Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
limonu bnde yiyip içemem ama salatada biraz fazla koyup yediğimde iyi geliyor ama sonrada midem ekşiyor sizde karpuz demişsiniz yarın alıp deniyim bakım bulantıma iyi gelecek mi
hiç yoktu başlarda 1.5 haftadır var bulantı arkadaşlar bazen çok fazla oluyor ben kusup rahatlayamıyorumda öle sürekli havalanıyor :26:
Bu dr ları anlamıyorum ben yaa. Gorumcem 120 kg ıle hamıleydı ve 15. Haftaya kdr hep alttan baktılar ama bebek 4haftalıkken alttan gordu keseyı. Hayret ya herkesde bır olmuyo demek kı uzulme cnm dıyetısyen ıle hem kılo verebılır hemde saglıkla bebegını dunyaya getırebılırsın.
Kızlar kendı dr uma gıttım bugun cok sukur. Opr. Dr ıdı doçent olmuş 75 tl muayene ucretı olmuş 50 ıdı. Neyse sorun degıl evladıma. Dr dan oğlumda da memnundum cok. Bu seferde kılo ve tansıyon kontrolu sonrası kesemızı yıne gordum 10.8 mm dı. Kalp atısı ıcın vajınal duyabılırız ama gerek yok dedı. Haftaya gıdıcez kalp atısı ıcın. Kesemız haftasına uygun guzel dedı. Grıp ıcınde oglumda 3. Ayda baslamıstık vıtamıne erken baslayalım daha çabul toparlarsın dedı ve decavıt verdı ıcınde folık asıtte var dedı ve folbıol bıraktım.. Tsh de 2.63 olmuş ama ilaca gebelıkboyunca devam edıcez dedı ıkı ayda bır saglık ocagında kontrol ettırcem. Şimdilik bu kdr. Adam butun eskı gebelık bılgılerımı cıkarttı ya kart tutuyoryazılı. Ve çok ilgili herseyı detaylı cok sevıyorum ben doktorumu yaaa:) isteyene tavsıye ederım. Avcılar medıcana yavuz aydın...
Kızlar kendı dr uma gıttım bugun cok sukur. Opr. Dr ıdı doçent olmuş 75 tl muayene ucretı olmuş 50 ıdı. Neyse sorun degıl evladıma. Dr dan oğlumda da memnundum cok. Bu seferde kılo ve tansıyon kontrolu sonrası kesemızı yıne gordum 10.8 mm dı. Kalp atısı ıcın vajınal duyabılırız ama gerek yok dedı. Haftaya gıdıcez kalp atısı ıcın. Kesemız haftasına uygun guzel dedı. Grıp ıcınde oglumda 3. Ayda baslamıstık vıtamıne erken baslayalım daha çabul toparlarsın dedı ve decavıt verdı ıcınde folık asıtte var dedı ve folbıol bıraktım.. Tsh de 2.63 olmuş ama ilaca gebelıkboyunca devam edıcez dedı ıkı ayda bır saglık ocagında kontrol ettırcem. Şimdilik bu kdr. Adam butun eskı gebelık bılgılerımı cıkarttı ya kart tutuyoryazılı. Ve çok ilgili herseyı detaylı cok sevıyorum ben doktorumu yaaa:) isteyene tavsıye ederım. Avcılar medıcana yavuz aydın...
Merhaba hamis arkadaslarim, herkesin bebeği hayirli olsun. Bende tatildeyken öğrendim hamid olduğumu. Şuan 6. Haftanın icindeyiz. Çarşamba günü kalp stislarini duyabiliriz demişti doktorun duyamadik, inşallah önümüzdeki çarşamba duyabiliriz. Bu arada mide bulantilarim oluyor henüz erken mi dersiniz? Sadece modem kalkiyor çok şükür cikarmadim hala ama bu halde dahi çok fena. Halsizligim hat safhada ve dustayken bas donmelerim oluyor mide bulantim artiyor. Dikkat edin sizde arkadaşlar. Bu arada bu zaman basil geçecek hic fikrim yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benmde 6.haftanın başında başladı mide bulantılarım, 8.haftadayım hala bulantı oluyor inş 3.aydan sonra gecer die dua ediyorum. Çünkü hiç bişe yiyemiyorum,kahvaltıdan midesi bulanırmı insanın ya ben kahvaltı yapamıyorum bu hafta kalp atışının duymak için gtcez inş duyarız :)
Aynı durumdayız kardeşim kahvaltıdan bile midem bulanıyor hiç bişi yiyemiyorum benim de 6. Haftada başladı bu hafta kalp atışı duymaya gideceğiz bizde 😀 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gözün aydın canım maşallah ee şimdi iki kese mi var tek mi devlet hastanesinde kalp atışı için idrara sıkışık olmak mı gerekiyor nasipse bence ikizlerimin kalp atışlarını pazartesi günü duymaya gidicem inşallaharkadaşlar bende çok zayıf değilim hamile kaldım. Bence kese görüp bebeği görememek kalp atışı duyamamak ultrasyon cihazına görede değişiyor.
ben devlet hast gidiyordum 16 sında gittim kese ve kalp atışı için kadın bana dedi ki kese var ama bebeği göremiyorum. Sonra başka bir ultrasyona gönderdi ordaki adam bebeği görmüş kalp atışını farketmiş ama bana ne gösterdi ne dinletti. Elime bi kağıt tutuşturdu gittim tekrar doktora oda bnm cihaz görmemiş dedi tmm hayırlı olsun dedi ama ben inanamıyordum millet bebeği görüyor kalp atışını dinliyorken bende bi kağıt vardı inanamıodum içime kurt düşmüştü bebişim cidden var mı yok mu die. Sonra esenler medipole dilek hanıma tavsiye üzerine gittim 19unda kızlar ve çöok ilgilendi bebeğimi gösterdi bana o minik kalbinin atışını dinletti. Çok mutlu oldum.
birde devlette su içip sıkışmam isteniyorken orda sıkışmadan girdim ultrasyona. Yani cihazın iyi olup olmamasıda bizim kese görme bebek görme kalp atışı duymamızı etkiliyor. Nice daha kilolularda görebiliyorlarken bence kilolar değil sorun devlet hast cihazlar eski gelişmiş teknoloji. Ben hiç özelllere gitme taraftarı değildim ama bizzat bazı ilgisizlikleri ve tahlihsizlikleri yaşayınca paşa paşa tuttum özelin yolunu.
Taa tarabyadan esenlere gittim yeterki bebişim iyi olsun ve ben görebileyim bebişimi
Midesi bulanmayan var mı Allah aşkına benden başka yoksa bende mi gariplik var?
Binlerce şükür olsun benim de bulanmiyorMidesi bulanmayan var mı Allah aşkına benden başka yoksa bende mi gariplik var?
arkadaşlar bende çok zayıf değilim hamile kaldım. Bence kese görüp bebeği görememek kalp atışı duyamamak ultrasyon cihazına görede değişiyor.
ben devlet hast gidiyordum 16 sında gittim kese ve kalp atışı için kadın bana dedi ki kese var ama bebeği göremiyorum. Sonra başka bir ultrasyona gönderdi ordaki adam bebeği görmüş kalp atışını farketmiş ama bana ne gösterdi ne dinletti. Elime bi kağıt tutuşturdu gittim tekrar doktora oda bnm cihaz görmemiş dedi tmm hayırlı olsun dedi ama ben inanamıyordum millet bebeği görüyor kalp atışını dinliyorken bende bi kağıt vardı inanamıodum içime kurt düşmüştü bebişim cidden var mı yok mu die. Sonra esenler medipole dilek hanıma tavsiye üzerine gittim 19unda kızlar ve çöok ilgilendi bebeğimi gösterdi bana o minik kalbinin atışını dinletti. Çok mutlu oldum.
birde devlette su içip sıkışmam isteniyorken orda sıkışmadan girdim ultrasyona. Yani cihazın iyi olup olmamasıda bizim kese görme bebek görme kalp atışı duymamızı etkiliyor. Nice daha kilolularda görebiliyorlarken bence kilolar değil sorun devlet hast cihazlar eski gelişmiş teknoloji. Ben hiç özelllere gitme taraftarı değildim ama bizzat bazı ilgisizlikleri ve tahlihsizlikleri yaşayınca paşa paşa tuttum özelin yolunu.
Taa tarabyadan esenlere gittim yeterki bebişim iyi olsun ve ben görebileyim bebişimi
Gözün aydın canım maşallah ee şimdi iki kese mi var tek mi devlet hastanesinde kalp atışı için idrara sıkışık olmak mı gerekiyor nasipse bence ikizlerimin kalp atışlarını pazartesi günü duymaya gidicem inşallah
bu konuda sana katılıyorum tamamen cihazla alakalı benim önceki hamileliğimde özel muayenehanesine gidiyordum doktorun son teknoloji cihazlar vardı 6. haftada kalp atışı duymustuk şimdi burada okuyorum 8. hafta olmuş neredeyse henüz duymamış olanlar var tamamen cihazla alakalı bide vajinal ultrasonda daha erken duyuluyor bunda henüz dr gitmedim daha pazartesi gidicem inş. bakalım nolcak devlet hastanesine gitmeyi hiç düşünmüyorum çünkü talihsizlik yaşayan çok kişi duydum özele gitmeye mecbur bırakıyorlar insanı