2015 Şubat Anneleri

zehran1979 emin ol seni çok iyi anlıyorum. Ama şuanda belki de sesini duymak için erken bir vakittir. Yani bir sürü olumlu şey varken kendini olumsuza adapte edip strese girmektense, umut ve dua etmek daha iyi, kendini kastıkca belkide inceden inceden atmaya başlayan minik kalbini yoracaksın bebişinin hiç bir şeyin garantisi yok ki garanti durmuş bişi olmuş olsa cumaya kadar bekleyelim dermiydi. 5+4 de titreşimini görmüşsün tamam kalp titreşimini gördüm diyorsun belkide daha kalbi atmaya başlamamıştı ve etrafındaki kan dolaşımının titreşimiydi. Mümkün olduğunca ferah olmaya çalış.

5+4 gunluk hamileyken dr.keseyı,yolk kesesını ve bıde bonus tabırını kullanarak kalp tıtresımını görmustu bugun 6+4 gunlugum cocuk 6+1 gunluk gözüküyomus fakat kalp atısını göremedı cuma gunu gel eger göremezsek sonlandırcaz dedı sok oldum :KK43: Bu durumu yasayan veye arkadası yasayan varmı? Cok kotuyum:KK43::KK43::KK43:

çok dua et
dua kaderi değiştirir :KK43:
inşşallah rahmin can verir olmazı oldurur
iyi haberler alırsın kalbini ferah tut canım benım

Merhaba aekadaslar, az önce doktordan geldim. Acibadem hastanesine gidiyorum. Yukarida okudum kalp atisibi duyamayan bir arkadasim vardi. Bende az önce ayni şeyi yasadim ve sadece kese göründü. Doktorun daha sonra vajinadan vakti ve bu defa kendisini de kalp atisinibda duyduk. Lütfen iyi bir doktora git ve vajinal yolla bakilmadiysa pek güvenme. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Bu arada normal hayatına devam et diyorlar. Uykusuzluğun hat safhada olduğunu söylediğinde hamilelikte 24 saat yatsan uyursun diyor doktorum. Yani normal hayatiniza tamamiyle devam edin, direnin diyor :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar merhaba 5+5 haftalık hamileyim doktora gttim bugün kese boyutu çok iyi içinde emriyoyuda gördü karından bakınca..hadi alttan bakalım belki duyabiliriz kalp atımını dedi..vajinal baktı embriyo göründü kesede ama kalp atımı yok şuan yani öylece duruyor..doktor cuma günü tekrar bakalım dedi erken olabilir..geç döllenme olmuş olabilir dedi.böyle embriyoyu görüpte kalp atımını sonra gören varmı acaba aranızda??

Genelde süreç o şekilde oluyor :) no panik normal herşey:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet gözumun ıcıne baka baka cuma ac gel herseye hazırlıklı ol dedı ya:KK43:

ama 5+4 ken kalp tıtresımı göruldu sonra gozukmedı

evet cok azda olsa bı umut var dedı ama hıc beklemıyordum canım ınan suan basım catlıyor:KK50:

bu titreşim olayı ne ki bu benim 2. hamileliğim ama ilk defa duyuyorum? sanki önceden atıyodu da şimdi durmuş gibi anlatmış sana ama bence 5. hafta çok erken böyle bişey için.. bence bekleyebildiğin kadar bekle ve mutlaka farklı bir dr dan da görüş al. müdahale için acele etmeye gerek yok diye düşünüyorum. zaten allah korusun dediği gibi bir sorun varsa başka belirtiler de olur.

Genelde süreç o şekilde oluyor :) no panik normal herşey:)

gerçektende bu şekildemi oluyor ben emmriyo görününce hemen tütreşim şeklinde kalp atışı olucak diye bekledim ve daha önce düşüklerim olduu için çok korktum inşallah cuma görürüz kalp atışlarını peki seninde böylemi olmuştu yani önce bebeği görüp kalp atışlarını sonramı gördünüz??

Cnm bulantı ilacindan banada verdi doktorum ben kullandim misafirlige gitmiştim bulanti cok oldu ictim ve etkisini hemen gosterdi lazim olunca kullan ben surekli kullanmıyorum bnmkide ayni ilaç

aa cok sevındım işe yaramasına. bende suan bulantı dayanılabilecek boyutta o yuzden daha içmedim. ama durdurdugunu bilmek cok guzel :KK16::KK16:

Cnm bulantı ilacindan banada verdi doktorum ben kullandim misafirlige gitmiştim bulanti cok oldu ictim ve etkisini hemen gosterdi lazim olunca kullan ben surekli kullanmıyorum bnmkide ayni ilaç

aa cok sevındım işe yaramasına. bende suan bulantı dayanılabilecek boyutta o yuzden daha içmedim. ama durdurdugunu bilmek cok guzel :KK16::KK16:

kötü örnekleri boşver ama ben kalp atışını 7. hatta 8. haftalarda ancak duyabilenler görmüştüm. cuma tekrar çağırdığına göre hala ümit var.. biliyorum çok zor ama mümkün olduğu kadar üzmemeye çalış kendini..

bende cuma gıttım yanı 7hafta 5gunlukken kalp atısı yok kesede fetus göremiyorum,25 inde 8 haftanın içindeyken gel dedi
yarın gideceiğim kısmtse ama ne olacak bilmiyorum :KK43:
insan ister istemz üzüyor kendıni.

5+4 gunluk hamileyken dr.keseyı,yolk kesesını ve bıde bonus tabırını kullanarak kalp tıtresımını görmustu bugun 6+4 gunlugum cocuk 6+1 gunluk gözüküyomus fakat kalp atısını göremedı cuma gunu gel eger göremezsek sonlandırcaz dedı sok oldum :KK43: Bu durumu yasayan veye arkadası yasayan varmı? Cok kotuyum:KK43::KK43::KK43:

canım hemen baska doktora gıt. hemen sonlandrma tek doktorun dedıgıyle .ve bol bol dua et. bekı daha kalbı atmaya baslamamasıtır. dr titresim dedıgı sylerı yanlıs anlamıstır

arkadaşlar merhaba 5+5 haftalık hamileyim doktora gttim bugün kese boyutu çok iyi içinde emriyoyuda gördü karından bakınca..hadi alttan bakalım belki duyabiliriz kalp atımını dedi..vajinal baktı embriyo göründü kesede ama kalp atımı yok şuan yani öylece duruyor..doktor cuma günü tekrar bakalım dedi erken olabilir..geç döllenme olmuş olabilir dedi.böyle embriyoyu görüpte kalp atımını sonra gören varmı acaba aranızda??

ben keseyı 5+4 te gordum. kalbi ancak 6+4 te duyabıldık. ama 5+4 te embrıyo yoktu sanırım. ılk randevum devletteydı oyuzden cok detaylı bakmamıstı dr acıkcası. ama uzulme sakın. kalp ritmleri için daka cok erken. haftaya tekrar git doktora.

aaaa 6+2 de gittim kalp sesi için daha çok küçük dedi ultrasondan baktı gönderdi o zamandan bu zamana daha gitmedim bugün 8 oldum. bu hafta gitmeyi düşünüyorum. Bence doktor çok acele etmiş bunları söylemekle.

zamane hamileliği yaşıyoruz... daha günümüz bile geçmeden hamile olduğumuzu öğrenme imkanımız var.. sonraki aşamalar keseyi görmek, kalp atışını duymak vs.. bunların herbirini sabırla tek tek aşıyoruz vee sağlıklı bir hamilelik başladığından emin oluyoruz. arada geçen 1 aya yakın süre içinde atlamadan her belirtiye bir anlam yükleyebiliyoruz, çünkü süreçle ilgili çok fazla şey biliyoruz.. ne kadar şanslıyız!!! :KK37:

ilk hamileleğimde hemen doktora gitmiştim daha 4 haftalık falandı.dr.dış gebelik olabilr dedi.o geceyi nasıl geçirdim bilmiyorum.ertasi gün başka doktora gittik.dış gebelik değil ama boş gebelik olabilir dedi.kalp atışları yok dedi.zaten duyulmazmış.kalp atışlarını duyana kadar stres stres....şimdi oğlum 2 yaşında çok şükür.o yüzden şimdi doktora gitmiyorum iyimi yapıyorum kötümü bilmiyorum ama.6 hafta olsun ozaman gidecem.

ilk hamileleğimde hemen doktora gitmiştim daha 4 haftalık falandı.dr.dış gebelik olabilr dedi.o geceyi nasıl geçirdim bilmiyorum.ertasi gün başka doktora gittik.dış gebelik değil ama boş gebelik olabilir dedi.kalp atışları yok dedi.zaten duyulmazmış.kalp atışlarını duyana kadar stres stres....şimdi oğlum 2 yaşında çok şükür.o yüzden şimdi doktora gitmiyorum iyimi yapıyorum kötümü bilmiyorum ama.6 hafta olsun ozaman gidecem.

yani ben anlamıyorum bu doktorları. ultrasonda görmek için henüz çok erken .bekleyelim zamanla görürüz demek bu kadar zor mu. gereksiz yere insanın moralini bozuyorlar. zaten oraya bir heyecanla gidiyorsun doktorun ağzından cıkacak ıkı lafa bakıyorsun. bosuna insanın moralini bozuyorlar. öyle negatif doktorlara hiç gitmemek en iyisi....

vajinadan mı bakıldı? yoksa o kadar erken kalp sesi biraz zor olur.

aynı düşüncedeyiz. benimde 4 yaşında bir kızım var. bu defa farklı olsun dedim ve 7 den sonra gitmek istedim randevuyu 8. haftaya bulunca o zamana kadar beklemeye karar verdim. evet çok sabırsızlanıyorum ve kendime hakim olmakta zorlanıyorum ama böylesi daha iyi diye düşünüyorum.. bu dönemde erken öğrenerek herhangi bir sorunu tedavi etme şansı kazanmıyoruz malesef. bunun yerine dr ların duyarsızca söyledikleri şüpheleri yüzünden kendimizi kahrediyoruz..

gerçektende bu şekildemi oluyor ben emmriyo görününce hemen tütreşim şeklinde kalp atışı olucak diye bekledim ve daha önce düşüklerim olduu için çok korktum inşallah cuma görürüz kalp atışlarını peki seninde böylemi olmuştu yani önce bebeği görüp kalp atışlarını sonramı gördünüz??

İlk kese ve nokta şeklinde embroyu gördük canım. 5 haftalıktı. Kalp atışı yoktu. Sonra 6. Haftada kanamam olunca alttan baktı o zaman embriyo daha buyüktü 5 mm falandı ve kalp atışı da vardı. Ferah tut içini :)

İlk kese ve nokta şeklinde embroyu gördük canım. 5 haftalıktı. Kalp atışı yoktu. Sonra 6. Haftada kanamam olunca alttan baktı o zaman embriyo daha buyüktü 5 mm falandı ve kalp atışı da vardı. Ferah tut içini :)

cnm benimde işte kesenin içinde nokta kadar gördü inşallah cuma günü bende görürüm çok telaş yaptım ben nokta şeklindede olsa hemen kalbinin kıpır kıpır oynaması lazım die düşünmüştüm..çok sağol cevap verdiğin için

X