2015 Şubat Anneleri

Her hamilelik farklıdır...Ben kızımda hic mide bulantısı yasamadım coook guzel bi hamilelik gecirdim...Simdilik rahatım bakalım bundan sonra ne olur bilmem...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam yine ben :) evet o mesajinizi okudugumda zaten nisanliydiniz :) o yazdiginiz mesajdan cok etkilenmistim,hatta gozlerim dolmustu.kendime benzetmistim sizi.bi de hemen hemen sizinle ayni seyi yasamisiz.bu yuzden yakin hissettim kendime..dua ediyordum hep.:) profilinize baktigim gun tiroidiniz oldugunu hamilelik zor olurmus falan yazmistuniz..onun icin dua ettim aklima geldikce..dun baktigmda da bebegin saglikli oldugunu yazmistiniz cok ama cok sevindim :)) Allah size ve burdaki butun uyelere bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin.bu arada genelde oturum acmadan takiliyorum.. burda...:)

Midesi bulanmayan var mı Allah aşkına benden başka yoksa bende mi gariplik var?

merhaba benimde bulanmıyor oğluma hamileykende bulanmadı sadece bazı şeylerden tiksiniyorum. Bazen acaba bulansamı diyorum çünkü iştahım inanılmaz açık :) resmen kilo almamak için mücadele ediyorum

Kızlar 4. gunum ve kanam ve agılarım hala var dr.kapı komsu yaptım gunduz kapalı old.gece bısey olur dıye ozel bı dr.gıdıp kontrol oluyorum Allahıma sukur bebısım benı bırakmamıs dr fıtılı kestı oda baya tahrıs etmıs ıgneye basladı kan sulandırıcıya devam belkı benım durumumda olan yada tanıdıgınız bırı varsa dıye yazıyorum dr % 35 kadında benım yasadıklarım olurmus dedı % 90 da saglıklı bebıslerını kucagına alır dedı valla ıcım rahatladı

bende 6 ay önce aynı durumu yaşamıştım sonra dr a güvenmeyip kendi daha önceki doğum dr uma gittim malesef kalbi atmıyordu 8. haftasında aldılar boş gebelik teşhisiyle. İnşallah senin öyle olmaz beklmek çk zor. ben korkumdan hala dr a gidemedim pazartesi gideceğim ayaklarım gitmiyor resmen

ya ben bir şey sorucam. bu esenler medipol dediğiniz bağcılarda kanal D nin ordaki büyük camlı hastaneden mi bahsediyorsunuz. ben esenlerde medipol hastanesi görmedim hiç.

merhaba benimde bulanmıyor oğluma hamileykende bulanmadı sadece bazı şeylerden tiksiniyorum. Bazen acaba bulansamı diyorum çünkü iştahım inanılmaz açık :) resmen kilo almamak için mücadele ediyorum

iyi bir şey sanırım bulanmaması ama işte ilk üç ayda yiyip yiyip şişicez bu sefer. ben acıktıkça su ve soda içiyorum elma yiyorum. sadece normal öğünlerde o sırada canım ne istiyorsa yiyorum. abur cubur hiç yemedim ama yine de 73 ten 77 çıktım 15 günde.

Midesi bulanmayan var mı Allah aşkına benden başka yoksa bende mi gariplik var?

Benimde çok bulantım yok şükür ki ama son günlerde hafiften hissettiriyor, koku hassasiyeti var çokça ☺

Ayniyiz canım benimde 4 gün kanamam oldu damla damla geliyor du 2 gündür kanamam kesildi.cok şükür ...bende igne ve jel kullaniyorum..

Kızlar malum ramazan geliyor oruç tutmayı düşünüyor musunuz?

Sag kasigim cok agriyor.ara ara sanci giriyor.kizimda bole olmamisti hic.sali gunu kontrolum.4+5 gunluk.normalmidir ki .sizde de oluyor mu

Sağsa erkek tır kesin benimde öyle oluyor sanırım önemli değil

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oglumda mide bulantim yoktu 8lk dort ayda 7.8 kilo almistim sindi cok bulaniyo oyle hep bi bulanti hissi. Henuz kilo almadim evet can sıkıcı bi durum ama kilo alman istemiyorm ya
Benim de bulanmiyo. 5+ 2 hafta oldu. Yalniz degilmisim sevindim.

samsung
Cnm henuz erken 7 haftada basliyor.bulantilar

Kızlar malum ramazan geliyor oruç tutmayı düşünüyor musunuz?

Ben simdilik tutmayi düşünüyorum bulantilarm vs cok olmazsa. Oglumda hamilelik ve sonra emzirne syrecinde tutmadim hala ideyenedm borclarmi
Benimde sürekli bulantilarim oluyor son iki gün çok yoğun

X

cok sevındım canım ınsallah bır daha olmaz darısı benım basıma benım hala devam edıyor

Inşallah canım seninde mi tup bebekle oldu..bende kansulandurici igne kullanıyorum .Doktorum kılcal damara denk gelmiş yerleşme kanaması dedi devam da edebilir kesilebilir demişti. eget aktif swkilde kanama olursa o tehlikelimis yani cok ciddi kanama okdugunda endiselenmelimisiz.Rabbim bebeklerimizi saglikla kucaklarimiza almayi nasip eder inşallah. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…