2015 Şubat Anneleri

Biz ve bebişlerimiz sağlıklı olalım da temizlik vallahi umrumda değil. Arada kadın çağırır hallederiz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cok dogru soyluyosun. en onemlı sey saglık suan. dıger seyler fasa fiso ama ınsan yınede eve gıdınce temız bır yer ıstıyor. bakalım cagırıcaz yardımcı bırılerını artık.

biz birde ramazandan sonra badana falan yapıcaz nasıl olucak hiç bilmiyorum :26: ben yapmayayyım desemde olmuyor evin altı üstüne kalkıcak yerleştirmesi falan ozamn da zaten kızkardeşimin elinden öpücek tabi :KK9: ama yinede gözümde büyüyor.e birde kzıım var ufak oda ayak altında epey bi zor olcak.iptal de etmek istemiyorum kaç senedir boyanmadı ev .seneye dogumada hazır olur hem inşallah.

cok dogru soyluyosun. en onemlı sey saglık suan. dıger seyler fasa fiso ama ınsan yınede eve gıdınce temız bır yer ıstıyor. bakalım cagırıcaz yardımcı bırılerını artık.

çağır tabii canım sağlık olsun diyoruz boşveriyoruz işleri ama yapamadığımız herşey de aklımızın bir köşesinde duruyor bize stres olarak geri dönüyor. az bir süre de değil önümüzde uzun bir yol var inşallah.. yardım al rahat et:KK1:

gunaydınz kızlarr randevumuz yarın sabaha ertelendı hoca acıl bı operasyona gırcekmıs bugun neyse gec olsun guc olmasın ınsallah...kasık agrısı bendede var ozellıkle sol kasık cok agrıo kızımdada hep sag tarafımda vardı agrı hayırlısı... temızlık ısıne gelınce ben haldır haldır yapııorum valla kızımda doguma gıtmeden bır hafta once cıkıp camlarımı sılmıstım :)
sımdı okadar abartmıcam sonucta bır evladım var ama yınede kendımı cok narine baglamadım. ıyı oldugum surece yaparım esımde yardım etmeye basladı bıde kadın alalım kose bucak dıyorum esım ben hallederım sen kafana takma dıyo saolsun. cumayada yatılı mısafırlerım gelcek bakalım nasıl olcak

ah ya ne guzel ınsanın bı kız kardesının olması. keske benımde olsaydı ınsan hıc cekınmeden cagırırdı valla :) ben daha hıc yardımcı cagırmadım eve ama bu gıdısle cagırmadan olmayacak. eşim eskıden hıc bırseye elını surmezdı ama bu hamişlik olayından sonra allah razı olsun oda cok yardım edıyor ama gunluk rutin işleri yapabılıyor ancak. ama evın soyle dip koşe temizlenmesı ondan cıkmaz :)

gerçekten kızkardeşimden allah razı olsun kaç senedir nezamn gel desem geldi.seneye falan evlenicek kısmetse dedim sen evlenmeden ikinci yeğeninlede ilgileniver biraz :KK9: çok şükür allah ailemi başımdan eksik etmesin herzamn yanımda oldular.uzak da olsalar yettiler.

benimde ev aynen öyle eşim bi ara yapmaya çalıştı aman istemem bi makina boşalttı herşeyi kafasına göre yerleştirdi küçk tavanın üstüne büyük tava falan ben gelemem öyle dedim çekil. yavaş yavaş bulaşık yıkıyorum sadece mak diziyorum çamaşırları falan asıyo sağolsun. ama temizlikçi almam gerekicek aynı ev çok fenaaa :KK50:

anladıgım kadarıyla hepımızde aynı sorun varmıs. napalım basa gelen cekılır kızlar. :) cagırıcaz temızlıkcılerı arada bır

biz birde ramazandan sonra badana falan yapıcaz nasıl olucak hiç bilmiyorum :26: ben yapmayayyım desemde olmuyor evin altı üstüne kalkıcak yerleştirmesi falan ozamn da zaten kızkardeşimin elinden öpücek tabi :KK9: ama yinede gözümde büyüyor.e birde kzıım var ufak oda ayak altında epey bi zor olcak.iptal de etmek istemiyorum kaç senedir boyanmadı ev .seneye dogumada hazır olur hem inşallah.

aynı durumdaymışız. planladığım boya ve tadilatlar var birde 4 yaşında kızım. çok zor geliyor ama allah nasip ederse seneye kızların yanında birer tane ufak bebek olacak onun için bu sene halletsek daha rahat ederiz gibi

gerçekten kızkardeşimden allah razı olsun kaç senedir nezamn gel desem geldi.seneye falan evlenicek kısmetse dedim sen evlenmeden ikinci yeğeninlede ilgileniver biraz :KK9: çok şükür allah ailemi başımdan eksik etmesin herzamn yanımda oldular.uzak da olsalar yettiler.

masallah kardesıne canım kızm kardesım olmasını bende cok ısterdım annemde yok ben kucukken rahmetlı oldu saolsun ılk doggumumda babmın esı kaldı yanımda allah ondan razı olsun... sımdıkınde nolcak bılmem yıne o gelır herhal? kızım var bı kız daha olsa dıyorm kızımın bacısı olsa bırbırlerıne dost olsalar allah hayırlısını versın tabıkı ama bakalım kısmet..

çağır tabii canım sağlık olsun diyoruz boşveriyoruz işleri ama yapamadığımız herşey de aklımızın bir köşesinde duruyor bize stres olarak geri dönüyor. az bir süre de değil önümüzde uzun bir yol var inşallah.. yardım al rahat et:KK1:

evet ya gercekten stres yapıyorum aklıma gelınce :)

Günaydın kızlar...

Hafif bulantılı bir gün dilerim (hiç olmayınca da insan tedirgin oluyor bir şey mi oluyor diye) :)

Bugün büyük gün benim için, doktorum nöbetçiymiş bu akşam iş çıkışı bebeğimi görmeye gideceğim inşallah.

canım kardesının son yardımları sonra senın sıran gelıcek :)

aynı durumdaymışız. planladığım boya ve tadilatlar var birde 4 yaşında kızım. çok zor geliyor ama allah nasip ederse seneye kızların yanında birer tane ufak bebek olacak onun için bu sene halletsek daha rahat ederiz gibi

canım benımde 4 yasında kızım var hafta sonuda tadılata baslıcaktık boya badana ve ufak bıkac tadılat ısı mısafırler cıkınca kaldı ama halletmek lazım ıkı cocoukla daha zor olur

canım kardesının son yardımları sonra senın sıran gelıcek :)

evet öyle sanırım.o zaten şimdiden pazarlık yapıyor abla bak sende bana geliceksin yardıma diye :KK9: tamam tamam diyorum da iki çocukla benim ona nekadar yardımım dokunur orası tartışılır :KK49: :KK49: :KK52:

aynen seneye kalırsa imkansız kesinlikle yapamayız.şimdeden yavaş yavaş halledelim bitsin rahat ederiz sonrada inşallah.

masallah kardesıne canım kızm kardesım olmasını bende cok ısterdım annemde yok ben kucukken rahmetlı oldu saolsun ılk doggumumda babmın esı kaldı yanımda allah ondan razı olsun... sımdıkınde nolcak bılmem yıne o gelır herhal? kızım var bı kız daha olsa dıyorm kızımın bacısı olsa bırbırlerıne dost olsalar allah hayırlısını versın tabıkı ama bakalım kısmet..

başın saolsun canım.evet kardeş lazım bizim çocuklarada inşallah.tek çocuk yapıp anneler genelde kendilerinin rahatını düşünüyor ama çocuklarının da ilerde en yakın dostu kardeşleri olacak bunları hiç düşünmüyorlar :KK4:

anladıgım kadarıyla hepımızde aynı sorun varmıs. napalım basa gelen cekılır kızlar. :) cagırıcaz temızlıkcılerı arada bır
aynen öyle canım.. ben bide sigara içiyodum onu bıraktım onun parasıyla çağırırım :KK9:

Günaydın kızlar...

Hafif bulantılı bir gün dilerim (hiç olmayınca da insan tedirgin oluyor bir şey mi oluyor diye) :)

Bugün büyük gün benim için, doktorum nöbetçiymiş bu akşam iş çıkışı bebeğimi görmeye gideceğim inşallah.

hadi bakalım darısı başıma inş ama daha 1 hafta var benim gitmeme :KK50:

Kızlar günaydın
Cumartesi kontrolüm var bebeğimi görmek için sabırsıLanıyorum acaba diyorum eve bi ultrason mu alsam 😃 çok merak ediyorum her sabah görmek istiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet öyle sanırım.o zaten şimdiden pazarlık yapıyor abla bak sende bana geliceksin yardıma diye :KK9: tamam tamam diyorum da iki çocukla benim ona nekadar yardımım dokunur orası tartışılır :KK49: :KK49: :KK52:

canım bende ablama çok gittim oda uzaktaydı iki çocuk var onda da bekarken gitmek çok kolay. ama ablam şimdi ha deyince gelemez maalesef. siz şanslydınız bu konuda ama biz siizin kadar değiliz anca doğuma gelir ablam :KK1:

başın saolsun canım.evet kardeş lazım bizim çocuklarada inşallah.tek çocuk yapıp anneler genelde kendilerinin rahatını düşünüyor ama çocuklarının da ilerde en yakın dostu kardeşleri olacak bunları hiç düşünmüyorlar :KK4:

dostlar saolsun canım takdırı ılahı ama hele boyle zamanlarımda dusunmeden edemıyorum :KK43:
evet kardes cok onemlı bencede ben bukadar bekleme taraftarıda deıldım ama ıste ıs guc boyle oldu nasıp kısmet..

X