2015 Şubat Anneleri

bu arada bnm bi arkadasıma kalp atısları durdugu için bebegi almamız lazım demişti bi doktor hem de o an alalım demiş..ama arkadasım baska bi doktora gittiğinde kalp atısı duyuldu ve suan 2 yasında kızı var..iyi düşün bol dua et hersey guzel olur insallah
Ağzından bal damlıyor canım inşalah ,yarın gitmeyı dusunuyorum hava degısımı olsun dıye kayın valıdemın yazlıgana geldım burda bı dr.bulursam kontrol olcam

Evden,perdeden,halıdan,telefondan her şeyden midem bulanıyor ama yemek yememe engel değil.çok ilginç.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen hersey kokuyor her yer havasiz geliyor. Salcali sulu yemek disinda ne olsa yiyorum hep de kilo aldirici seyler..

5+4 gunluk hamileyken dr.keseyı,yolk kesesını ve bıde bonus tabırını kullanarak kalp tıtresımını görmustu bugun 6+4 gunlugum cocuk 6+1 gunluk gözüküyomus fakat kalp atısını göremedı cuma gunu gel eger göremezsek sonlandırcaz dedı sok oldum :KK43: Bu durumu yasayan veye arkadası yasayan varmı? Cok kotuyum:KK43::KK43::KK43:

üzme kendini diyeceğim ama insanın elinde değil biliyorum bende yaşadım aynısını.6 haftalıkken duyduk kalp atışlarını,1 hafta sonra gitttiğimizde hiç gelişmemiş ve kalp atışıda durmuştu.başka bir dr a daha gittik malesef iyi sonuçlar alamadık ve kürtaj oldum :KK43: ama çok şükürki aradan iki ay geçmeden hamile olduğumu öğrendim ve çok tatlı 2 buçuk yaşında bir kızım oldu rabbim ona sağlık versin.sende üzme kendini rabbim en hayırlısını nasip eder inşallah.

Beeeennn!! Şu an yatıyorum ödüm patlıyo ve ben daha 5 haftanın içindeyim:KK43:( ben de şimdi size yazacaktım arayayım mı doktorumu? Yatınca geçiyor gerçi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım eşim doktorumu aramıştı çok normal demiş. Bende size yazayım dedim bide. O zaman ayakları kaldırıp yatalım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar benm yine lekelenmwm oldu ya :KK43: progestanda içiyorum halbuki bu saattede hastaneler kapalıdır napıcam ben şimdi

Kızlar benm yine lekelenmwm oldu ya :KK43: progestanda içiyorum halbuki bu saattede hastaneler kapalıdır napıcam ben şimdi

Nerde yaşıyorsun? Kadın doğum bölümlerinde nöbetçi bir dr var dır mutlaka. Saat daha geç olmadan git bence

Nerde yaşıyorsun? Kadın doğum bölümlerinde nöbetçi bir dr var dır mutlaka. Saat daha geç olmadan git bence

Ankardayım eşim dışarıda onun gelmesini bekliyoeum gitsek iyi olacak galiba

Canım eşim doktorumu aramıştı çok normal demiş. Bende size yazayım dedim bide. O zaman ayakları kaldırıp yatalım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Benim doktorum da arkadaşımız ulaşmam kolay oldu. Benimki de normal ama garanti olsun diye progestan tablet başla dedi.Eşim almaya gitti şimdi...

Beeeennn!! Şu an yatıyorum ödüm patlıyo ve ben daha 5 haftanın içindeyim:KK43:( ben de şimdi size yazacaktım arayayım mı doktorumu? Yatınca geçiyor gerçi

Canım panik yapma, normalmiş bu tür ağrılar. Özellikle gün içinde yorulunca, oturduğun yerden aniden kalkınca vs. artabiliyor ağrılar, ağrın olduğu an yatıp dinlenmene bak ve çok yavaş hareket et herzaman. Gaz da sıkıştırıyor bazen ağrı yapıyor, korkulacak bişey yok aşırı şiddetli olmadığı sürece :)

Canım panik yapma, normalmiş bu tür ağrılar. Özellikle gün içinde yorulunca, oturduğun yerden aniden kalkınca vs. artabiliyor ağrılar, ağrın olduğu an yatıp dinlenmene bak ve çok yavaş hareket et herzaman. Gaz da sıkıştırıyor bazen ağrı yapıyor, korkulacak bişey yok aşırı şiddetli olmadığı sürece :)

Allah razı olsun canım doktorum da aynısını söyledi sabah akşam progestan başladık inşallah bir daha olmaz bende hop oturup hop kalkmam :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar sakın başka doktor görmeden moralinizi bozmayın ve sonlandırmayın. Dün bi arkadaşım anlattı. Ablasının da kalp atımı görülmemiş tam Bayram öncesiymiş doktor Bayram geçsin hemen alalım demiş. Bayramda misafir geliyor doktor tavsiye ediyor. Bir gidiyorlar bebeğin kalbi atıyor. Meğer farklı farklı cihazlar varmış. Bazı modeller çok hassas olmuyormuş zayıf kalp atımlarını algılamıyormuş. Şu an maşallah sağlıklı bir oğlu var. Çok erken dönemdeyiz daha herkesin aynı zamanda görülecek diye de bişey yok moralinizi bozmayın sakın

Canım bu anlattığının aynısı benim bir öğretmen arkadaşımın basına geldi. 2 gün sonraya randevu vermiş doktor kürtaj için. Arkadas bikaç gün daha bekleyelim diye ısrar etmiş ama zehirler diye doktor reddetmiş. Biz ikna ettik bide başka doktora baktır şansını dene diye. Bizim tosunda sapasaglam. İIle böyle olacak diye bişey yok ama ihtiyatlı olmak lazım. Olabiliyor böyle hatalar, hasta çok doktor az olunca, gözden kaçabiliyor.

üzme kendini diyeceğim ama insanın elinde değil biliyorum bende yaşadım aynısını.6 haftalıkken duyduk kalp atışlarını,1 hafta sonra gitttiğimizde hiç gelişmemiş ve kalp atışıda durmuştu.başka bir dr a daha gittik malesef iyi sonuçlar alamadık ve kürtaj oldum :KK43: ama çok şükürki aradan iki ay geçmeden hamile olduğumu öğrendim ve çok tatlı 2 buçuk yaşında bir kızım oldu rabbim ona sağlık versin.sende üzme kendini rabbim en hayırlısını nasip eder inşallah.
Dogru dıyosun canım inşalah en hayırlısı olur senı bılmıyorum ama ben 2 senedır tedavı oluyordum bu bebek ıcınde tam 7 ay tedavı oldum ve ılkkez gebe kalabıldım 35 yasındayım bırdaha aynı tedavıye gırmek,ıgnelerı,ılacları kullanmak yumurta toplatmak transfer falan dusunmek ıstemıyorum:KK50:

Arkadaşlar aramızda Adana'dan hamile adayı varmı? Doktor vs danışmak için soruyorum

İyi haberler alırsın inşallah için rahat eder..

nöbetci doktora görün canım için rahatlar en azından

Taksiyle git acile eşin oraya gelir

Kızlar zeka tahir diye bir hstane varmış orann aciline gittik alttan önce ellle baktı kanama yok sonra karnımdan ultrasonla baktı bebeğin kalbi atıyo gelişimi Sata uygun dedi ilaç alıyorum progestan dedim ilaç yazmadı öğretmen olduğumu çalştığımı döyledim rapor yazdı ama yine de düşük olma ihtimalide var dedi sevnmelmym üzülmeli mi anlamadım

Son düzenleme:
Dogru dıyosun canım inşalah en hayırlısı olur senı bılmıyorum ama ben 2 senedır tedavı oluyordum bu bebek ıcınde tam 7 ay tedavı oldum ve ılkkez gebe kalabıldım 35 yasındayım bırdaha aynı tedavıye gırmek,ıgnelerı,ılacları kullanmak yumurta toplatmak transfer falan dusunmek ıstemıyorum:KK50:

Öncelikle yasın genç ... Bu bebek için hemen ümidini kesme ..bi dahaki muayene de sonuca göre düşünelim ... Ha olumsuz olursa da emin ol bi hayır vardır bundada ... Herseyin bir sebebi vardır canım umarım sonuçlar istediğin gibi olur

Öncelikle yasın genç ... Bu bebek için hemen ümidini kesme ..bi dahaki muayene de sonuca göre düşünelim ... Ha olumsuz olursa da emin ol bi hayır vardır bundada ... Herseyin bir sebebi vardır canım umarım sonuçlar istediğin gibi olur

inşallah canım dayanamadım baska bı dr yarın 16:00 a randevu aldım bende oyle dusunuyorum olumsuz olursa saglıksız cocuktur dıye ALLAH ımın bı bıldıgı vardır dıyorum ama bı an gelıyor yıne gozlerım doluyor :KK43:

Ankaradaki hamileler hangi hastaneye gidysnz benmkiler ikiz zğbeyde hanıma gidyrm ve çok memnunum en fazla yarımsaat beklyrm ve otracak yerler var ğç doktorunu gördüm üçüde beni dinledi tavsiyelerde bulundu çok iyi davrandılar normalde orası hakkında pek iyi seyler duymamıştımama evim çok yakınoraya hidicem galiba heo

X