Canım şimdi okudum, dualarımız seninle ama hiç kalbine kötü fikir getirme. Allahın izniyle olumlu olacak inşallah. Hayırlı haberini bekliyoruz.
Benim de kızımda ilk kanda gebelik yapıp hamile olduğumu öğrendiğimde ve muayene olduğumda nöbetçi dr. yumurtalığında bir nesne var tüm yumurtalığını sarmış hemen seni dopplere almamız lazım dedi. Düşünsenize "bütün yumurtalığı sarmış" deyince akla ne gelir!?! Gece yarısına kadar doppler aradık bulamadık müsait o gün. Karnım müthiş ağrıyordu, kese görünmedi. Üzüntüden uyuyakaldım, dedim yine düşük yapıyorum. Bir düşüğüm de vardı kızımdan önce. Düşükse de bu anı yaşamak istemiyorum dedim.
Ertesi sabah baktım kanamam yok dopplere girdik. Doppler sonucunda da "bozulmuş kese" çıktı. Düşük yapıyorsun kürtaj yapacağız dediler. Annemi çağırayım dedim eşime, kürtaj olcam ya.
Eşim de dedi ben başka doktora gitmeden kürtaja razı olmam. Başka doktora gittik. Bu bozulmuş kese değil, geç döllenme dedi. Hemen progestan başlattı, 10 gün sonra gel sen dedi. Gittiğimizde kese göründü. Kaç doktor, kaç radyolog peşpeşe hata yaptı, nerdeyse sapasağlam çocuğumu alacaklardı.