- 6 Mayıs 2014
- 904
- 248
Evet canim dollenme sirasinda salgilanan sivilarin yogunlugu nedeniyle olusan bir olusummus benim doktorum kist bile degil bunun adi dedi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet canım tup bebek 6.haftam ben sımdı korktum cunku hala 4. gun kesılmedı kanamambende kan sulandırıcı kullanıyorum
Sukrediyorum inanki allah korusun yeni bir kist olsa ameliyat için mecalim yoktu :/ ki gebeyken boyle birşey söz konusu dahi olmuyor. Bu arada hayirli olsun canimcim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar ya ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum neden böyle acaba aranizda benim gibi olan varmı acaba lütfen cevap verin çok fena taktım kafaya
Kızlar ya ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum neden böyle acaba aranizda benim gibi olan varmı acaba lütfen cevap verin çok fena taktım kafaya
ben de hissetmiyorum. belirtilerden sadece göğüs dolgunluğu var.
Ben de hic hissetmiyorum...sadece yogun bi uyku hali var o kadar...
Gerçekten mi nerdeyse iki aylık olduk belirti yok korktum bende acaba gebelik kendi kendine sonlandı mı diye Allah korusun sağolun kızlar
Gerçekten mi nerdeyse iki aylık olduk belirti yok korktum bende acaba gebelik kendi kendine sonlandı mı diye Allah korusun sağolun kızlar
Canım uyandığım gibi karpuz yedim dün ama o anlık kesiyor o da, bütün gün de yiyemem karpuz. Artık idare edicem minnağım için
iPhone 'den Kadınlar Kulsoyliyimlığı ile gönderildi
teşekkürler geçen hafta doktora gittiğimde kan değerim 4128 di göremeyiz dedi doktor ...
Bende ısrar etmedim bende biraz kiloda var bakalım çarşamba gidicem görmeye
hadi bakalim hayirli habetlerini bekliyoruz :)
hayatım bende öyleyim
valla kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum arada midem bulanmasa unutacağım resmen
yarın randevum var kese görmeye gideceğim
ama çok korkuyorum keseyi göremezsem diye
hatta hamile olduğuma ikna olabilmek için daha dün gebelik testi yaptım tekrar
heralde kalp atışlarını duyana kadar bu böyle gidecek
bu arada senin ikizler tedavi mi doğal mı canım
Oy hissetmeyenler var ben de hic unutamiyorum daimi bi bulanti biri sürekli yemek yapsin önüme getirsin yemek yemeden sikintim yok ama bütün kokular burnuna yapisiyo resmen. Gribimde geçmedi yatak döşek durumu yatiyorum...