2015 Şubat Anneleri

Hadi bakalım maşallah haftaya salı bizde 8+4 olucaz ve doktora gidicez inş amanında amanın şimdi benimdemi minişim büyüycek kocaman mı olucak akıllı bıdıklar :)

ay evet ya 1 ay sonra geldiğinde kolları bacakları oynucak falan dedi doktor çok heycanlandım :))) çikolata falan ye gelirken hareketli olsun bebiş dedi :))

ay evet ya 1 ay sonra geldiğinde kolları bacakları oynucak falan dedi doktor çok heycanlandım :))) çikolata falan ye gelirken hareketli olsun bebiş dedi :))

Rabbim herkese busuyguları yaşatsın bizlerinkinide tamamına erdirsin inşallah güZel duygular bunlar insanın içi daha şimdiden kıpır kıpır oluyor doğunca düşünemiyorum. Burdaki annişlerin hepiciğine ve bebişlerimize sağlık sıhhat versin rabbim

Kızlar benim 2 gündür kasıklarıma ağrı giriyor. Çok uzun süreli ya da dayanılamayacak gibi değil ama korkuyorum. Normal mi aranızda yaşayan var mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evden,perdeden,halıdan,telefondan her şeyden midem bulanıyor ama yemek yememe engel değil.çok ilginç.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar benim 2 gündür kasıklarıma ağrı giriyor. Çok uzun süreli ya da dayanılamayacak gibi değil ama korkuyorum. Normal mi aranızda yaşayan var mı

endişelenme ilk haftalarda normal bende de oluyor önceki hamileliğimde de vardı. Adet sancılarına benziyor. Zamanla geçecek inşallah..

endişelenme ilk haftalarda normal bende de oluyor önceki hamileliğimde de vardı. Adet sancılarına benziyor. Zamanla geçecek inşallah..

Vallahi içimi rahatlattın Allah razı olsun. 2 gündür daha yoğun hissedince korktum

Rabbim herkese busuyguları yaşatsın bizlerinkinide tamamına erdirsin inşallah güZel duygular bunlar insanın içi daha şimdiden kıpır kıpır oluyor doğunca düşünemiyorum. Burdaki annişlerin hepiciğine ve bebişlerimize sağlık sıhhat versin rabbim

insallah canım amiiinnnnn

Kızımda yaşadığımı hatırlıyorum küçücük bi noktayken bir sonraki muayenede kıpır kıpır minik bi insana dönüşmüştü.. eşimle birkaç gün şokta gibi hep ondan bahsetmiştik.. çok keyifli bişey.. bir an önce gelse o günlerimiz😊

Evden,perdeden,halıdan,telefondan her şeyden midem bulanıyor ama yemek yememe engel değil.çok ilginç.

Bende yanımdan geçen adamların kokularını almaya başladım. Bide spor ayakkabının tabanındaki plastik kokusunu :) ama iştahım çok açık

başka bir dr görün canım her dr olaylara aynı bakmıyo benim eltim hamileyken 10 dr değiştirmşti en sonunda güvendiğini buldu ama. ümitsizliğe kapılmadan önce alternatifleri düşün ve moralini şimdi bozma tamammı...
Sagol canım nedense dr.cok fazla kızamıyorum:26: bakalım hayırlısıyla su 3 gun bı gecsın

Üff evet Her şeyin kokusu 5 kat fazla geliyor.

Kızımda yaşadığımı hatırlıyorum küçücük bi noktayken bir sonraki muayenede kıpır kıpır minik bi insana dönüşmüştü.. eşimle birkaç gün şokta gibi hep ondan bahsetmiştik.. çok keyifli bişey.. bir an önce gelse o günlerimiz😊

cok guzel duygular cidden ya allaha şükürler olsun bu duyguları yasattıgı için isteyen herkese de nasip etsin insallah..eşimin ultrason goruntusune bakarkenki gülümsemesi agzının kulaklarına varması gözümün önünden gitmiyor :)))

Aminnn canım pozitif düşünmeye calısıyorum cevremde negatıf dusunenlerden uzak duruyorum:KK16:

bu arada bnm bi arkadasıma kalp atısları durdugu için bebegi almamız lazım demişti bi doktor hem de o an alalım demiş..ama arkadasım baska bi doktora gittiğinde kalp atısı duyuldu ve suan 2 yasında kızı var..iyi düşün bol dua et hersey guzel olur insallah

bu titreşim olayı ne ki bu benim 2. hamileliğim ama ilk defa duyuyorum? sanki önceden atıyodu da şimdi durmuş gibi anlatmış sana ama bence 5. hafta çok erken böyle bişey için.. bence bekleyebildiğin kadar bekle ve mutlaka farklı bir dr dan da görüş al. müdahale için acele etmeye gerek yok diye düşünüyorum. zaten allah korusun dediği gibi bir sorun varsa başka belirtiler de olur.
Canım benım 5+4 gunlukken kanamam oldu o gun dr gıtıgımde kese ve bebege bakarken 2 tane noktanın kıprastıgını gösterdı bak dedı kalbın sesını normalde 6 ıle 8 hafta duyarız ama bebısın sana süpriz yaptı dedı bunun akabınde bu gun bu olayla karsılastım

canım hemen baska doktora gıt. hemen sonlandrma tek doktorun dedıgıyle .ve bol bol dua et. bekı daha kalbı atmaya baslamamasıtır. dr titresim dedıgı sylerı yanlıs anlamıstır
İnşalah canım öyledir böyle olduguna ınanmak ıstıyorum ve hep dua edıyorum

aaaa 6+2 de gittim kalp sesi için daha çok küçük dedi ultrasondan baktı gönderdi o zamandan bu zamana daha gitmedim bugün 8 oldum. bu hafta gitmeyi düşünüyorum. Bence doktor çok acele etmiş bunları söylemekle.
Evet canım inşalah öyledir dr.dusunduren bence 5+4 gunluken gormesı oldu

vajinadan mı bakıldı? yoksa o kadar erken kalp sesi biraz zor olur.
Önce karnımdan baktı keseyı ve bebegı gordu ama kalbını göremedı,sonra vajıdan baktı yıne goremedı ama dedıgım gıbı 5+4 gunluken gormustu yanı bana oyle dedı ve 2 noktayı gosterdı benımde ılk gebelıgım ne dedıyse ınandım:KK50:

Beeeennn!! Şu an yatıyorum ödüm patlıyo ve ben daha 5 haftanın içindeyim:KK43:( ben de şimdi size yazacaktım arayayım mı doktorumu? Yatınca geçiyor gerçi

Bizim içinde yaz bebişinden sonra değişiklik olacak. hayırlısıyla o günleri görelim de.. her mevsim bahar olur😊 sizin beklenen tarih ne? Bizim şubat sonu ama sezeryan olacağından daha erken olur sanıyorum

Sata gore 7 subat ama gec dollenme olabilir bir hafta kadar. Normal dogumdu ilki tam gununu doldurmustu. Oglum eylulde dogmustu yaz bebegi sayilmaz ama dogumu kışın ortasinda yapcaz :)

X