Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar hani hamileler için nar ve nar suyu pek iyi değiliya söktürücü olduğu için bu nar ekşisini çok seviyorum ben hani az da olsa ekşi kattığı için acaba o da aynı etkiyi gösterirmi ki aklıma düştü şimdi??
Kızlar hani hamileler için nar ve nar suyu pek iyi değiliya söktürücü olduğu için bu nar ekşisini çok seviyorum ben hani az da olsa ekşi kattığı için acaba o da aynı etkiyi gösterirmi ki aklıma düştü şimdi??
aklına bu ihtimal geldiyse yeme derim. allah muhafaza bişey olsa ona yorarsın çünkü.
Ben nar suyu içerdim portakal suyuna karıştırıp sonradan öğrendim iyi olmadığını. Ama bi zararını da görmedim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar sakın başka doktor görmeden moralinizi bozmayın ve sonlandırmayın. Dün bi arkadaşım anlattı. Ablasının da kalp atımı görülmemiş tam Bayram öncesiymiş doktor Bayram geçsin hemen alalım demiş. Bayramda misafir geliyor doktor tavsiye ediyor. Bir gidiyorlar bebeğin kalbi atıyor. Meğer farklı farklı cihazlar varmış. Bazı modeller çok hassas olmuyormuş zayıf kalp atımlarını algılamıyormuş. Şu an maşallah sağlıklı bir oğlu var. Çok erken dönemdeyiz daha herkesin aynı zamanda görülecek diye de bişey yok moralinizi bozmayın sakın
bence de öyle sabırla beklemek gerek. zaten allah korusun şüpheler doğru ise vücut atmaya çalışacak ve başka belirtiler gösterecektir.
Benim de 8.haftaya kadar beklemekti niyetim ama kan pihtilasmasi var ilaca baslamam lazim diye gittim. Erken donemde dusuk cok normal bisey dusecekse ilac kullan yat yine dusuyor. Dusmeyecekse dusmuyor. Sagliksiz dollenmeyse dussun zaten allah korusun sagliksiz olmasin. Insan cok duygusal oluyor yasamayan anlmaz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende herhangi bir eksiklik yoksa dr tavsiye etmediyse vitamin kullanımını gereksiz görüyorum. sadece kronik demir eksikliği olduğundan demir alıyorum bide folik. folik asit ile ilgili böyle bişey duymamıştım ama şaşırdım şimdi.. araştırmak gerek..
Ben emin değilim sadece öyle bişeyler duydum ama nerden nasıl hatırlamıyorum ilk bebeğimde çok içememiştim mide yanmasından ... Sevindiğimi bılıyorum
senin özel bir durumun varmış canım ihmale gelmez gitmekle çok iyi etmişsin.. inşallah hep birlikte mutlu sonu görürüz..
Amin kış bebegi olcaklar nasil olcak gorelim hepimiz saglikla ins
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar ben de bgn gittim kontrolume hersey yolunda cok sükür :)) çarpıntılarımı da sordum demir degerlerin çok düşük degıl bebiştendir dedi :)) folidoce folik asit hapı kullanıyordum onu bırak previt positive baslayalım dedi onun içinde folik asite ilaveten demir çinko selenyum kalsiyum a b c vitaminleri de var dedi :)) bidahaki randevu 2 li tarama için 1 ay sonraya :)))
Hayırlı olsun cnm sevindim bir şey sorcam telden giriyorum takvimin varsada şu an göremiyorum ne kadar oldu bebişin merak ettim
tesekkür ederim canım 8+3 günlük bebişim