoktu, bugün biraz kanamamdan dolayı gittim henüz 4 gün geçmesine rağmen kalbi atıyordu :) hemencik büyüyorlar şuan 7 haftalık

bende senın yerınde olsam oyle yapardım cnm. kucuck bıle bır umut varsa beklemek gerek olmazsada llah yenı kapılar acıcaktır sana ve eşine hıc merak etme

kızlar bende hamılelıkten bı kac once ınsulın dırencı cıkmıstı vde pcos dedı dr ama ben hamılelık dusundugum ıcın ılacı kullanmadım erteledım tedavıyı kendımce oyuzden sımdı dıyorum ozele deılde unıversıte hastanesıne gıtsem dahamı ıyı olur dıye bılemedım ya_?

zerhancım anlatmamakla iyi edersin.bence şuanda kalp atışı görülmemesi değil önceki doktorun 5+4te görmesi tuhaf. sakın üzme kendini herşey güzel olacak inşallah

bunları okudukca korkuyorum gercekten. siz sanslı olup hatadan donenlersınız. bıde dusunsene kımbılır kac kısı bu sekılde sebepsızce bebegını aldırdı. cok yazık gercekten..

Kızlar sakın korkmayın ben 21 haziranda gittiğimde kalp atışı yoktu, bugün biraz kanamamdan dolayı gittim henüz 4 gün geçmesine rağmen kalbi atıyordu :) hemencik büyüyorlar şuan 7 haftalık

benim de aynı oldu. benim de 7 haftalık olacak yarın 6+4 de duyuldu.

bence bir senelik emeğini riske atma dotorundan ilaç iste. sınavdan bir-iki gün önce başlaki bünyen alışsın. bebeğe zararlı bişey olsa zaten vermez doktorlar yine de içine sinmiyorsa sınav sonrasında kullanmazsın olur biter cimcime

Allah yavrucuguna uzun sağlıklı ömürler versin canım.. insan böyle şeyler okuyup duyunca kime guvenecegini şaşırıyor

bende pazartesi lekelenmem olduğu içn gittim doktora cuma tekrar gel dedi.ben şuan 6+2 yim umarım cumaya kadar büyür bebiş :)

6+3 de duyulmadı yani öyle mi. 6+2 de benimde duyulmadı normal o zaman. Bende bugün gideceğim kısmetse.

Çok geçmiş olsun canım iyi şeyler düşün bol bol dua et güzelce dinlen iyi bak kendine hersey güzel olacak inşallah

ya şu dr gitmeyi beklemek ne kadar sıkıntılı yabancı olduğumuz şeyler. ne olduğunu nasıl olduğunu çoğumuz bilmiyoruz tedirginlik ve korku içindeyiz ama mutluyuz.
rabbim hiçkimsenin kalbini bu yolda kırmasın hayırlı evlatlar versin inş. sıkıntısı olannlara en kısa zamanda şifa versin.
evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız inşşş
benimde 1 haftadan fazla var dr gitmeme 8. haftama denk geliyo ama dr hesabına görede 7. hafta inş güzel haberler alırım bende

maaşallah valla senın tosun ne ınerse mideye goturmus sana bıramamıs:) hamılelıkte alına kıloyla cocugun kılosunun gercektende alakası yok. cocuga yararlı seyler yemedıkten sonra boşa kılo alınıyor sadece.

6+3 de duyulmadı yani öyle mi. 6+2 de benimde duyulmadı normal o zaman. Bende bugün gideceğim kısmetse.

evet canım cumartesi günü dr normal dedi zaten . bugün mecburiyetten gittim ama kalbini gördüm:) dinlemedim ama ilk zamanlar dinlemek zarar veriyomuş bebişe azcık daha büyüyünce sesini de dinlicem :)

8+1 oldum bugün gitsem mi o zaman?

şöyle ki kendi dr ma gittiğimde 6 haftalıktı bana 8 hafta olunca gel o zaman netleşmiş olur dedi kalbi, bugün mecburiyetten gittim 7 haftalıkken kalbini gördüm yani git istersn çok hızlı büyüyyorlarmış meger :) sizlerde de akıntı yada kahve lekelenmeler oluyo mu bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…