2015 Şubat Anneleri

canim 5 inci haftanin ortakarindayken bile gorenler vat. Seninki yuksek ihtimal görünür

teşekkürler geçen hafta doktora gittiğimde kan değerim 4128 di göremeyiz dedi doktor ...
Bende ısrar etmedim bende biraz kiloda var bakalım çarşamba gidicem görmeye

Midesi bulanmayan var mı Allah aşkına benden başka yoksa bende mi gariplik var?

bu 4.hamıleliğim 3 bebeğim var.hiç birinde bulantım olmadı çok rahat geçti hamıleliklerim.şimdide tık yok sanki hamile değil gibi.kız erkek bulantıda farketmedi bende iyiydim şükür.
bide sağ yumurtalık sol yumurtalık deniyor kızlar onlara takılmayın benım hep sağımda sancı odu 2 kız 1 oğlum var şimdide sağımda kasılma.cinsiyetle alakası yok onların.erkek ne verirse o olur.sağlıklı olsunlarda gerisi boş.allah herkese hayırlı evlat nasip etsin...

Ben simdilik tutmayi düşünüyorum bulantilarm vs cok olmazsa. Oglumda hamilelik ve sonra emzirne syrecinde tutmadim hala ideyenedm borclarmi
X

Benim ilk hamileliğim açıkçası biraz endişeleniyorum bebisim icin çokta acikiyorum gün içinde ya 😕

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Inşallah canım seninde mi tup bebekle oldu..bende kansulandurici igne kullanıyorum .Doktorum kılcal damara denk gelmiş yerleşme kanaması dedi devam da edebilir kesilebilir demişti. eget aktif swkilde kanama olursa o tehlikelimis yani cok ciddi kanama okdugunda endiselenmelimisiz.Rabbim bebeklerimizi saglikla kucaklarimiza almayi nasip eder inşallah. .
Evet canım tup bebek 6.haftam ben sımdı korktum cunku hala 4. gun kesılmedı kanamam :KK43: bende kan sulandırıcı kullanıyorum

ya ben bir şey sorucam. bu esenler medipol dediğiniz bağcılarda kanal D nin ordaki büyük camlı hastaneden mi bahsediyorsunuz. ben esenlerde medipol hastanesi görmedim hiç.

canım telefonla arayınca esenler medipol diyor bağcılardan farklı sanırım yeni açılmış 3-4 ay fln olmuştur ancak diyordu bnm kuzenim.
istersen özelden telefonunu yazayım sanada. ben istanbula gelin geldim istnbulu detaylı bilmiyorum.

evet arkadaşlar bnde kararsızım ramazanda oruç tutma konusunda eşime kalsa kesinlikle tutmamam lazımmış. Ama bebişi olan kuzenlerim ilk aylarına denk geliyor tutabilirsin sonra ödemesi zor oluyor diyor. Eşimde yaz günler uzun istnbulda taa 9a on kala ilk iftar uzun zmn tutma diyor. Napcam bilmiyorum.

evet arkadaşlar bnde kararsızım ramazanda oruç tutma konusunda eşime kalsa kesinlikle tutmamam lazımmış. Ama bebişi olan kuzenlerim ilk aylarına denk geliyor tutabilirsin sonra ödemesi zor oluyor diyor. Eşimde yaz günler uzun istnbulda taa 9a on kala ilk iftar uzun zmn tutma diyor. Napcam bilmiyorum.

bizde tereddütteyiz tutup tutmama konusunda.bence hem o ramazanın ilk günü heyecanını herkesle birlikte yaşayalım hemde denemiş olalım dayanıp dayanamayacağımızı.benim ilk hamileliğimde 8 aylıktım ramazanda hiç tutamadım o yüzden o borçları zarzor tuttum.bunda zorlanmazsam tutmak istiyorum.e birde bikaç aylık emziriyor olacağız inşallah seneye ramazan da o daha zor hiç tutamayız.rabbim güç verir inşallah.

Bulantın varsa canım, kesinlikle tutma. aç kalınca uzun süre bulantı fazlalaşıyor. Dene bir gün kendini iyi hissedersen tutabilirsiniz belkide. Benimde 2 sene borcum bar😔 bununla 3 olacak. Ne zaman ödenecek bu borçlar...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bizde tereddütteyiz tutup tutmama konusunda.bence hem o ramazanın ilk günü heyecanını herkesle birlikte yaşayalım hemde denemiş olalım dayanıp dayanamayacağımızı.benim ilk hamileliğimde 8 aylıktım ramazanda hiç tutamadım o yüzden o borçları zarzor tuttum.bunda zorlanmazsam tutmak istiyorum.e birde bikaç aylık emziriyor olacağız inşallah seneye ramazan da o daha zor hiç tutamayız.rabbim güç verir inşallah.

bende öle düşünüyorum aslında canım diğer ramazana da emziriyor olcaz ozmnda tutamayız bebek için. Ama şimdi bebek küçük ilk üç ay sadece kanımızdan besleniyor diyebiliyorum. Bizi çok aşırı açlık zorlamaması lazım. Benim midem çok aşırı bulanmaya başladı 2 gündür eşim kusarsan fln diyor. Yada dayanamadıımızı düşünün o anda bozarız orucumuzu sonuçta Allah günah yazmaz bozarsakta borca kalır hamileyiz sonuçta. Ama eşim çok pinpirikli benim :KK1:

hiç bulantı yoktu canım 1.5 haftadıkr başladı hafifti 2 gündür kötüyüm ya kusmadım ama çok bulanıyor havalanıyor halsiz kalıyorum kokulardan nefret ediyorum yemek aklıma gelince tiksinti geliyor. Krakere başladım sadece kraker :KK43:

Son düzenleme:
Sag kasigim cok agriyor.ara ara sanci giriyor.kizimda bole olmamisti hic.sali gunu kontrolum.4+5 gunluk.normalmidir ki .sizde de oluyor mu

Canim benim de sol kasikta cok agri oluyordu doktor ultrasonda kist gordu. Ama bu turler dollenmeye bagli olusuyormus ve zararsizmis. Hatta bu kist bebegin garantisi olucak onumuzdeki aylarda hormon salgilicaksin hormon yuzunden ve bunlar bebegini beslicek gelistircek dedi. Yine de kontrol ettirmekte yarar var, dollenmeyle alakasi olmayan bir olusumda olabilir ki genelde benimki gibi oluyor herkesde

bende öle düşünüyorum aslında canım diğer ramazana da emziriyor olcaz ozmnda tutamayız bebek için. Ama şimdi bebek küçük ilk üç ay sadece kanımızdan besleniyor diyebiliyorum. Bizi çok aşırı açlık zorlamaması lazım. Benim midem çok aşırı bulanmaya başladı 2 gündür eşim kusarsan fln diyor. Yada dayanamadıımızı düşünün o anda bozarız orucumuzu sonuçta Allah günah yazmaz bozarsakta borca kalır hamileyiz sonuçta. Ama eşim çok pinpirikli benim :KK1:

hiç bulantı yoktu canım 1.5 haftadıkr başladı hafifti 2 gündür kötüyüm ya kusmadım ama çok bulanıyor havalanıyor halsiz kalıyorum kokulardan nefret ediyorum yemek aklıma gelince tiksinti geliyor. Krakere başladım sadece kraker :KK43:

Bende ilk gün kendimi denemek açısından tutayim diyorum sonra gün içinde ne kadar acıktıgim geliyor aklıma bulantım çok yok şükür ama kararsızim işte ama bence bulantın varsa sen zorlama kendini canına yazık Allah vermiş bize kolaylığı sonuçta

Bende ilk gün kendimi denemek açısından tutayim diyorum sonra gün içinde ne kadar acıktıgim geliyor aklıma bulantım çok yok şükür ama kararsızim işte ama bence bulantın varsa sen zorlama kendini canına yazık Allah vermiş bize kolaylığı sonuçta

aynı eşim gibi konuştun canım :)

bu arada nerede ikamet ediyorsun bnim gibi yeni evliymişsin seni görünce bi başka ısındım sana :)

aynı eşim gibi konuştun canım :)

bu arada nerede ikamet ediyorsun bnim gibi yeni evliymişsin seni görünce bi başka ısındım sana :)

Öyle ama yaa acikcasi cesaret edemiyorum ben pek :)

A tesekkur ederimm ankarada yaşıyorum ben canım evet yeni evliyim bende daha taze gelinken anne oluyorum Allahımin izniyle 😊😊

Öyle ama yaa acikcasi cesaret edemiyorum ben pek :)

A tesekkur ederimm ankarada yaşıyorum ben canım evet yeni evliyim bende daha taze gelinken anne oluyorum Allahımin izniyle 😊😊

forumda yeni evli olup bebek bekleyen çok göremediğim için kndimi tek sanıyor garipsiyordum bazen ama varmış bnm gibi taze gelin cici annelerde :)
aslen nerelisin ankaranın neresindesin?
bn aslen karadenizliyim ama 4 yaşımdan beri bursada yaşıyorduk bursadan istnbula gelin geldim :KK1:

Benmde 6.haftanın başında başladı mide bulantılarım, 8.haftadayım hala bulantı oluyor :KK43: inş 3.aydan sonra gecer die dua ediyorum. Çünkü hiç bişe yiyemiyorum,kahvaltıdan midesi bulanırmı insanın ya ben kahvaltı yapamıyorum :KK43: bu hafta kalp atışının duymak için gtcez inş duyarız :)

Ayni duayi bende ediyorum :) kahvaltıdan da yemekten de bulaniyor midem. Çok sevdiğim şeylerle biraz olsun ekmek yemeye calisiyorum modemi bastirsin diye:/
İnşallah duyarsiniz canim, sali gününe bizde duymak için gideceğiz inşallah duyariz :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim ilk hamileliğim açıkçası biraz endişeleniyorum bebisim icin çokta acikiyorum gün içinde ya 😕

Bende ilk yasiyorum canim bol bol okuyup bilgilenmeye calisiyorum. Arkadaslarimin yasadiklarindan gözlemlediğim kadari ile biliyordum :) acikma çok fena ya birden Maiden kaziniyor içim kiyiliyor :))

Canim benim de sol kasikta cok agri oluyordu doktor ultrasonda kist gordu. Ama bu turler dollenmeye bagli olusuyormus ve zararsizmis. Hatta bu kist bebegin garantisi olucak onumuzdeki aylarda hormon salgilicaksin hormon yuzunden ve bunlar bebegini beslicek gelistircek dedi. Yine de kontrol ettirmekte yarar var, dollenmeyle alakasi olmayan bir olusumda olabilir ki genelde benimki gibi oluyor herkesde

Ben 5 ay önce çocuk istedigim için doktora gittigimde çikolata kisti cikti ameliyat oldum ve şuan 6 haftalık hamileyim. Küçük bir kist görünüyor ama dediğin gibi zararsiz bir kistmis ve erken döllenmeden dolayı oluşmuştur diyor doktorum.

Bende ilk yasiyorum canim bol bol okuyup bilgilenmeye calisiyorum. Arkadaslarimin yasadiklarindan gözlemlediğim kadari ile biliyordum :) acikma çok fena ya birden Maiden kaziniyor içim kiyiliyor :))

Ben 5 ay önce çocuk istedigim için doktora gittigimde çikolata kisti cikti ameliyat oldum ve şuan 6 haftalık hamileyim. Küçük bir kist görünüyor ama dediğin gibi zararsiz bir kistmis ve erken döllenmeden dolayı oluşmuştur diyor doktorum.

Evet canim dollenme sirasinda salgilanan sivilarin yogunlugu nedeniyle olusan bir olusummus benim doktorum kist bile degil bunun adi dedi.

bugün dr ya gittik ve cok sükür kesemizi gördük :) bebeğimiz cok yeni olusmaya basladıgı ıcın tam göremedi ama skıntı yokmus :) bu arada erken dönem bebeğin kalp atıslarını duymak zararlıymıs aslında yüksek derece dalga gönderiliyomuş bebeğe :KK43: sonra zarar azalıyoms ben bilmiyodum :KK66:

Bende akşam idrar tahlili yaptım sonuç pozitif bir hafta geçti adetimden 2.bebeğim olacak inş hepinizi kutluyorum

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tebrikler arkadaşım. bnmde 5+5 ve 2. Hamileliğim:)

X