2015 Şubat Anneleri

Kızlar doktor konusunda çok şanssız çıktım Ankara'da önerebileceğinz bayan doktor var mı devlet özel farketmez :2:

Evet kusamayinca da kotu olur. Benimde sabah saat 3 gibi oluyor bulantilarim uykumdan uyaniyorum. Gun icinde de ara ara oluyor. Hafif tuzlu krakerler iyi geliyor

Kızlar kendı dr uma gıttım bugun cok sukur. Opr. Dr ıdı doçent olmuş 75 tl muayene ucretı olmuş 50 ıdı. Neyse sorun degıl evladıma. Dr dan oğlumda da memnundum cok. Bu seferde kılo ve tansıyon kontrolu sonrası kesemızı yıne gordum 10.8 mm dı. Kalp atısı ıcın vajınal duyabılırız ama gerek yok dedı. Haftaya gıdıcez kalp atısı ıcın. Kesemız haftasına uygun guzel dedı. Grıp ıcınde oglumda 3. Ayda baslamıstık vıtamıne erken baslayalım daha çabul toparlarsın dedı ve decavıt verdı ıcınde folık asıtte var dedı ve folbıol bıraktım.. Tsh de 2.63 olmuş ama ilaca gebelıkboyunca devam edıcez dedı ıkı ayda bır saglık ocagında kontrol ettırcem. Şimdilik bu kdr. Adam butun eskı gebelık bılgılerımı cıkarttı ya kart tutuyoryazılı. Ve çok ilgili herseyı detaylı cok sevıyorum ben doktorumu yaaa:) isteyene tavsıye ederım. Avcılar medıcana yavuz aydın...

Sag kasigim cok agriyor.ara ara sanci giriyor.kizimda bole olmamisti hic.sali gunu kontrolum.4+5 gunluk.normalmidir ki .sizde de oluyor mu

Şubat anneleri nasılsıniz ben hala doktora gitmedim bebeğimi çok merak ediyorummm 😄

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım senin kalp atışı duyuldu mu?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bunu az önce görmedim ben😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şuan kaç haftalık cikti canim sadece kesemi yolk saci da gordumu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar bende çok zayıf değilim hamile kaldım. Bence kese görüp bebeği görememek kalp atışı duyamamak ultrasyon cihazına görede değişiyor.

ben devlet hast gidiyordum 16 sında gittim kese ve kalp atışı için kadın bana dedi ki kese var ama bebeği göremiyorum. Sonra başka bir ultrasyona gönderdi ordaki adam bebeği görmüş kalp atışını farketmiş ama bana ne gösterdi ne dinletti. Elime bi kağıt tutuşturdu gittim tekrar doktora oda bnm cihaz görmemiş dedi tmm hayırlı olsun dedi ama ben inanamıyordum millet bebeği görüyor kalp atışını dinliyorken bende bi kağıt vardı inanamıodum içime kurt düşmüştü bebişim cidden var mı yok mu die. Sonra esenler medipole dilek hanıma tavsiye üzerine gittim 19unda kızlar ve çöok ilgilendi bebeğimi gösterdi bana o minik kalbinin atışını dinletti. Çok mutlu oldum.

birde devlette su içip sıkışmam isteniyorken orda sıkışmadan girdim ultrasyona. Yani cihazın iyi olup olmamasıda bizim kese görme bebek görme kalp atışı duymamızı etkiliyor. Nice daha kilolularda görebiliyorlarken bence kilolar değil sorun devlet hast cihazlar eski gelişmiş teknoloji. Ben hiç özelllere gitme taraftarı değildim ama bizzat bazı ilgisizlikleri ve tahlihsizlikleri yaşayınca paşa paşa tuttum özelin yolunu.

Taa tarabyadan esenlere gittim yeterki bebişim iyi olsun ve ben görebileyim bebişimi

Son düzenleme:

Benmde 6.haftanın başında başladı mide bulantılarım, 8.haftadayım hala bulantı oluyor inş 3.aydan sonra gecer die dua ediyorum. Çünkü hiç bişe yiyemiyorum,kahvaltıdan midesi bulanırmı insanın ya ben kahvaltı yapamıyorum bu hafta kalp atışının duymak için gtcez inş duyarız :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bende 6+6 günlükhamileyim doktorum bebek artık kendini gösterir hamile gibi hissetmeye başlarsın dedi ve iki gündür açık olan iştahım gitti hiçbişii yiyemiyorum aklıma gelince ya da görünce midem bulanıyor sürekli başım dönüyor su içmekten başka canım hiçbişii istemiyor çok rahatsız edici bi durum sürekli tetikteyim açım midem boş ama kusma hissi var 😪

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Midesi bulanmayan var mı Allah aşkına benden başka yoksa bende mi gariplik var?

Gözün aydın canım maşallah ee şimdi iki kese mi var tek mi devlet hastanesinde kalp atışı için idrara sıkışık olmak mı gerekiyor nasipse bence ikizlerimin kalp atışlarını pazartesi günü duymaya gidicem inşallah

bu konuda sana katılıyorum tamamen cihazla alakalı benim önceki hamileliğimde özel muayenehanesine gidiyordum doktorun son teknoloji cihazlar vardı 6. haftada kalp atışı duymustuk şimdi burada okuyorum 8. hafta olmuş neredeyse henüz duymamış olanlar var tamamen cihazla alakalı bide vajinal ultrasonda daha erken duyuluyor bunda henüz dr gitmedim daha pazartesi gidicem inş. bakalım nolcak devlet hastanesine gitmeyi hiç düşünmüyorum çünkü talihsizlik yaşayan çok kişi duydum özele gitmeye mecbur bırakıyorlar insanı

bi sorum olacak tsh baktırıp ilaç kullandığına göre hipotiroidin mi var hangi ilacı ne kadar kullanıyorsun benimde hipotiroidim var henüz baktıramadım bide tahlilinini sağlık ocağında mı yaptırıyorsun

ilk kan değerim yüksek olunca eşiminde ikiz ablaları olunca şüphelenmiştik ama tek kese tek bebek var canım.
kalp atışıda pıtpıt tekti :) Amin tşk ederim.
Ne mutlu sana ikiz annesisin. RAbbim tek çift her bebişimzi sağlıkla dünyaya getirmemizi nasip etsin.

canım bnde öle ilkten özele gidenlere ne abartıyorlar pinpirik yapıolar diodum ama cidden aynı bnde yaşadım tahlihsizlik bebişimi görmedik dediler ya dünya başıma yıkılmıştı ama şükür doktorumu çok sevdim ayrıca şanslıyım esenlere medipol yeni açılmış sgklılara muane ücreti almıyorlar tahlil test vs olursa ücret alıyorlarmış. bir duyuma görede yılbaşına kadar böleymiş. Eee bnm doğumda şubat başı gözüküyor ben son aylara kadar ücretsiz gidersem sadece 2li 3lü testlere para vercem zaten tarabyadan gidiyorum 2 metro aktarmalı yola vercem para ben avantajlı oluyorum. Ama işte doğuma oraya gidebilirmiyim ne zmn gelir doğum fln bilmiyorum. dr kan testlerinide sağlıkocağında yaptır getir dedi ille kendi hast. yaptırmak gibi bir istekleri de yok.

ayrıca şimdi midem bulanmıyor diyen canlar bnde öleydim 1.5 haftaya kadar yavaş hafif hafif başladı şükür rhatım diyordum ki 2 gündür beter bulantım var birde kusamıyorum sürekli havalanıo kussam belki rahtlarım ama olmuo hep bulanıo havalanıo inş sizlerin hiç başlamaz. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…